asika82, no sen sie nie spełnił

a skurcze były co 30 min

teraz nadal nic nie ma tylko brzusio i kregosłup mnie boli
bigottka, bol brzucha wcale nie musi skurczy oznaczac - jestesmy juz na koncowce jednych boli to drugich tamto a inni znowu nic nie czuja - dlatego ja tych boli brzucha nie zaliczam do skurczy czy czegos takiego tylko w nocy faktycznie miałam a teraz boli boboli widocznie tak ma byc brzusia wieksze jestesmy ociezałe
Mi sie tez brzusio stawia ale jestem jakas spokojna jak narazie mała sie rusza wprawdzie mniej ale czuje ja ......
Sabcia przed samym porodem podobno waga spada
a zwazyłam sie z głupoty bo jakos niechetnie wchodze na wage ale mysle sobie ze chcvałabym wiedziec ile waze jakby sie okazało ze bede rodzic no i wchodze a tam

3 razy sie ważyłam w roznych miejscach z niedowierzaniem bo ostatnio to juz w ogole czuje sie jak balon a tu taka niespodzianka
emikaw85, faktycznie tym lekarza to juz palma odbija - w sumie co bym im zalezało zostawic cie w szpitalu i kontrolowac w koncu i tak jestes po terminie - jełopy
ja bym na twoim miejscu sie spakowała i pojechało po 16 do szpitala i powiedziała ze ruchów było mniej - niech cie zostawia i niekombinuja