hej Dziewczyny!!!
Aniu trzymam baaaardzo mocno kciuki!!!!Jak będziesz po to daj znać jak Ci poszło w Twojej ocenie!!!!Wczoraj połaziłam troche po tym dworku i znalazłam info na temat tego że tam 3 oddzielne firmy prowadza zajęcia, wydaje mi się że jedne zajęc ia są w innym budynku, nie miałam jak iść spytać się bo Nelka przysiadała sie co chwilę do ludzi przy stolikach na ploteczki i herbatkę Dzis jedziemy do mojej Mamy ale jak wrócę to się tym zajmę. Co do przytulania to Nelka tak ma od zawsze że potzrebuje duzo miłości, odkąd sama rozumie że ona też moze sprawic przyjemność to cudownie jest kiedy przyjdzie i pogłaszcze po twarzy, pocaluje w raczke albo da buziaka w usta....cudowne to jest!!!Fajnie że Twój mąż potrafi tyle robić, mój jeśli chodzi o takie sprawy to jest ciemna masa, ale jak się go spytasz to oczywiście powie że jakby chciał to by zrobił ...kupa śmiechu jest wtedy...a z drugiej strony może i by potrafił
Karolinaśmieszna istoria z tym uchem Nie martw sie mową bo przyjdzie na to odpowiedni czas. Ja się w ogóle nie przejmuję i Nelka codziennie cos nowego mówi. Fajnie że tak sie super dogadujecie z mężem, najwazniejsze jest jak się ma wsparcie w 2 osobie!!!
Eladobrze że wszytsko postawiłam na jedna kartę i powiedziałes czego oczekaujesz
Anitamy ślałam że padne jak przeczytałam o sikaniu i kupce
A my dzis jedziemy do mamy mojej. Cieszę się że troche odpoczne bo miałam duzo nerwowoych sytuacji, więc tzreba sobie zafundować psychiczne spa