Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2009, 22:20

Pati85, superecz filmiki swietny ten nasz Eris
rowniez dziekuje za mile slowa :ico_sorki: :ico_sorki:
Pati super smiga Erik, i te włoski jeju :-D
dzieki kochana
A no i bardzo mi sie podoba twoj pokoj, jest bardzo w moim guscie urzadzony :-)
milo mi, ze Ci sie podoba :ico_sorki: :ico_sorki:

Lece, bo mama ygosci, wlasnie przyszli sasiedzi

Buziaki :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2009-10-01, 10:29 ]
Witam

a co tu takie pustki :ico_szoking:

Dziewczyny moj ERis sie rozchorowal, ma prawie 40 stopni goraczki, dzonilam do lekarza, a oni mi kaza czekac do 12, dopieor mam termin, no rece idzie zalamac, nie je, placze, dobrze, ze chociaz pije.
Noc koszmarna, nawet nie wiedzialam, ze moje dziecko ma goraczke, myslalam, ze poplakuje przez sen i tylko smoka mu dawalam, a o 4.30 wstalam, bo plakal, a on rozplaony, prawie 40 stopni, dalam mu czopek ale duzo nie spadla, a teraz znow prawie 40 stopni, pokasluje mi troche, tak sie boje i martwie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2009, 10:29

dziewczynki witam Was :ico_kawa:
kurcze muszde Wam powiedziec ze czuje sie tak rewelacyjnie ze az nie wierze-z Iga myslamze z Iga czulam sie dobrze bo ani razu nie wymiotowalam :-) ale mialam mdlosci
a teraz to nic a nic :ico_szoking: gdybym testu nie zrobila za chiny bym nie przypuszcala ze jestem w ciazy :ico_nienie:
oby tak dalej :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2009, 10:35

mmarta81, hej
To fajnie , ze dobrze sie czujesz, oby tak dalej :-)

I jak gotowa juz do drogi :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2009, 12:00

Pati85, czesciowo gotowa :-) jeszcze musze obmyslec w czym Igolina poleci bo podobno w PL juz chlodno a tu jeszcze w krotkim rekawku bryka po ogrodzie :-)
a Ty jedziesz na swieta do PL ???

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 paź 2009, 12:05

Dzien dobry :))))

Pati powiem Ci,ze ja dalam przy 38 stopniach goraczki czopki, bo pisalo ze nie obniza temperatury wlasciwiej, a mala mi sie meczyla, cos ja musialo bolec bo plakala i plakala, wiec dalam jej czopek i po 10 minutach usnela i wszystko bylo OK ..

A co do zlobka to my bylysmy dzisiaj :D moja lobuziara oczywiscie jak poleciala do dzieci, i zaczela sie cieszyc na glos, to tyle ja mama widziala - a pozniej mowie "chodz kochanie idziemy, zrob pania papapa" to ta zrobila mamusi papaa i pobiegla bawic sie dalej :ico_szoking: :ico_szoking: strasznie sie ciesze z tego zlobka - powiem Wam ze myslalam,ze to bedzie stresujace, ale tak m ite panie przypadly do gustu, ta atmosfera, i to jak moja mala sie tam czuje :D ze zamiast stresu to ciesze sie, ze bedzie miec kontakt z dziecmi, maja angielski we wtorki i czwartki ;) spiewaja piosenki, ucza sie roznych rzeczy, jedza urozmaicone posilki :) fakt, ze Nina bedzie tam bywaz raz, 2 razy w tygodniu, ale i tak wyglada to dosyc obiecujaco ;)

Marta, powiem Ci ze co do wesela, to moj brat zrobil to samo - ponad polowa gosci to byli jego znajomi - i powiem Wam, ze ja sie cieszylam, ze zadnych kuzynow, tylko Ci najblizsi i mlodziez, bo naprawde sie wybawilam i wysmialam za wszystkie czasy :) no i oni sie dobrze bawili - moj brat stwierdzil, ze moze nie utrzymywac z zadna rodzina kontaktow skoro maja sie obrazac o to ze sami zostali zaproszeni a dzieciaki nie :) achh Ci ludzie!
A co do uczucia w ciazy to ja wczoraj sobie przypominalam z kolezanka jak to bylo - ona raz wymiotowala w ciazy, a ja od rana do wieczora, w lazience, na trawniku, na przystanku, wychodzac myslalam sobie - a to jeszcze tylko raz :ico_placzek: :ico_placzek: , nie mialam juz czym nawet i kwasy zoladkowe podraznialy mi caly przelyk - to byl istny koszmar - a jak ktos sie mnie pytal co jest najgorsza rzecza na swiecie to nie gwalty i morderstwa mialam wtedy w glowie tylko wymiotowanie ;( ile ja sie naryczalam w trakcie ajajjjj ale zostalo mi nagrodzone ;) bo mam teraz wspaniala Nine :D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2009, 12:56

Pati85, mozesz jeszcze go ochadzac - rozebrac i przykladac oklady na glowe i kark.
A ma jeszcze jakies objawy ????? Kaszel katar????

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 paź 2009, 12:59

Dzień dobry

ja jakoś nie mam humoru Piotr doprowadza mnie doszalu najchętniej koplabym go w nonono normalnie szlak mnie trafia :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Pati pisz co z Erikiem jak po wizycie :ico_sorki:
Ogólnie jesli chodzi o rodzine to najważniejsza jest ta najbliższa :ico_sorki: ja bym się nie przejmowała fochami :ico_oczko:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2009, 14:07

witam. jako moderator przesuwam wasz watek na roczniaki bo wrzesien juz skonczony i pazdziernik sie zaczal. pozdrawiam i zycze zdrowka wszystkim maluchom i ich mamusiom :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2009, 16:49

no to witam na nowym watku :-D musimy sie rozgoscic :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

01 paź 2009, 16:53

Witam kochane :-D

Widze ze jestesmy juz na roczniakach :-) oj oj ale ten czas leci :-D

PAti zdrowka dla maluszka, oby szybko to swinska goraczka mineła :ico_oczko:

MArta u nas jest juz chłodno i to na prawde. Wczoraj jak bylam na spacerku o godzinie 17.30 to myslałam ze zamarzne. Mialam sweter i kurtek taka wiosenna i jeszcze mi było zimno, no a Filip tez juz grubo ubrany, rajstopki spodnie i reszta obowiazkowo :-)
ja jakoś nie mam humoru Piotr doprowadza mnie doszalu najchętniej koplabym go w nonono normalnie szlak mnie trafia :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
ja to ostatnio mojemu tak brzydko powiedzialam, ze az samej było mi głupio, byłam taka wsciekła i palnełam glupote. Potem oczywiscie przeprosilam, ale czasem nie panuje i szybko cos chlapne :ico_wstydzioch:

Wróć do „Przedszkolaczki”