hej dziewczyny! nie pisalam przez weekend (ale zagladalam), bo Jasper mi sie pochorowal.. tzn. ma katar (leci mu z nosa i jak chodzi, to doslownie kapie na podloge
), troche kaszle i ogolnie jest marudny... 2 noce z rzedu nieprzespane, bo maly budzil sie z placzem - a raczej rykiem - co godzine, wiec, co udalo mi sie zamknac oczy, to znowu placz
nie mam nawet jak odespac, bo znowu w ciagu dnia nie chce spac... tylko lazi, marudzi, wali glowa w sciane/podloge (Wasze dzieci tez tak robia?), ech.. to sobie ponarzekalam
Gie, no noo, ja rowniez gratuluje wyniku testu! impressive, kujonka jestes
fajnie, ze znalazlas sobie kumpele, razem razniej
co do notatek, to ja robilam zawsze na zajeciach, ale na wyklady rzadko chodzilam, wiadomo... bylo tysiac rzeczy wazniejszych, a pozniej jak mialam kserowac te TONY papierow, to tracilam nerwy, pieniadze, a i tak nie umialam sie rozczytac w bazgrolach :P
yoanna, pytalas o slub... to slub mojej dobrej kumpeli, napisalabym przyjaciolki, ale od czasu mojej przeprowadzki tutaj, nasz kontakt sie urwal
ale to wlasnie z nia przezylam najlepsze wakacje swojego zycia - mialysmy po 17 lat i pojechalysmy do Bulgarii (same!) na 2 tygodnie.. oj dzialo sie, dzialo.. prowadzilysmy nawet wakacyjny pamietnik i teraz, jak go czytam od czasu do czasu, to az chce sie cofnac w czasie..
z nia tez przejechalam cala Polske na stopa (rok wczesniej, czyli mialysmy po 16 lat
), powiedzialam tacie, ze bedziemy podrozowac pociagiem, zawiozl nas na dworzec.. odczekalysmy, az zniknie i wyskoczylysmy na autostrade do Warszawy
dotarlysmy na Mazury i tam sie "wozilysmy" przez tydzien, codziennie rozbijalysmy namiot w innym miejscu, jezdzilysmy tirami (hehe, bez skojarzen) i ogolnie bawilysmy sie super..
teraz tak sobie mysle, ze to bylo nieodpowiedzialne z naszej strony, ale coz, raz sie zyje, a ja zawsze bylam stuknieta i zadna przygod
to sobie popisalam...
aha pytalyscie o wage.. Jasper wazy 11 kg, ale to chlopak i do tego ma apetyt
[ Dodano: 2009-09-21, 18:24 ]
aaaaaa za tydzien o tej porze juz bede w Polsce!!! ale sie ciesze!!!