kuruj sie i zdrowia dla ciebie i fasolki

a wloski sama mu ułożyłam na wode bo się obciąć pani nie dał

wiola85, fajny ten tekścik
napewno bedzie piekny i smaczny a Kacperek będzie zajadał ze smakiem bo to chyba takie pierwsze bardzo słodkie jedzonkoAle mialam dziś sprzatania całą chatę wypucowalam jutro imprezka ciekawa jestem jaki mi torcik
Nina dzis spala cala noc bez mleka - dalam jej tylko kolo 24 wode,
dasz rade poczatki sa trudne a ty już masz dużą wprawe i wiesz co i jak więsz będziesz dla dziewczyn przewodniczką i pewnie będziesz udzielac trafnych rad co doświadczenie to doświadczeniechcialabym z nimi pisac - ale no kurde nie czuje sie tam wogole
moze sie jeszcze zaklimatyzuje
kochana jak ty dajesz rade z tym pisaniem Nina ci pomaga czy zarywasz nocewzielam dwie ksiazki od sasiadki i mam duzo filmow a do tego musze popisac troche pracy magisterskiej ;) zmieniam temat i musze napisac plan i pierwszy rozdzial ..
No to brawaski dla niejNina dzis spala cala noc bez mleka - dalam jej tylko kolo 24 wode, a pozniej jak sie budzila i jeczala to tylko poszlam pospiwalam i poglaskalam i spala tak do 8 :)) nie wiem co bedzie dzis ale staram sie i nie bede jej dawac juz mleka - bedzie myc zabki przed spaniem i do lozia!
Spokojnie kochana napewno sie dopasujesz Daj sobie troszke czasu wiesz juz sie przyzwczailas do nas do "starych" mamusiek he he hechcialabym z nimi pisac - ale no kurde nie czuje sie tam wogole
moze sie jeszcze zaklimatyzuje
a jak sie w nim czujesz? zamierzony byl taki?a wczoraj zafarbiłam włosy kolor taki siwy![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość