czas najwyzszy na sjesteteraz pora polezec![]()

wieczorem dam znac co i jak

Ja kupiłam sobie tylko dresy szare i jeansy ciążowe,Niewiele wychodzę z domu więc myślę że to wystarczy do końca.samych spodni mam trzy pary, jeansy, te szare dresy i jedne takie bezowe z materialu(nie wiem po co je kupilam bo one raczej na cieple dni sa a teraz juz coraz chlodniej, no chyba ze w domu bede w nich chodzila)
no i getry jedne mam
No mnie się czasami zdarza w nocy podjadać bo przez głodek nie moge zasnąć i wtedy maluch zaczyna buszować i się domagać,więc muszę coś drobnego przegryźć.Geheimnis no ja wlasnie dzisiaj nie moglam zasnac w nocy bo m.in glodna bylam
U nas dziś masakra. Mąż miał stłuczkę (nic mu się na szczęście nie stało) ale samochód trochę obity. Cały dzień z Nim jeździłam (bo jestem współwłaścicielem samochodu i byłam potrzebna).
No pociesz męża,pociesz.Samochody to najlepsze zabawki facetów,jak coś się z nimi dzieje to faceci są strasznie podłamani.Muszę iść Go pocieszyć bo marudzi, że Go nie pocieszam a "Jego życie legło w gruzach właśnie"On uwielbia ten swój samochód i naprawdę ma mega doła
prosze mnie nie lapac za slowka, caly dzien boli mnie glowa, to i bzdury wypisujeMyślałam że wizyta bardziej wieczorem, 17,30 to jeszcze dzień
To się waga wreszcie ruszyła.Ja już 5kg mam do przoduwaze 2 kg wiecej niz przed ciaza
Katka, witam serdecznie.Również pozdrawiam serdecznie.Buziaki dla Aurelkigeheimnis pozdrawiam serdecznie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gość