Afty to sa w buzi takie bolace kropeczki ;)
dziękuję za wyjaśnieniejest to taki biały nalot na języku lub wewnątrz jamy ustnej, zwane też pleśniawkami.
ciekawe dlaczego shoo milczy dzisiaj ;-/
Gie pewnie dużo pracy miała
czesc jestem!ciekawe dlaczego shoo milczy dzisiaj ;-/
hehhe....ja też kiedys nosiłam rozm. 36 ,teraz jest to 42,a bluzki nawet 44...to przez mój duży biust....obecnie nosze miseczke DDposzlam po jeansy, bo dzisiaj mialy byc na skladzie takie, jak sobie zamowilam, rozm. 36.. ostatnio probowalam sie wbic w 34, ale zamek pekl
a czy nie uderzył sie przy próbie chodzenia...?margarita83, pytalas, czy Jaspi juz chodzi.. nie, nie chodzi sam, ale przy meblach - owszem
dziekujemy za sliczne zyczonkana początek chciałabym złożyć życzonka urodzinowe dla naszego drugiego rodzynka Erika, trochę spóźnione ale szczere
ERIKU, Niech słonko dziś świeci na jasnym niebie
a ptaki śpiewają dziś tylko dla Ciebie.
Składam Ci szczere życzenia,
aby spełniły się Twe marzenia.
[url=http://img30.glitterfy.com/265/glitterfy033055776D33.gif]Obrazek
spoznione zyczenia dla naszego roczniaka!!!
ERIS - stooo laaat, sttooo laaatt!!!!
zaglada zaglada tylko nic nie pisze, jakostak wyszloa czemu PATI nie zaglada??
eetam, na zeby to wszystko szkodzi, nawet cytryna w herbacie (swoja droga, herbata tez)ale i tak sie ciesze, ze jem mniej niz wczesniej - a to nie tylko zdrowsze dla trzustki ale i dla zebow :)
cykne jutroShoo ja uwielbiam rurki :) poka poka zdjecie!!
hmm.. ogladalas Slumdoga? spodobalby Ci sie..Dziewczyny a znacie jakies fajne filmy? Potrzebuje jakis wyciskacz lez - albo romans - ale nie komedie romantyczne tylko najlepiej jakis klasyk - cos jak duma i uprzedzenie :D ktora uwielbiam, cos zeby scisnelo w zoladku? Cos jak zmierzch :D
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość