Choć teraz oczywiscie jestem pijana ze szczęścia i czuję się super
a na te wyniki moczu co lekarz powiedzial??
ja znowu kiepsko sie czuje
przy kompie nie moge zbytnio siedziec bo zaraz mnie cos tak kluje
ja tez mialam 2 kg na plusie a teraz wydaje mi sie, ze juz mi brzusio od poczatku tygodnia podroslNo i mam 2 kg więcej
też mam jakieś bakterie w moczu ale się dowiem jutro na wizycie o co dokładnie chodzi. Jestem dobrej myśli i mam pozytywne nastawieniePowiedział że wcale nie jest tak źle ale coś mi tam przepisał - podobno takie infekcje są w ciąży bardzo częste.
no widzisz, a tak sie martwilasPowiedział że wcale nie jest tak źle ale coś mi tam przepisał - podobno takie infekcje są w ciąży bardzo częste.
nospa tutaj raczej nie pomaga bo to nie sa klucia macicy... sama nei wiem co to jestleona może weź nospę na te kłócia - powiedz o nich lekarzowi
no wlasnie ost bardzo duzlo leze, bo wlasnei zauwazylam ze jak dluzej posiedze przy kompie to pozniej to sie dziejemoże powinnaś trochę więcej odpoczywać? Bo przecież szkoła i potem komp to może męczyć i stąd te kłucia?
ale fajnie trzymam kciuki za egzaminJest już PIĄTEK :) Jeszcze tylko jutrzejszy egzamin i 2 tygodnie urlopu
A w poniedziałek razem z geheimnis mamy swoje wizyty. Jeszcze tylko 3 dni hihi
Muszę porozmawiać z siostrą jak się dziewczynkę obsługuje bo ostatnio myślałam sobie że z drugim chłopakiem byłoby mi łatwiej - nie wiem jak taką małą pannę kąpać, wycierać - facet ma wszystko na wierzchu a dziewczynka??? No ale damy radęto tym razem bedzie pewnie dziewczynka, bedziesz miala urozmaicenie i porownanie miedzy wychowywaniem synusia i corenki
Dołączam się do gratulacjiHelen, czyli już dziś zaczynasz 6 miesiąc
Ja też mam czasem takie kłucia po bokach.Wczoraj np kuło mnie z prawej strony.Nospa tu nic nie daje.Ale ja już gadałam o tym z ginką i ona mówi że to więzadła.nospa tutaj raczej nie pomaga bo to nie sa klucia macicy... sama nei wiem co to jest
ale na pewno powiem o tym poloznej
Gratuluję,zdjęcia fajne,choć ja też nie widzę po czym ten lekarz poznał że to dziewczynka trzeba wierzyć i już,w końcu to lekarz i się na tym zna.A to jest moja dzidzia - widać tu główkę, brzuszek, rączkę - ale ja muszę sporo wyobraźni użyć żeby sobie z tego dziecko ulepić
No to czekamy razem Chyba zwariuję do tego poniedziałkuA w poniedziałek razem z geheimnis mamy swoje wizyty. Jeszcze tylko 3 dni hihi
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], radiormc i 1 gość