Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 wrz 2009, 17:25

Afty to sa w buzi takie bolace kropeczki ;)
jest to taki biały nalot na języku lub wewnątrz jamy ustnej, zwane też pleśniawkami.
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dziękuję za wyjaśnienie :-)

ciekawe dlaczego shoo milczy dzisiaj ;-/
Gie pewnie dużo pracy miała :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 wrz 2009, 18:50

ciekawe dlaczego shoo milczy dzisiaj ;-/
czesc :-) jestem!
milczalam, bo bylam w terenie kupic sobie nowe "pantalony" :-D oni tak tu mowia na spodnie, obojetnie jakie... poszlam po jeansy, bo dzisiaj mialy byc na skladzie takie, jak sobie zamowilam, rozm. 36.. ostatnio probowalam sie wbic w 34, ale zamek pekl :-D :-D kurde, tak mi sie podobaly, ze scisnelam sie w nich jak cytryna, no i klops... musialam miec wieksze, a babce powiedzialam, ze zamek juz rozwalony byl, ale ze mnie klamczucha :ico_noniewiem:

w kazdym razie, dzisiaj kupilam sobie te pantalony, fajne rurki z takiego jeansu takim kolorze, jak lubie, wygladaja jak troche przybrudzone, nie taki calkiem niebieski kolor, nie granatowe... ciezko opisac, moze cykne fotke i Wam pokaze
normalnie to nie lubie rurek, ale cos mnie tak naszlo :ico_noniewiem:
do tego kupilam sobie koszule w kratke (czerwona), fajnie wyglada z tymi spodniami

po te rzeczy musialam isc do Carrefoura do pasazu (na drugi koniec miasta), nogi mi do d... wchodza :ico_olaboga:

margarita83, pytalas, czy Jaspi juz chodzi.. nie, nie chodzi sam, ale przy meblach - owszem i wtedy mu te gluty z nosa kapia :-)
a my na afty mowimy "zaby" na Slasku :P

yoanna, no wlasnie, z czego sie odchudzasz? :ico_noniewiem: masz figure jak modelka... a cos z trzustka masz nie tak? ja tam nie potrafie odstawic czekolady, nawet nie probowalam :-)
wczoraj sie poklocilam z A. i zjadl mi moje czekoladki :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
do tego specjalnie zostawil na stole papierki :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
jak go zapytalam, czemu to zrobil, to powiedzial, ze byl glodny, bo na kolacje dalam mu tylko 1 hamburgera (zrobilam 2 i salatke do tego, nie chcial frytek, ani nic innego, a pozniej narzekal, ze glodny :ico_olaboga: ), ja mu za to dzisiaj wypilam sprite (jego ulubiony).. pewnie mnie zbeszta, jak przyjdzie... powiem mu, ze pic mi sie chcialo :-D :-D
juz sie w sumie pogodzilismy, rozmawialismy na komunikatorze... ale przez ten sprite moze byc nastepna klotnia ;-) do sklepu juz mi sie nie chce isc...

aaa no tak, Erik 19 swietowal :ico_noniewiem:
jakos mi wylecialo z glowy, sorry Pati :(
spoznione zyczenia dla naszego roczniaka!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

23 wrz 2009, 07:55

witam w środowy poranek :-D

dzień zapowiada sie super ....ja dzis na 13-ta do pracy.

margarita83,
afty to coś okropnego...strasznie to boli...wiem bo sama miałam to "dziadostwo"...
a tak to wyglada... :ico_olaboga:
http://www.stefajir.cz/files/Afty1.jpg

poszlam po jeansy, bo dzisiaj mialy byc na skladzie takie, jak sobie zamowilam, rozm. 36.. ostatnio probowalam sie wbic w 34, ale zamek pekl
hehhe....ja też kiedys nosiłam rozm. 36 ,teraz jest to 42,a bluzki nawet 44...to przez mój duży biust....obecnie nosze miseczke DD :ico_olaboga:
margarita83, pytalas, czy Jaspi juz chodzi.. nie, nie chodzi sam, ale przy meblach - owszem
a czy nie uderzył sie przy próbie chodzenia...?
dzieci potem boja sie same chodzic...

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2009, 08:11

witam z ranka :)

ERIS - stooo laaat, sttooo laaatt!!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

a czemu PATI nie zaglada??

YOANNA - wlasnie, wlasnie... z czego się odchudzasz?? :ico_olaboga: Moim zdaniem powinnas wrecz troche nabrac cialka... :ico_noniewiem:

MARGARITA, SHOO - dzieki za gratulacje odnosnie egzaminu... Smieje sie, ze to pierwsza i jedyna rzecz, w ktorej zablysnelam na tych studiach... :-D

MARGARITA - gratuluje P. zrzucenia tylu kg!!! Szacun!! Co do prawa... pewnie zglosze sie po jakies porady ;)

SHOO - ale sie zemscilas tym Sprite'm, hhehhee :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

zycze udanego dnia, lasencje :)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 wrz 2009, 09:30

witam
miłego dnia babiszony ;-)

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

23 wrz 2009, 12:16

ale sie rozpisałyście... :ico_olaboga: :ico_noniewiem:

ja juz po obiadku...napchałam sie makaronem z sosem serowym...mniam... :-D
teraz taka najedzona moge isc do pracy....chociaz najchetniej połozyłabym sie spac... :ico_noniewiem:

chłpcy w szkole ,niunia spi...a ja mam jeszcze chwilke........
a tu takie pustki :ico_placzek:

moj K. wyjechał do Łodzi...ma wrócic jutro............

no ok...zmykam...wpadne jutro....

