Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 wrz 2009, 16:52

ależ jestem zła na siebie :ico_zly:
pomyliłam się i zamiast 2 tabletek magnezu łyknęłam 4 :ico_olaboga: :ico_zly:

kiepski mam dziś jakiś ten dzień :ico_placzek:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 wrz 2009, 19:04

Witam wieczorkiem
a ja dziś byłam na badaniach krwi i piłam glukozę, słodkie to świństwo ale wypiłam bardzo szybko żeby mieć to z głowy...pobrali krew i może jutro będą wyniki. Ciekawe co tam mi wyjdzie :ico_sorki:
Mam pytanie co do tego testu glukuzowego.Czy na badanie ide sobie normalnie i oni mi dają tą glukozę i już,czy też mam coś kupować.Wiem że to durne pytanie,ale proszę o wyrozumiałość dla mojego ociemniałego umysłu.Dodam że na badania chodzę prywatnie do Medicoveru.
Oryginalne imiona nadane dzieciom w Warszawie w 2008 roku
dziewczynkom: Calineczka, Chiara, Gryzelda, Guantanamera, Jarzyna, Karin, Lana, Maura, Selina, Zeira, Żywia;
chłopcom: Armand, Barabasz, Esmee, Kaj, Ksawier, Hugo, Janko, Martin, Patrycjusz, Sindi, Sylas
Nie no,porażka jakaś.Skąd ludziom takie pomysły do głowy przychodzą. :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Dzisiaj przywieźli mi wózeczek.Po jego wypraniu jestem bardzo zadowolona.Teraz się ładnie suszy i wietrzy na balkonie.Mój kot jest nim zachwycony,ale przeganiam go żeby mi go nie okudliła. :ico_nienie:
Po wózku widać że był używany,ale zniszczony nie jest.Normalne przetarcia gdzieniegdzie i tyle.Tylko dolny kosz jest do naprawy,bo poprzedni właściciele włożyli do niego coś ciężkiego i koszyk poszedł.(był z materiału i napy nie wytrzymały) Ale może moja mama coś wymyśli,to żaden problem.Z resztą nie wiem czy będę z niego korzystać.
Oto ten wózek tak jak obiecałam.Niczym sie nie wyróżnia,ale uważam ze spokojnie wystarczy,zwłaszcza że planuję z niego korzystać tylko przez 6-7 miesięcy,potem kupuję składaną,lekką spacerówkę.Wózek jest w kolorach zielonych,jasnym i ciemnym.
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2009, 20:41 przez geheimnis, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2009, 19:57

pomyliłam się i zamiast 2 tabletek magnezu łyknęłam 4
w koncu to tylko mg, nic sie nie stanie, jak raz troche wieksza dawke wezmiesz :ico_pocieszyciel:

a ruch tu nadal maly...

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 wrz 2009, 20:15

w koncu to tylko mg, nic sie nie stanie, jak raz troche wieksza dawke wezmiesz :ico_pocieszyciel:
Też mi się wydaje że nic się nie stanie.Zapotrzebowanie na magnez w ciaży jest bardzo duże więc spokojnie :-D
a ruch tu nadal maly...
Ostatnio kryzys byl na lutowkach,teraz przeniósł się do nas.Mam nadzieję ze niedługo przejdzie. :ico_sorki: Ja staram się wchodzić zawsze wtedy kiedy mam wolny komputer,bo mój mąż ciągle gra. :ico_olaboga: No i akurat dzisiaj miałam co robić.

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 wrz 2009, 22:23

Dodam że na badania chodzę prywatnie do Medicoveru.
ja miałam w medicover właśnie (tyle że w Warszawie ale pewnie wszędzie tak samo)
Pobrali mi krew (na czczo oczywiście) a potem dali kubek z glukozą rozpuszczoną w zimnej wodzie. Od ostatniego łyku miałam odczekać godzinę i na ponowne pobranie krwi...to tyle na pewno będziesz miała tak samo.
w koncu to tylko mg, nic sie nie stanie, jak raz troche wieksza dawke wezmiesz
dzięki Helen, jakiś dziś mam koszmarny dzień :ico_placzek:

geheimnis ładny ten wózeczek :-)
Ja staram się wchodzić zawsze wtedy kiedy mam wolny komputer,bo mój mąż ciągle gra.
ja chyba też dość często zaglądam :-)

[ Dodano: 2009-09-09, 22:42 ]
ps. rozwój płodu - tydzień po tygodniu
http://babyonline.pl/ciaza_i_porod_ciaz ... lg_id=1612

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2009, 23:03

.Mam nadzieję ze niedługo przejdzie. :ico_sorki:
oby :ico_sorki: ja zagladam, kiedy moge, ale rzadko ktos jest...
jakiś dziś mam koszmarny dzień
na szczescie dobiega juz konca :ico_sorki:

ja wscieklam sie na amalie, nasza psine - zezarla mi juz drugi zegarek :ico_olaboga: pierwszy byl byle jaki, ale ten dzisiaj to byl prezent z ostatnich urodzin od mojego A., super zegarek fossila, nawet malo go nosilam, bo mi bylo szkoda :ico_puknij: i tak marnie skonczyl :ico_placzek: poryczalam sie, bo to prezent... mierzylam sobie cisnienie, zdjelam zegarek i polozylam na stoliku przed kanapa, zapomnialam go potem zalozyc i tam zostal... w pokoju bylo ciemno, ale ta go wywachala, malpa jedna...
ale nie marudze wiecej, spijcie dobrze, kochane :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 wrz 2009, 08:27

Hello,
anusiek, spokojnie,dziś już nowy dzień. Mam nadzieję że lepszy :)
geheimnis, wózek nie widać żeby był zniszczony. Fajnie że udało się Wam go tak tanio kupić.
ps. rozwój płodu - tydzień po tygodniu
http://babyonline.pl/ciaz...ml?galg_id=1612
super zdjęcia :ico_brawa_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2009, 08:46

hejka

geheimnis, b fajny ten wozeczek no i za takie pieniadze :ico_brawa_01: :ico_oczko:

Helen, no to niezle psiak narozrabial :ico_olaboga: tez bym sie wkurzyla :ico_noniewiem:
zwlaszcza ze to prezent byl :ico_noniewiem:

ja wczoraj kiespko sie czulam
znowu jakies dziwne klucia w kroku mialam :ico_noniewiem:
przelezalam caly wieczor

lilo

10 wrz 2009, 08:46

geheimnis, ja musiałam sobie glukozę zakupić. Myślę że teraz też tak będzie.
A wózek bardzo fajny :ico_brawa_01: Za taką cenę to po prostu bomba :ico_brawa_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2009, 09:03

lilo, na ktora godz masz wizyte??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”