dopiero 7 gdzie tam reszta
 dopiero 7 gdzie tam reszta  
  nie biore go na tece ale zawsze pogłaskam czy podam nupla czy dam popic herbatki
  nie biore go na tece ale zawsze pogłaskam czy podam nupla czy dam popic herbatki  

Filipkowi też lewy dolny najpierw wyszedł
 Filipkowi też lewy dolny najpierw wyszedł  A jak mnie nie raz dziabnie w cycka
 A jak mnie nie raz dziabnie w cycka  Ale staram się go oduczyć mówie mu stanowczo że tak nie wolno. . . i wtedy najczęściej strzela focha
 Ale staram się go oduczyć mówie mu stanowczo że tak nie wolno. . . i wtedy najczęściej strzela focha  
  ja się staram odrazu nie iść jak stęknie czy troszke marudzi i często jest tak że sam zasypia, no chyba że zacznie płakać to wtedy idę odrazu. Ja też już troszke mam dosyć nieprzespanych nocy z powodu ząbków. Jak mocno marudzi wieczorem i widzę że to ząbki bolą i troszke temperatura wyższa to daje mu nurofen w syropku i śpi wtedy spokojnie. Albo jak się budzi co 5 min to też mu daje. Chociaż jak narazie dawałam mu tylko 3 razy
 ja się staram odrazu nie iść jak stęknie czy troszke marudzi i często jest tak że sam zasypia, no chyba że zacznie płakać to wtedy idę odrazu. Ja też już troszke mam dosyć nieprzespanych nocy z powodu ząbków. Jak mocno marudzi wieczorem i widzę że to ząbki bolą i troszke temperatura wyższa to daje mu nurofen w syropku i śpi wtedy spokojnie. Albo jak się budzi co 5 min to też mu daje. Chociaż jak narazie dawałam mu tylko 3 razy  
  coś mi się chyba pomyliło. . . a ja od stycznia wracam. Tylko w sumie wracam do zupełnie innego salonu. Mój szef otworzył kolejny duży salon Black Red White w Warszawie na Popularnej i tam będę pracowała, nowy system pracy, nowy program komputerowy, większy asortyment i duuuużo ludzi
 coś mi się chyba pomyliło. . . a ja od stycznia wracam. Tylko w sumie wracam do zupełnie innego salonu. Mój szef otworzył kolejny duży salon Black Red White w Warszawie na Popularnej i tam będę pracowała, nowy system pracy, nowy program komputerowy, większy asortyment i duuuużo ludzi  

tak mysle ze po wychowawczym, a mam je do kwietnia przyszłego roku. A jeszcze lepiej by mi było jakbym w konu zdała to prawko, wtedy bez problemu moge autem dojechac a nie tłuc sie autobusami, no i autem szybciejwiola85 no to super że jednak zostałaś troche w domkuMyślę że wyszło to na dobre Tobie i przede wszystkim Filipkowi. A kiedy planujesz wracać do pracy?

Filipek będzie z babcią tzn. z moją mamą ale będę za nim strasznie tęskniła
 Filipek będzie z babcią tzn. z moją mamą ale będę za nim strasznie tęskniła  

Dostaliśmy strasznie dużo śliwek od szefa mojego męża i miałam przymusowe przetwarzanie
 Dostaliśmy strasznie dużo śliwek od szefa mojego męża i miałam przymusowe przetwarzanie 
 Ale nie ma to jak swoje przetwory, wiem,  że kiedy by mi sie nie zachciało to schodze do piwnicy i są..
 Ale nie ma to jak swoje przetwory, wiem,  że kiedy by mi sie nie zachciało to schodze do piwnicy i są..
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość