Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2009, 11:30

DZięki za gratulacje YOANNA - nie martw sie, ja z jezykiem nie mam juz kontaktu ladnych kilka lat, ale jak widac wiekszosc zostala jednak w glowie :-D

uuuu, to Ty jestes bardziej umysl scisly - ja zdecydowanie humanistyczny!!!

Co do "ksiezyca w nowiu" - ja akurat lubie okreslenie "szelmowski usmiech" :-D I lobuzerski tez :-D

"zagiac parol" rzeczywiscie raczej sie juz nie uzywa, ale jak to inaczej okreslic????

okazalo sie, ze do mojej 3-ciej czesci sagi sa przede mna jeszcze dwie osoby, wiec nie wiem czy kiedykolwiek uda mi sie ja dokonczyc... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

wpieniona jestem... nie bede teraz miala czasu na ksiazki "rozrywkowe", tylko te pieprzone notatki... :ico_noniewiem: ja sobie nie wyobrazam nie notowac - jakbym sie potem miala przekopywac przez tony ksiazek, to bym chyba umarla... Wole sie uczyc ze swoich zapiskow, poza tym - na wykladach zazwyczaj podaja najwazniejsze informacje...

dobra, "biere sie" za robote...

ppaaa

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2009, 12:26

Zupełnie darmowa próbka (2 szt.) najnowszego produktu Pampers Premium Care!
www.pamperspremium.pl. Wystarczy zostawić swoje dane i wpisać hasło Ekspert.

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

21 wrz 2009, 13:36

Iwona H,

:ico_sorki:

byłam dzisiaj z Emi na szczepieniu...młoda waży 9,5 kg... :ico_noniewiem:
ile waża wasze pociechy..?

Emi była bardzo dzielna...nie darła sie jak opętana... :ico_sorki:
bo dziewczynka przed nami ..urzadziła niezły cyrk... :ico_noniewiem:

teraz ide sprzatac...mam taki bałagan,ze nie wiem za co sie złapac,do tego tone prania :ico_olaboga:
nie chce mi sie...

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2009, 13:47

ile waża wasze pociechy..?
moja ma 9kg

tzn. miała dokładnie 9030g miesiąc temu
Emi była bardzo dzielna...nie darła sie jak opętana... :ico_sorki:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Emi

Paulinka na ostatnim szczepieniu nawet nie poczuła, zero płaczu.
Za to nie lubi badania, wyrywa się pani doktor i ucieka do mamy.

[ Dodano: 2009-09-21, 13:53 ]
http://www.persil.pl/index.php?id=204
a tu można zamówić próbkę persila

Awatar użytkownika
Jagna30

21 wrz 2009, 15:07

Iwona H,

dzieki za linki ....skorzystam,a co :-D

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2009, 17:12

dzieki za linki ....
nie ma za co :ico_oczko:
skorzystam,a co :-D
jasne, jak jest taka możliwość to dlaczego by nie.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2009, 18:21

hej dziewczyny! nie pisalam przez weekend (ale zagladalam), bo Jasper mi sie pochorowal.. tzn. ma katar (leci mu z nosa i jak chodzi, to doslownie kapie na podloge :ico_olaboga: ), troche kaszle i ogolnie jest marudny... 2 noce z rzedu nieprzespane, bo maly budzil sie z placzem - a raczej rykiem - co godzine, wiec, co udalo mi sie zamknac oczy, to znowu placz :ico_zly:
nie mam nawet jak odespac, bo znowu w ciagu dnia nie chce spac... tylko lazi, marudzi, wali glowa w sciane/podloge (Wasze dzieci tez tak robia?), ech.. to sobie ponarzekalam ;-)

Gie, no noo, ja rowniez gratuluje wyniku testu! impressive, kujonka jestes :ico_haha_01:
fajnie, ze znalazlas sobie kumpele, razem razniej

co do notatek, to ja robilam zawsze na zajeciach, ale na wyklady rzadko chodzilam, wiadomo... bylo tysiac rzeczy wazniejszych, a pozniej jak mialam kserowac te TONY papierow, to tracilam nerwy, pieniadze, a i tak nie umialam sie rozczytac w bazgrolach :P

yoanna, pytalas o slub... to slub mojej dobrej kumpeli, napisalabym przyjaciolki, ale od czasu mojej przeprowadzki tutaj, nasz kontakt sie urwal :ico_noniewiem:
ale to wlasnie z nia przezylam najlepsze wakacje swojego zycia - mialysmy po 17 lat i pojechalysmy do Bulgarii (same!) na 2 tygodnie.. oj dzialo sie, dzialo.. prowadzilysmy nawet wakacyjny pamietnik i teraz, jak go czytam od czasu do czasu, to az chce sie cofnac w czasie..
z nia tez przejechalam cala Polske na stopa (rok wczesniej, czyli mialysmy po 16 lat :ico_szoking: ), powiedzialam tacie, ze bedziemy podrozowac pociagiem, zawiozl nas na dworzec.. odczekalysmy, az zniknie i wyskoczylysmy na autostrade do Warszawy :-D
dotarlysmy na Mazury i tam sie "wozilysmy" przez tydzien, codziennie rozbijalysmy namiot w innym miejscu, jezdzilysmy tirami (hehe, bez skojarzen) i ogolnie bawilysmy sie super..

