Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

23 wrz 2009, 09:14

Witam!!!! ja stawiam za kolejne okienko :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: ale sie ciesze
więc jeśli się uda odwiedzę Madzię
ale super by było napewno sie ucieszy - ale czy pozwola ci tam wejsc bo u mnie na sali pooperacyjnej nie było odwiedzin dopiero jak przeszłam na ogolna to juz mogłam sie zobaczyc z ludzmi heheh
Ale fajnie by było moze uda ci sie fotunie zrobic chłopaków :-D
a ja wlasnie sie zbveram do szkoły od syna - juz ogarnełam mieszkanko nastawiłam zupke pomidorowa takze potem to juz tylko pranko i odkurzanie mi zostało

asika82
4000 - letni staruszek

23 wrz 2009, 10:17

Witam!

Ale byłam zła,ze wczoraj net mi odłączyli :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: a tu wieści od Magduś nie znałam. Super,ze chłopcy już przy mamie wczoraj byli. Maksiu chłopczyk na schwał a dlaczego Oluś tylko 4 punkciki? :ico_noniewiem:

Magda koniecznie zajrzyj do chłopców i młodej mamy i pogratuluj osobiście :-)

Magda super,ze u Ciebie wszystko ok a ciśnienie to moze na wizycie tak skoczyło z nerwów.

[ Dodano: 2009-09-23, 10:17 ]
sabcia za ostatnie okienko :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-09-23, 10:19 ]
ja w końcu zakupy wczoraj szpitalne dla siebie porobiłam i pieluchy tetrowe i pościel poprałam bo tu juz nie ma no co czekac jak nasze chłopaczki na świecie to i my musimy już się po woli szykować :ico_oczko:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 wrz 2009, 11:46

Witam i ja
fajnie że chłopcy Madzi juz na świecie
moja dzidzia pewnie ostatnia sie urodzi :ico_noniewiem:
ja własnie ostatnią pralke juz piore i bedzie gotowe
moj piotrek na L4 bo przeziebiony ale on nie lubi robic nic wiec poprzestawialismy meble i zrobilismy miejsce na łóżeczko :ico_brawa_01: może uda mi sie namówić piotra byśmy je wkońcu złożyli
mielismy sie przeprowadzic do tesciow przed porodem ale sie nie uda :ico_zly: z jednej strony sie ciesze bo tesciowa nie bedzie mnie zamęczac ale jego brat jest niepoważny i dlatego to mnie wkurza :ico_zly:
tak wogóle to u mnie insulina ciągle w góre :ico_noniewiem: juz 36 jednostek na dobe
kontrola ciśnienia 3 razy dziennie
KTG w normie
waga ciągle w miejscu
USG za dwa tygodnie
i 2 pazdziernika do okulisty
tylko łaże po tych lekarzach, nie chce mi sie juz....
to chyba tyle u mnie :)

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

23 wrz 2009, 13:29

Już jestem z powrotem, odwiedziłam Madzię. Oczywiście wszystkie macie serdeczne pozdrowienia. Madzia jest bardzo szczęśliwa, choć obolała. Macica się obkurcza, świeża rana po szyciu, ale dla takich Skarbów warto pocierpieć. Oluś dostał 4 punkty, bo był lekko podduszony, ale już jest wszystko w porządku. Na razie "dostęp" do nich ma tylko mama, więc nie widziałam chłopaczków na żywo, ale Madzia mówi, że to sama słodycz. Jeden ma ciemne włoski, drugi jasne. :-) Jak tylko wyjdą ze szpitala, to od razu wstawi fotki na forum :-)

[ Dodano: 2009-09-23, 13:33 ]
Sabcia :ico_brawa_01: za ostatnie okienko

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

23 wrz 2009, 14:38

Magda33, super wiesci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , jeden ma ciemne włoski a drugi jasne heheheh ale superancko - jeden idzie w mamusie a drugi w tatusia heheheh- brawo dla chłopaków :ico_brawa_01:

asika82
4000 - letni staruszek

23 wrz 2009, 16:45

Jeden ma ciemne włoski, drugi jasne
:ico_haha_01: no w końcu dwujajowi nie :ico_oczko: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-09-23, 16:46 ]
a nie wiadomo ile trzymaja u Was w szpitalu? Ja po cc 3 doby leżałam a Ty sabcia ile?

