jejku jak ja bym takie zjadłaciasto z jabłkami
rozmiar rozmiarowi nie równy. Ja pamietam miałm kombinezon na 62 cm a był jak na 74.jaki najlepiej rozmiar?
to witam w klubie bo po ostatnim usg mi lekarz powiedział że w sumie nie jestem w 33 tygodniu tylko prawie w 35ja mysle ze jednak jestem do przodu o te dwa tygodnie tak jak mi lekarz wyspiewał
ale to nie jest wcale tak. Usg oblicza termin porodu czyli tygodnie według wagi dziecka. Najpewniejsze jest pierwsze USG bo po 12 tyg to dziecko róznie przybiera w zależności od tego jakie ma geny.nie jestem w 33 tygodniu tylko prawie w 35
to nie dobrz że Ciebie to choróbsko dopadaNakupiłam leków i będę się kurować bo coraz gorzej się czuję
no niestety pewnych rzeczy się nie da przeskoczyć bo jak dziecko chore w domu to zaraża resztę rodziny niestety.strasznie zła na to jestem
no a po dzisiejszym bólu to normalnie się przestraszyłam i myślałam że urodzę na ulicy czułam się tak jakbym świeżo co na koniu jeździła i zdecydowanie za długotak czy inaczej pora już na nas
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość