Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 wrz 2009, 22:14

mmarta81,
kuruj sie i zdrowia dla ciebie i fasolki :ico_sorki:
a wloski sama mu ułożyłam na wode bo się obciąć pani nie dał :ico_noniewiem:
wiola85, fajny ten tekścik

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2009, 08:48

Witam i ja :-)

wpadne pozniej, jak maly da, bo z nim to nie wiadomo, u nas nocka kiepska, ide robic sniadanko poki maly spi :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2009, 12:45

witam sie i ja nadal :ico_chory: chora :ico_olaboga:
Iga spi wiec odpoczywam a pozniej na spacer i palc zabaw
pierwsza wizyte u poloznej mam 6.11 :ico_noniewiem: i na niej umowia mi pierwszy scan :ico_brawa_01: juz sie doczekac nie moge :-D az Wam przedstawie co w brzuszku siedzi :-D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 wrz 2009, 17:34

i na niej umowia mi pierwszy scan :ico_brawa_01: juz sie doczekac nie moge :-D az Wam przedstawie co w brzuszku siedzi :-D
oj tez nie możemy sie doczekać :ico_sorki: :ico_sorki:
Ale mialam dziś sprzatania całą chatę wypucowalam jutro imprezka ciekawa jestem jaki mi torcik zrobią zamówiłam w Polskiej cukierni i mam nadzieje że będzie fajny :ico_sorki:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

25 wrz 2009, 18:30

Jej Kacperek jest przeprzystojny :))) Sliczny chlopiec! :)

Wiola a Ty fajna fryzurke mialas na weselu :)

W ogole to dzien dobry - chcialam sie pochwalic ale pewnie nie powinnam bo zawsze jak to robie to pozniej jest odwrotnie - no ale Nina dzis spala cala noc bez mleka - dalam jej tylko kolo 24 wode, a pozniej jak sie budzila i jeczala to tylko poszlam pospiwalam i poglaskalam i spala tak do 8 :)) nie wiem co bedzie dzis ale staram sie i nie bede jej dawac juz mleka - bedzie myc zabki przed spaniem i do lozia!

Poza tym znowu caly weekend jestesmy same bo moj M pracuje :( wzielam dwie ksiazki od sasiadki i mam duzo filmow a do tego musze popisac troche pracy magisterskiej ;) zmieniam temat i musze napisac plan i pierwszy rozdzial ..

Dzis jestem padnieta, cos mi strzelilo na silowni pod zebrem i ogolne zmeczenie mnie dopadlo - no w sumie spalam od 2 do 8 z przerwami na poglaskanie Niny ;)
Zbieram mala do kapania i zmykam, milego wieczoru

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2009, 22:13

ale cisza :ico_noniewiem:
ja wpadlam ponarzekac :-D
kurde nie moge sie wogole odnalezc na tym majowym watku-jeszcze dziewczyny polaczyly kwiecien z majem i juz teraz nie daje rady z czytaniem :ico_olaboga:
chcialabym z nimi pisac - ale no kurde nie czuje sie tam wogole :ico_noniewiem:
moze sie jeszcze zaklimatyzuje :ico_noniewiem:
a tak to Igolina tez ma katar ale biega je i lobuzuje wiec pewnie 3 dni i po katarku bo ciagle ja karmie wiec lagodnie to przejdzie - generalnie to ja ja zarazilam :ico_zly: a mnie baba psikajaca w sklepie pewnie :ico_noniewiem:
jutro jade po siostre o 11 na lotnisko :ico_brawa_01:
w niedziele roczek :ico_brawa_01:
a w nastepna sobote lece do PL :-D

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 wrz 2009, 22:40

Witam kochane
mmarta yoanna dużo zdrowia
Ale mialam dziś sprzatania całą chatę wypucowalam jutro imprezka ciekawa jestem jaki mi torcik
napewno bedzie piekny i smaczny a Kacperek będzie zajadał ze smakiem bo to chyba takie pierwsze bardzo słodkie jedzonko :-D
Nina dzis spala cala noc bez mleka - dalam jej tylko kolo 24 wode,
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
chcialabym z nimi pisac - ale no kurde nie czuje sie tam wogole
moze sie jeszcze zaklimatyzuje
dasz rade poczatki sa trudne a ty już masz dużą wprawe i wiesz co i jak więsz będziesz dla dziewczyn przewodniczką i pewnie będziesz udzielac trafnych rad co doświadczenie to doświadczenie :ico_oczko: :ico_brawa_01:
U nas nic nowego choć z dnia na dzięn widze niesamowite postępy u Antka naprzykład wczoraj jeszcze nie umiał sobie poradzić na schodach a dzis juz ładnie nózkami przebierał i tak z dnia na dzień dochodzi cos nowego :-D Ja wyrwałam się na tychy na zakupy miałam kupić cos do ubrania dla siebie a skonczyło sie na tym ze kupiłam same rzeczy dla Antka :ico_noniewiem: ja pewnie zamówie na allegro
wzielam dwie ksiazki od sasiadki i mam duzo filmow a do tego musze popisac troche pracy magisterskiej ;) zmieniam temat i musze napisac plan i pierwszy rozdzial ..
kochana jak ty dajesz rade z tym pisaniem Nina ci pomaga czy zarywasz noce :ico_szoking: dzielna dziewczyna

[ Dodano: 2009-09-25, 22:41 ]
a wczoraj zafarbiłam włosy kolor taki siwy :ico_oczko: :-D

[ Dodano: 2009-09-25, 22:42 ]
dobra ide ju z spac bo coś zaczynam nie tak pisać :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

26 wrz 2009, 00:21

Witam ! puzna nocą
wiola Suuper to opowiadanko he he he juz wiemy jak ro bylo z filipkiem i innymi facecikami Ale z dziewczynkami podobna sprawa z malymi wyjatkami :ico_oczko:

U nas tez przeziebienie w toku niunia smarka okrotnie ale jakos daje rade :ico_oczko: walczy dzielnie Mnie tez gardziolko boli ale u mnie to tradycja

Martunia Ja w kazdej ciazy na poczatku mialam objawy grypowe wiec to tez normalka Chociaz trzeba uwazac bo teraz znow panuja grypska wiec trzyamaj sie cieplusio
Nina dzis spala cala noc bez mleka - dalam jej tylko kolo 24 wode, a pozniej jak sie budzila i jeczala to tylko poszlam pospiwalam i poglaskalam i spala tak do 8 :)) nie wiem co bedzie dzis ale staram sie i nie bede jej dawac juz mleka - bedzie myc zabki przed spaniem i do lozia!
No to brawaski dla niej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i tzrymamy kciuki zeby tak pozostalo :ico_sorki: :ico_sorki:
chcialabym z nimi pisac - ale no kurde nie czuje sie tam wogole :ico_noniewiem:
moze sie jeszcze zaklimatyzuje :ico_noniewiem:
Spokojnie kochana napewno sie dopasujesz Daj sobie troszke czasu wiesz juz sie przyzwczailas do nas do "starych" mamusiek he he he :ico_oczko: A tam to wszystko od nowa zreszta cala taka sytulacja jest nowa U ciebie znow wszystko od poczatku plus ciag alszy trzeba to jakos sobie przyswoic :ico_oczko: Dobra ide juz spac Wiwi jeszcze siebie w lozeczku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a moze tez juz dzis sie nie obudzi w nocy i ladnie przespi nocke zeby z rana cyunia dopiero przywitac? :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Daj ci Boze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a wczoraj zafarbiłam włosy kolor taki siwy :ico_oczko: :-D
a jak sie w nim czujesz? zamierzony byl taki?

[ Dodano: 2009-09-26, 00:22 ]
Wiola sory za Filipka z malej litery ale ja tak czasem mam :ico_sorki: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 wrz 2009, 11:18

Hej witam się rano ja juz jedna sałatkę zrobiłam piersi rozbilam na roladki :ico_noniewiem: i co tam jeszcze , a łaże w pidżamie jeszcze kacperek zaraz pojdzie spać a moj po torcik pojedzie :ico_brawa_01: , balonik zawieszone :ico_sorki:
Dziewczynki dziekuje za komentarze dla Kacperka tu i na NK :-D :ico_brawa_01:

Dużo zdrówka dla naszych wszystkich chorowitkow
Marta może jeszcze zaczaisz z tym nowym wątkiem :ico_noniewiem: jakby co zawsze masz nas :ico_sorki: i możesz się nam żalić spowiadać ze wszystkich dolegliwości obaw jako nasza ciężarówka :-D :-D :-D
Miłego dnia dla was :-)

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

26 wrz 2009, 11:29

Dzien dobry dziewczyny :)

Zaczelam sie stresowac studiami :( nie mam planu zajec, nie wiem jak moj M pracuje i jeszcze nie zdecydowalismy sie na zlobek bo dalej nie wiem ktory wybrac i boje sie ze jak juz sie zdecyduje to nie bedzie miejsc :ico_placzek: :ico_placzek:
A ja znajduje czas na wszystko bo moja corka jest naprawde kochana :) potrafi sie sama bawic i mnie nie potrzebuje (swoja droga wlasnie grzebie przy odkurzaczu) i pobyt z nia w domu jest naprawde przyjemny - a byly takie dni ze po takim dniu padalam na twarz - al to bylo jak nie chodzila a wszystko chciala widziec ;)

Ja sprzatam wlasnie i bede sie zaraz pomalu zbierac bo musze wziac wpis mojemu M na uczelni i chcialam podjechac do szewca dac moje buty - kupilam je za 300zl :ico_szoking: i bylam w nich 3 razy i odpadly kwiatuszki takie zprzodu :( fakt ze to byly intensywne trzy razy ale tak mi smutno jak sobie o tym pomysle i mam nadzieje, ze albo w sklepie mi cos podpowiedza co z nimi zrobic albo szewc cos poradzi :(

Marta ja z Wami tez nie pisalam zbyt czesto jak bylam w ciazy ale zawsze czytalam :) bardzo chcialam pisac ale panicznie sie balam, bo o ciazy dowiedzialam sie pozno i co dzien modlilam sie zeby wszystko z mala bylo OK bo bralam rozne tabletki w pierwszym trymestrze i wolalam unikac jakichkolwiek rozmow :( a pozniej jak sie rozkrecilam to teraz pewnie czasem macie dosc ;)

No nic zmykam bo czas nas goni, milego dnia dziewczeta!

Wróć do „Przedszkolaczki”