[ Dodano: 2009-09-23, 16:48 ]
zapomniałam :ico_tort: za 36 skończony :ico_brawa_01: Czyli Malinka jest juz donoszona :-D

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2009, 18:20

Jeden ma ciemne włoski, drugi jasne. Jak
Ale fajniutko :) Ale mamusia pewnie szczęśliwa :)
a nie wiadomo ile trzymaja u Was w szpitalu? Ja po cc 3 doby leżałam a Ty sabcia ile?
mnie po cc trzymali 6 dób i i tak stwierdzili, że mnie przed czasem wypisują :) zależy pewnie od szpitala i od tego jak rana sie goi.

A wy jak sie dziewczyny czujecie, lada dzień wasze dzidzie będą na świecie :) Jusz sie nie moge doczekać, ciekawe która następna :)

Awatar użytkownika
Królik
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

23 wrz 2009, 18:35

Cześć dziewuszki!

To wspaniale, że Madzia ma już synusiów przy sobie! A jak mają różne włoski (i o ile się tak utrzyma nadal), to przynajmniej nie będzie problemów z rozróżnianiem ich :-D
Oczywiście pozdrowienia dla szczęśliwej mamusi!!

Może ja będę następna, bo dziś z mężem mamy takie "plany" na wieczór, które mogą sprawić, ze pogonimy trochę Marka ^^ :ico_wstydzioch: Ale trzeba teraz wykorzystać te ostatnie dni, bo po porodzie, to szybko nie zaczniemy się "przytulać" znowu... A i tak długo się powstrzymywaliśmy, a szczególnie po wiadomości o moim rozwarciu, to nawet z dala od siebie i bez prowokacji żadnych...

Byliśmy dziś u rodziców i nie będziemy kupować wanienki nowej jednak... Jest u rodziców jeszcze po mnie - przetrwała tyle lat - mnie i siostrę moczyła, to i Marka pomoczy ^^ Jest w dobrym stanie, więc po co wydawać kasę?

Zmykam się kąpać. Bo później trzeba Housa oglądać :)

Dobranoc wszystkim - spokojnej nocki!

ps. mąż mi zdjęcia nie miał czasu zrobić, a teraz już za ciemno jest... Ale może się jeszcze wyrobię przed porodem , hehe...

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 wrz 2009, 20:23

Witam ponownie wieczorem
nie wiem czy to tylko moje wrażenie ale czuje sie ostatnio olewana, wiem że nie jestem pępkiem świata ale jednak jakos nieswojo mi ostatnio tutaj... wiec moze nie bede przeszkadzać wiecej, trzymajcie sie i niech wasze dzidzie bedą zdrowiutkie
isia

Awatar użytkownika
Magda33

24 wrz 2009, 07:14

Witam raniutko.

Asika82 jeszcze nie wiadomo kiedy Madzia wyjdzie. Powiedieli jej tylko żeby nie liczyla, że wyjdzie po 4 dniach. Z chopcami jest wszystko w porządku i z Madzią (oprócz bólu, ale to normalne), tylko Oluś jest w inkubatorku, więc pewnie jakiś czas poobserwują i do domku. :-) Najważniesze, że cała trójeczka jest zdrowa i nic się nie dzieje, choć tatuś już pewnie chciałby mieć ich wszystkich przy sobie i nie ma się co
dziwić.
Asiu, oczywiście gratuluję skończonego 36 tc :ico_brawa_01:

Królik łobuzie, Ty tak tego Mareczka nie poganiaj :-D i tak chyba jesteś następna w kolejce, a ja po Tobie :-)

isia nie przesadzaj z tym olewaniem, wiadomo, że ostatnio wszystkie żyjemy narodzinami chłopców Madzi, a poza tym zwróć uwagę, że coraz mniej czasu spędzamy na forum. Nikt Cię nie ignoruje. Wracaj tu i nie fisiuj :ico_nienie:

ejustysia ja czuję się nawet dobrze, tylko mnie boli spojenie łonowe, mój gin twierdzi, że to bardzo dobrze i niech boli....ech faceci... :ico_oczko: Torbę już spakowałam i czekam cierpliwie na narodziny małej...a doczekać się nie mogę. Jednak wytrzymałam tyyyle miesięcy, wytrzymam jeszcze trochę.

Dziewczyny, czy Wam też drętwieją ręcę? Mi okropnie, szczególnie prawa.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”