Karolina, nie wiem jak to jest z tym rtg. Ania na pewno Ci pomoże. Ja się nie znam.
Cieszę się razem z Wami na przyjazd do Polski i możesz byc pewna, że nikomu nie pisnę nawet słowka.
Kasiu, moj R mnie dobił. Kilka tygodni temu robił mi cały system od podstaw bo stwierdził, że vista jest be (chociaz ja bylam zadowolona) i zainstalowal Xp. Stracilam stare gg, skypa i inne rzeczy bo zapomnial mi powiedziec, ze chce to zrobic. Czesc zdjec szlag trafil, ale na szczescie mialam kopie u swoich rodzicow, wiec nie robilam afery. A teraz postanowil zainstalowac mi jakies aktualizacje i na pokazal sie ogromny napis ERROR i to by bylo na tyle. Wszystko musialam odzyskiwac i wczoraj pol wieczora na tym stracilam. Nie wszystko udalo mi sie poukladac ale nie bede rozpaczac z takiego glupiego powodu. Po prostu zla bylam i mu powiedzialam ze ma zakaz dotykania mojego laptopa. Niech meczy swoje dwa inne kompy jak mu sie nudzi...
Ale sie wyplakalam
Aniu moje kochana, pociesze Cie, ze ja tez mam zgage, a w ciazy nie jestem.
U Ciebie to przynajmniej wiadomo kiedy sie skonczy a u mnie???
To przez ta diete, ale zrzucilam juz 7,5 kg wiec ciesze sie i dietkuje dalej.
Elu, Przykro mi z powodu pracy. Biedna jestes, ze tak fatalnie sie uklada ta twoja sciezka kariery. I nawet nie wiem co Ci doradzic.
Trzymaj sie dzielnie!!! A z drugiej strony, fajowo, ze mieszkanko niedlugo bedziecie mieli
Ojoj, ale Amelka jest malutka.
Szymek ma 97 cm i wazy 16,5 kg.
Aha, torcik jeszcze mialam pochwalic bo wygladal fajowo.
Ja nie robilam torta wiec zdjec tez nie mam.