Dobry wieczor dziewczyny :)
Witaj shoo :) fajnie ze wrocilas - zdjecia cudne - a szczegolnie (poza Wami :) podoba mi sie kolor wody :) no i Twojej opalenizny ;)
A co do Chorwacji to bylismy w Senj - miasteczko portowe na polnocy - fajne, nie za duze, nie za male, sliczne widoki - a zdecydowalismy sie na nie bo to niecale 1000km od nas :) troche zaluje ze nie pojechalismy do Puli - ale wydawalo mi sie,ze to juz za daleko
moze nastepnym razem
A ja niedawno wrocilam z domu rodzicow - na weselu naprawde super sie wybawilismy :) nam udalo sie wygrac wodeczke w konkursie :D:D:D To chyba najlepsze wesele na jakim bylam :) Nina byla z nami do 21, pozniej pojechala do Tesciow i zostala do poludnia dnia nastepnego a ja wreszcie spalam sobie smacznie tylko telefon mnie obudzil o 10.30
Poznalam niesamowicie interesujacych ludzi - z reszta zazdroszcze i mojemu bratu i mojej bratowej bo ona tanczy, on trenuje kajakarstwo i maja mnostwo przyjaciol z niesamowitymi pasjami (jeden z kolegow wlasnie wrocil z Peru gdzie zdobyl dziewiczy odcinek kanionu Colca :O a ich opowiesci moglabym sluchac godzinami :)
Najzabawniej oczywiscie bylo na samym koncu - kiedy starsi sie wykruszyli ;) jeden z kolegow mojego brata stanal na srodku i lekko pijany poustawial wszystkich w kilku rzedach i tanczylismy taniec synchroniczny :D wszyscy to samo co ten na przodzie (a robil to tak zabawnie ze konczylismy sie ze smiechu
nawet polubilam wesela ;)
I z tego wszystkiego zapomnialam zrobic zdjecia moich 120 pudeleczek i wizytowek na stol
Z sukienki bylam bardzo zadowolona :)))) a to najwazniejsze!!
Nina rozrabiala tam i nauczyla sie pieknie tanczyc ;) wychodzila na srodek i ruszala tylkiem - napatrzyla sie chyba bo zadne z nas nie uczylo jej - i teraz jej w tiwi slyszy muzyke to tanczy
Wkleje Wam 4 zdjecia, bo ja nie mialam glowy do robienia ich i udalo mi sie kilka zrobic (to z Nina to ja ;)
Milego wieczoru zycze Wam i Waszym maluchom