teraz tak sobie mysle, ze to bylo nieodpowiedzialne z naszej strony, ale coz, raz sie zyje, a ja zawsze bylam stuknieta i zadna przygod :-D

to sobie popisalam... ;-)

aha pytalyscie o wage.. Jasper wazy 11 kg, ale to chlopak i do tego ma apetyt

[ Dodano: 2009-09-21, 18:24 ]
aaaaaa za tydzien o tej porze juz bede w Polsce!!! ale sie ciesze!!! :509:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2009, 19:18

i jak chodzi, to doslownie kapie na podloge :ico_olaboga: )
czyzbym czegos nie doczytała??? Jasper chodzi samodzielnie???
aaaaaa za tydzien o tej porze juz bede w Polsce!!! ale sie ciesze!!! :509:
no to zastanów sie czy się widzimy :DD :DD :DD

Awatar użytkownika
Jagna30

21 wrz 2009, 19:58

hej dziewczyny!
hej,faktycznie nas zaniedbujesz :ico_noniewiem: :ico_placzek:
wali glowa w sciane/podloge (Wasze dzieci tez tak robia?),
tak,pisałam nawet o tym wczesniej...ale Emilka uderza głowa wtedy kiedy cos jej nie pasi :ico_noniewiem: :ico_olaboga: jak ma nerwa.... :ico_puknij:
zaczyna też urzadzac mi sceny w sklepach :ico_placzek: z chłopcami tego nie miałam...
ale to "mańka"(reka) mojej mamy :ico_zly: ona tak ja wychowuje...co chce to ma... :ico_zly: nosi ja na rekach....
czasem brak mi słow...
teraz tak sobie mysle, ze to bylo nieodpowiedzialne z naszej strony, ale coz, raz sie zyje, a ja zawsze bylam stuknieta i zadna przygod
powiem Ci,ze rzeczywiscie było to nieodpowiedzialne z Twojej strony...
i podziwiam Twoich rodzicow,ze pozwolili Ci na taki wypad...nawet jezeli mysleli ze jedziesz pociagiem...

aaaaaa za tydzien o tej porze juz bede w Polsce!!! ale sie ciesze!!!
:-D :ico_brawa_01:
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2009, 07:56 przez Jagna30, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 wrz 2009, 20:25

Hehee :))

Gie no ja mam zdecydowanie umysl scisly :)) uwielbiam matematyke, uwielbiam politechnike i ciesze sie ze tam wracam ale boje sie bo tam musze meic 100% obecnosci - a na ekonomicznej wpadalam tylko na sesje
Co do notatek to ja nigdy ich nie robilam, nie kserowalam ksiazek tylko kserowalam wlasnie notatek od najwiekszych kujonow ;) i tylko je czytalam - udawalo sie zawsze - a zaczelam tak robic po tym jak chodzilam na prawo, przeczytalam 2 dodatkowe ksiazki (ponad 800 stron) i notatki - za duzo wiedzy jak naraz bo pozniej wszystko mi sie pomieszalo - a ludzie ktorzy nauczyli sie 40 stron samych notatek pozdawali :( to byla moja pierwsza 2 i bardzo to przezylam :D wiecej sie nie pojawilo ;) tzn za spoznienie sie z praca, albo za nieprzybycie na pierwszy termin :) i poki co dziala - ale napisze Ci,ze mnie te studia kompletnie nie interesuja - pomylilam sie z ta ekonomiczna (tam jestem na gospodarowaniu nieruchomosciami) pierwsze trzy lata to byla porazka - teraz specjalizacja juz jest OK, troche wiaze sie z politechnika, bo rysuje projekty itd itp ale wiecej wiem bo sprzedawalam i kupowalam mieszkanie, wiec w praktyce duzo wiecej sie nauczylam o aktach notartialnych, ksiegach wieczystych, wypisach i wyrysach itd itp
No ale na PK znowu chcialabym byc na kazdym wykladzie, notowac wszystko, chlonac wszystko - ale tym razem to niemozliwe :( bo majac do wyboru przebywanie z Nina w tym czasie to jednak wole ja ;) wiec wybiore tylko cwiczenia i laboratoria :)

Shoo co do przyjaciolki, to smutne, ale dobrze ze Cie na slub zaprosila to odwnoicie troche znajomosc. Ja tez mialam przyjaciolke do 16 roku zycia -byla kochana, my bylysmy nierozlaczne, az poznala chlopaka ktory totalnie ja zdominowal - zmienila nr telefonu zeby miec w tej sieci co on, nie wyslala nikomu nowego nr, miala tylko jego znajomyh (Nie ma profilu na NK z czego bardzo ubolewam, bo bardzo chcialabym sie z nia od czasu do czasu spotkac) no ale chyba nasze drogi sie rozeszly - wziela slub w czerwcu tego roku, ale zadna z moich bliskich kolezanek nie zostala zaproszona :(((

A co do podrozy - to faktycznie nieodpowiedzialne ;) ale po Polsce to zawsze bezpieczniej niz po Europie :D a przynajmniej ile zabawy!! :D:D:D

A co do walenia glowa o podloge, to moja tego nie robi - w sumie probuje stac na glowie czasem ... ale dzis byla caly dzien taka grzeczna, ze bawila sie sama a ja zdazylam ogladnac zmierzch, poczytac ksiazke, od czasu do czasu mi tylko cos przyniosla porobilam glupie miny i leciala dalej jakby mnie nie potrzebowala do zabawy - chociaz za kazdym razem jak cos o niej pisze dobrego to robi sie z niej diabelek i wszystko robi odwrotnie ;) wiec chyba nie powinnam tego byla robic

No nic ide ogladnac jakas komedie romantyczna - mialam malowac, ale korzystam z ostatnich dni nicnierobienia bo studia sie zaczna i moze byc ciezko :/

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”