ależ jestem zła na siebie
pomyliłam się i zamiast 2 tabletek magnezu łyknęłam 4
kiepski mam dziś jakiś ten dzień
Mam pytanie co do tego testu glukuzowego.Czy na badanie ide sobie normalnie i oni mi dają tą glukozę i już,czy też mam coś kupować.Wiem że to durne pytanie,ale proszę o wyrozumiałość dla mojego ociemniałego umysłu.Dodam że na badania chodzę prywatnie do Medicoveru.a ja dziś byłam na badaniach krwi i piłam glukozę, słodkie to świństwo ale wypiłam bardzo szybko żeby mieć to z głowy...pobrali krew i może jutro będą wyniki. Ciekawe co tam mi wyjdzie
Nie no,porażka jakaś.Skąd ludziom takie pomysły do głowy przychodzą.Oryginalne imiona nadane dzieciom w Warszawie w 2008 roku
dziewczynkom: Calineczka, Chiara, Gryzelda, Guantanamera, Jarzyna, Karin, Lana, Maura, Selina, Zeira, Żywia;
chłopcom: Armand, Barabasz, Esmee, Kaj, Ksawier, Hugo, Janko, Martin, Patrycjusz, Sindi, Sylas
Też mi się wydaje że nic się nie stanie.Zapotrzebowanie na magnez w ciaży jest bardzo duże więc spokojniew koncu to tylko mg, nic sie nie stanie, jak raz troche wieksza dawke wezmiesz
Ostatnio kryzys byl na lutowkach,teraz przeniósł się do nas.Mam nadzieję ze niedługo przejdzie. Ja staram się wchodzić zawsze wtedy kiedy mam wolny komputer,bo mój mąż ciągle gra. No i akurat dzisiaj miałam co robić.a ruch tu nadal maly...
ja miałam w medicover właśnie (tyle że w Warszawie ale pewnie wszędzie tak samo)Dodam że na badania chodzę prywatnie do Medicoveru.
dzięki Helen, jakiś dziś mam koszmarny dzieńw koncu to tylko mg, nic sie nie stanie, jak raz troche wieksza dawke wezmiesz
ja chyba też dość często zaglądamJa staram się wchodzić zawsze wtedy kiedy mam wolny komputer,bo mój mąż ciągle gra.
oby ja zagladam, kiedy moge, ale rzadko ktos jest....Mam nadzieję ze niedługo przejdzie.
na szczescie dobiega juz koncajakiś dziś mam koszmarny dzień
super zdjęciaps. rozwój płodu - tydzień po tygodniu
http://babyonline.pl/ciaz...ml?galg_id=1612
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość