lilo

10 wrz 2009, 09:08

18,15 - mam już mega stresa.....Trzymajcie kciuki :ico_sorki:

W pracy dziś ciężko będzie sobie popracować bo myślę o jednym...

Nie wiem czy mąż będzie mógł ze mną iść bo nam Piotruś coś niedomaga a nie mamy go z kim zostawić za bardzo. Teściowa w sanatorium. Zobaczymy...

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2009, 09:12

lilo, trzymam kciuki i czekamy na wiesci :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 wrz 2009, 10:42

lilo, ja też trzymam kciuki i nie ma co się stresować, będzie dobrze.

lilo

10 wrz 2009, 11:13

Dzięki dziewczyny - kciuków nie puszczajcie!!!!!!! :ico_oczko:
nie ma co się stresować, będzie dobrze
Jakoś zawsze jestem bardziej pewna że będzie dobrze jak wy idziecie na usg a nie ja :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 wrz 2009, 12:11

lilo, chyba każda z nas tak ma :D Trzeba być dobrej myśli bo nerwy szkodzą dzieciaczkom.

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 wrz 2009, 12:22

lilo trzymam mocno kciuki. :-) Fajnie że zobaczysz swojego maluszka już dziś :ico_brawa_01:
Spróbuj się nie stresować, choć pamiętam jak to było ze mną. Nerwy zawsze są ale mów sobie że przecież jest wszystko ok i będzie. Szkoda Twoich nerwów :-) bo i tak się okaże że wszystko w jak najlepszym porządku :-)

lilo

10 wrz 2009, 19:38

Witam po wizycie :-)

Szczęśliwa bo dzidzi OK. Serduszko, nerki, żołądek w porządku. Nieco mniejsza niż wynika z terminu, o tydzień, ale wszystkie wymiary bardzo proporcjonalne i wskazują na ten sam wiek. I ułożone na razie poprzecznie ale czasu jeszcze dużo na przekręcanie się.
Małżonek i starszy brat też byli, Piotruś jak się ruszał obraz na USG krzyczał że dzidzia do niego macha i też machał :ico_oczko:
No i według lekarza Piotruś miał od początku rację i będzie dziewczynka :-D Lekarz niby mi pokazywał wargi sromowe ale ja tam nic nie widziałam. Więc jak coś wyrośnie to się nie zdziwię :ico_oczko:
Mam zdjęcia ale jak na nich nic nie widzę :ico_oczko:
Tak czy inaczej - jestem oczywiście bardzo szczęśliwa :ico_brawa_01: :-D

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2009, 19:45

lilo, super ze wszystko ok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no i gratuluje corci :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01:
a fotke mozesz wkleic nawet jak nic nie widac :ico_oczko: :ico_oczko:

lilo

10 wrz 2009, 20:05

leona, dzięki serdeczne - najfajniejsze to usłyszeć że serduszko ładnie ma wszystkie komory, bije równo, nerki i żołądek są takie jak powinny - dla poezja dla matki :ico_sorki: Oby wszystko było dobrze to i ewentualną niespodziankę w postaci siusiaka przyjmiemy z wielką radościa :-D :ico_sorki:
A zdjęcia może jutro wkleję jak zeskanuję w pracy bo muszę podrzucić zwolnienie.

Tak więc - trochę sobie odpocznę, może poczuję się lepiej.

Choć teraz oczywiscie jestem pijana ze szczęścia i czuję się super :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 wrz 2009, 20:14

ja miałam w medicover właśnie (tyle że w Warszawie ale pewnie wszędzie tak samo)
Pobrali mi krew (na czczo oczywiście) a potem dali kubek z glukozą rozpuszczoną w zimnej wodzie. Od ostatniego łyku miałam odczekać godzinę i na ponowne pobranie krwi...to tyle na pewno będziesz miała tak samo.
No to pewnie będę miała tak samo.Dzięki. :ico_sorki:
geheimnis ładny ten wózeczek :-)
Dzięki wielkie.W sumie wózek jak wózek,niczym sie nie wyróznia a za te pieniądze to myśle że warto było go kupić.

lilo, GRATULUJĘ ZDROWEJ CÓRECZKI :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No to jeszcze chyba tylko ja zostałam z USG połówkowym :ico_chory: Ale to dopiero w poniedziałek.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”