leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2009, 20:45

Choć teraz oczywiscie jestem pijana ze szczęścia i czuję się super
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a na te wyniki moczu co lekarz powiedzial??

ja znowu kiepsko sie czuje
przy kompie nie moge zbytnio siedziec bo zaraz mnie cos tak kluje :ico_noniewiem:

lilo

10 wrz 2009, 20:53

a na te wyniki moczu co lekarz powiedzial??
Powiedział że wcale nie jest tak źle ale coś mi tam przepisał - podobno takie infekcje są w ciąży bardzo częste.

No i mam 2 kg więcej :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2009, 22:38

dobry wieczor :-)
widze tu kolejne dobre wiadomosci :ico_brawa_01: lilo, bardzo sie ciesze, ze malenstwo zdrowo sie rozwija :ico_brawa_01: to tym razem bedzie pewnie dziewczynka, bedziesz miala urozmaicenie i porownanie miedzy wychowywaniem synusia i corenki :-D
No i mam 2 kg więcej
ja tez mialam 2 kg na plusie :-) a teraz wydaje mi sie, ze juz mi brzusio od poczatku tygodnia podrosl :ico_noniewiem:

geheimnis wasze usg JUZ, a nie dopiero w poniedzialek :-) a teraz jest juz prawie weekend, nie moge sie doczekac wiesci od ciebie :ico_sorki:

leona, to masz, biedaku, teraz z tymi kluciami :ico_pocieszyciel:

[ Dodano: 2009-09-10, 22:42 ]
czekam juz na jutro, az mi niunia wskoczy w szoste okienko :-D

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 wrz 2009, 22:44

lilo :ico_brawa_01: wspaniale, zdrowa córeczka :-) i że Piotruś machał Jej - słodkie :-) odpoczywaj sobie teraz w domku, korzystaj z wolnego.
Powiedział że wcale nie jest tak źle ale coś mi tam przepisał - podobno takie infekcje są w ciąży bardzo częste.
też mam jakieś bakterie w moczu ale się dowiem jutro na wizycie o co dokładnie chodzi. Jestem dobrej myśli i mam pozytywne nastawienie :-)

leona może weź nospę na te kłócia - powiedz o nich lekarzowi. Mnie też czasem się zdarzają ale raz na jakiś czas nie jest to ciągłe (kilka razy i spokój)

geheimnis jeszcze tylko weekend i zobaczysz swoje maleństwo :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2009, 23:28

zycze wszystkim spokojnej nocy i milego, slonecznego piatku :-)

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 wrz 2009, 08:32

lilo, super że córeczka ok. :) No i teraz już odpoczywaj.
leona, może powinnaś trochę więcej odpoczywać? Bo przecież szkoła i potem komp to może męczyć i stąd te kłucia?
Helen, czyli już dziś zaczynasz 6 miesiąc :ico_brawa_01:
anusiek, to czekamy na wieści po Twojej wizycie.
Jest już PIĄTEK :) Jeszcze tylko jutrzejszy egzamin i 2 tygodnie urlopu. Niestety nie wiem jak będzie z moją obecnością na forum w czasie urlopu, ale postaram się co jakiś czas zaglądać.
A w poniedziałek razem z geheimnis mamy swoje wizyty. Jeszcze tylko 3 dni hihi

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2009, 08:47

witam
no widzisz, a tak sie martwilas :ico_oczko: :ico_oczko:
leona może weź nospę na te kłócia - powiedz o nich lekarzowi
nospa tutaj raczej nie pomaga bo to nie sa klucia macicy... sama nei wiem co to jest :ico_haha_01:
ale na pewno powiem o tym poloznej :ico_oczko:
może powinnaś trochę więcej odpoczywać? Bo przecież szkoła i potem komp to może męczyć i stąd te kłucia?
no wlasnie ost bardzo duzlo leze, bo wlasnei zauwazylam ze jak dluzej posiedze przy kompie to pozniej to sie dzieje :ico_noniewiem:
Jest już PIĄTEK :) Jeszcze tylko jutrzejszy egzamin i 2 tygodnie urlopu
ale fajnie :ico_brawa_01: trzymam kciuki za egzamin :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Helen, gratulacje 6 miesiaca :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: :ico_tort:

ja mimo ze dzisiaj piatek to ide do szkoly, ale tylko dwie godz niemieckiego :ico_oczko:

za oknem piekna pogoda :ico_haha_02:
oby tak jak najdluzej :ico_sorki:

lilo

11 wrz 2009, 08:51

to tym razem bedzie pewnie dziewczynka, bedziesz miala urozmaicenie i porownanie miedzy wychowywaniem synusia i corenki
Muszę porozmawiać z siostrą jak się dziewczynkę obsługuje bo ostatnio myślałam sobie że z drugim chłopakiem byłoby mi łatwiej - nie wiem jak taką małą pannę kąpać, wycierać - facet ma wszystko na wierzchu a dziewczynka??? No ale damy radę :ico_oczko:

Helen, za kolejny miesiąc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A to jest moja dzidzia - widać tu główkę, brzuszek, rączkę - ale ja muszę sporo wyobraźni użyć żeby sobie z tego dziecko ulepić :ico_oczko:

Obrazek

A tutaj podobno widać że dziurka a nie siusiak - z podpisem lekarza że CORKA :ico_oczko:

Obrazek

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 wrz 2009, 11:11

lilo, co nieco widzę na tym pierwszym zdjęciu :)
A tutaj tak pusto :(

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 wrz 2009, 12:28

Witam
Helen, czyli już dziś zaczynasz 6 miesiąc :ico_brawa_01:
Dołączam się do gratulacji :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
nospa tutaj raczej nie pomaga bo to nie sa klucia macicy... sama nei wiem co to jest :ico_haha_01:
ale na pewno powiem o tym poloznej :ico_oczko:
Ja też mam czasem takie kłucia po bokach.Wczoraj np kuło mnie z prawej strony.Nospa tu nic nie daje.Ale ja już gadałam o tym z ginką i ona mówi że to więzadła.
A to jest moja dzidzia - widać tu główkę, brzuszek, rączkę - ale ja muszę sporo wyobraźni użyć żeby sobie z tego dziecko ulepić :ico_oczko:
Gratuluję,zdjęcia fajne,choć ja też nie widzę po czym ten lekarz poznał że to dziewczynka :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: trzeba wierzyć i już,w końcu to lekarz i się na tym zna.

A ja dzisiaj popołudniu jadę do siostry na urodziny :ico_brawa_01: a za kilka dni sama będę imieniny organizować,ale duzej imprezy nie będzie,tylko dla rodziny.
No to czekamy razem :-D Chyba zwariuję do tego poniedziałku :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”