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

23 wrz 2009, 15:15

Dzien dobry :)

Ale to dieta nie odchudzajaca ;) po prostu wszyscy mi na okolo mowia ze jestem uzalezniona od czekolady - moj tata jako zwolennik zdrowego odzywiania juz przestal mi przywozic czekoladki ;( no i po obejrzeniu programu telewizyjnego o uzaleznionych od czekolady stwierdzilam,ze koniec ze slodyczami (no ale dzis znowu zjadlam mini batonika za 70gr :D ale i tak sie ciesze, ze jem mniej niz wczesniej - a to nie tylko zdrowsze dla trzustki ale i dla zebow :)
Swoja droga wlasnie wrocilam od dentysty i mam wszysciutenkie zeby zrobione!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ani jednej dziurki ;) tylko pewnie z 30 plomb :D

Shoo ja uwielbiam rurki :) poka poka zdjecie!! Ja w sumie nie bylam do nich przekonana - ale raz (ponad 2 lata temu)podzczas pobytu w Anglii poszlam do sklepu i tam byly baardzo tanie (1o funciakow) i ze akurat szlysmy na impreze to przymierzylam czarne :D i kupilam sceptycznie nastawiona,ale nie dosc ze wszystkim sie podobaly, to jeszcze ja sie do nich przekonalam :) a teraz nie wyobrazam sobie zycia bez nich i na sama mysl ze pewnie za kilka lat beda totalnie niemodne i znowu powroca szerokie dzwony robi mi sie smutno :ico_placzek: :ico_placzek:

Dziewczyny a znacie jakies fajne filmy? Potrzebuje jakis wyciskacz lez - albo romans - ale nie komedie romantyczne tylko najlepiej jakis klasyk - cos jak duma i uprzedzenie :D ktora uwielbiam, cos zeby scisnelo w zoladku? Cos jak zmierzch :D

Moj maz mnie niestety terroryzuje ostatnio samymi sensacjami i horrorami, i chetnie obejrzalabym cos innego :) Mogloby to byc nawet cos w stylu "Walk to remember" (Szkoła uczuć), który ogladnelam dwa razy pod rzad a rzadko mi sie to zdarza ;)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2009, 15:48

Witam

uf dawno nie zagladalam, czytalam Was ale jakos nie moglam sie wbic w rytm pisania i jakos checi nie bylo,ostatnio czesto mnie to nachodzi.
Erik spi, a ja biore sie za obiad- dzis Chili Con Carne :-)
Mamy kolejnego zebolka, wybil sie jeszcze kilka dni przed urodzinami, mamy juz komplet :-D
na początek chciałabym złożyć życzonka urodzinowe dla naszego drugiego rodzynka Erika, trochę spóźnione ale szczere

ERIKU, Niech słonko dziś świeci na jasnym niebie
a ptaki śpiewają dziś tylko dla Ciebie.
Składam Ci szczere życzenia,
aby spełniły się Twe marzenia.

[url=http://img30.glitterfy.com/265/glitterfy033055776D33.gif]Obrazek
dziekujemy za sliczne zyczonka :588:
spoznione zyczenia dla naszego roczniaka!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_sorki:

:ico_sorki: :ico_sorki:
ERIS - stooo laaat, sttooo laaatt!!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a czemu PATI nie zaglada??
zaglada zaglada tylko nic nie pisze, jakostak wyszlo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 wrz 2009, 18:13

ale i tak sie ciesze, ze jem mniej niz wczesniej - a to nie tylko zdrowsze dla trzustki ale i dla zebow :)
eetam, na zeby to wszystko szkodzi, nawet cytryna w herbacie (swoja droga, herbata tez) :-D

Shoo ja uwielbiam rurki :) poka poka zdjecie!!
cykne jutro :-)

Dziewczyny a znacie jakies fajne filmy? Potrzebuje jakis wyciskacz lez - albo romans - ale nie komedie romantyczne tylko najlepiej jakis klasyk - cos jak duma i uprzedzenie :D ktora uwielbiam, cos zeby scisnelo w zoladku? Cos jak zmierzch :D
hmm.. ogladalas Slumdoga? spodobalby Ci sie..
z takich mega smutnych (przygnebiajacych, ale chyba o taki Ci nie chodzi), to "Chlopiec w Pasiastej Pizamie"...
polecam tez "Candy" z Heathem Ledgerem (film o parze narkomanow, wzruszajacy)
jak Ci sie uda, to obejrzyj tez "Koraline i tajemnicze drzwi" - jezeli lubisz Tima Burtona (i np. "The Night Before Christmas"... Miasteczko Halloween po polsku) i "Sweeny Todd - the Demon Barber of Fleet Street" - musical z Johnym Deppem, super)

my dzisiaj bylismy u lekarza z malym, dostal 2 szczepionki, nastepna za 2 miesiace i pozniej spokoj az do 3 roku zycia :ico_brawa_01:
Jasper wazy jednak 10,5 kg, a nie 11, jak Wam pisalam... mierzy 81,5 cm
doktor powiedzial, ze jest bardzo silny i szybki - szybkie reakcje ma i wyrywa sie z taka sila, ze 2 chlopa nie umialo go utrzymac (doktor i A.) :ico_olaboga:

hej Pati :-) milo Cie widziec :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2009, 18:24

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”