No - to jutra puszczaj totka - kumulacja 17 mln jestpodnioslam go oczywiscie :)

Mój aniołek już śpi, ale on pięknie wygląda ja śpi, taki słodziutki, chociaż już taki duży

No - to jutra puszczaj totka - kumulacja 17 mln jestpodnioslam go oczywiscie :)
Za mały nie jest - już tam sobie nieźle w główce kombinuje - ostatnio leżał sobie i stwierdził że jak będzie wiosna i już dzidzia będzie z nami to jak on będzie chciał iść na spacer to z nim nie pójdziemy. Pytam się dlaczego a on na to, że przecież wtedy to będziemy się już tylko dzidzią zajmowaćbo raczej za maly jeszcze zeby przeczuwac,ze jak dzidzius sie pojawi,to bedziesz miala mniej czasu
Dzieci przechodzą różne okresy - mój też raz był bardziej wstydliwy, raz strasznie odważny. Od dłuższego czasu jest bardzo otwarty, zagaduje każdego, jak mu niedawno odkręciliśmy dodatkowe kółka w rowerku to i w sklepie i na ulicy każdemu się chwalił że już jeździ bez dodatkowych kółekDla mnie to nowosc,bo on zawsze taki otwarty byl do ludzi a teraz jak go ktos zaczepia, to sie za mnie chowa
Oj - będzie piękniefajnie że i ja będę się mogła rozczulać nad swoim skarbem
Moje się wczoraj tylko poprzeciągało, czekam że może się rozrusza bo właśnie zjadłam śniadankopokopał trochę i znowu chyba śpi...śpioch jeden
Oj - będzie pięknie Czasem jest ciężko ale nie ma niczego piękniejszego niż malutkie rączki przytulające się do ciebie a potem "kocham cię mamusiu" albo jak mój ostatnio ma - "ale jesteś piękna mamusiu"
Mi się dziś powódź śniła - ale taka jak z apokalipsy - woda przykrywała wieżowceśnił mi się tylko miał nie wiadomo skąd blond włoski
- ja mialam tak w ciazy z Andrzejkiem,zawsze jak mi sie snila woda-to cos sie dzialo,ale przewaznie bylo tak,ze my ocalelismy i pozniej ktos z rodziny sie poklocil,stracil prace itp.Bardzo sie balam tych snowMi się dziś powódź śniła - ale taka jak z apokalipsy - woda przykrywała wieżowce![]()
![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość