Sabcia, no niby tak ale wiesz mnie już po prostu wszystko boli czy siedzę czy chodzę czy leżę nie ma znaczenia

a nie zostało nam wiele takze damy rade
 a nie zostało nam wiele takze damy rade choć nie martwi mnie to bo mam najsłodsze zajęcie na świecie
  choć nie martwi mnie to bo mam najsłodsze zajęcie na świecie   latam od lekarza do lekarza i całe tabuny specjalistów musimy zaliczyć ale narazie jest ok
 latam od lekarza do lekarza i całe tabuny specjalistów musimy zaliczyć ale narazie jest ok  mała dziś była ważona i waży bagatelka 2380
  mała dziś była ważona i waży bagatelka 2380   choć nadal nie przekroczyła 50 cm. Jest grzeczniutka i kochana - poprostu bezproblemowa - życze wam takich pocieszek- ale każdej dopiero w terminie żeby mi się przed terminem nie rozsypywać
 choć nadal nie przekroczyła 50 cm. Jest grzeczniutka i kochana - poprostu bezproblemowa - życze wam takich pocieszek- ale każdej dopiero w terminie żeby mi się przed terminem nie rozsypywać   
  mam nadzieje że te zmiany nie wpłyną na małą bo tego nawt lekarze narazie nie wiedzą
  mam nadzieje że te zmiany nie wpłyną na małą bo tego nawt lekarze narazie nie wiedzą  Myśle że ten lekarz co robił to usg mógł się pomylić sprawdzto u innego - jestem z Tobą i wierze że wszystko będzie ok
  Myśle że ten lekarz co robił to usg mógł się pomylić sprawdzto u innego - jestem z Tobą i wierze że wszystko będzie ok lekarze wiedza że czasami skurcze są a ktg ich nie widzi to przecież maszyna - a kobieta czuje najlepiej sama - obserwuj się kochaniutka
 lekarze wiedza że czasami skurcze są a ktg ich nie widzi to przecież maszyna - a kobieta czuje najlepiej sama - obserwuj się kochaniutka buziaczki dla słodkiej Iduni i co najważniejsze że jest taka spokojna
 buziaczki dla słodkiej Iduni i co najważniejsze że jest taka spokojna  A co do skurczy to ja już sama nie jestem pewna bo jeden mówi tak a drugi inaczej więc już nie wiem i jestem bardziej zakręcona niż kiedykolwiek i niż słoik na zimę. Najbardziej boli mnie to że mi tak brzuch twardnieje i nawet no-spa nie pomaga jak boli tak boli a o kroczu to już nie wspomnę do tego dochodzą bóle w krzyżu i najlepiej położyć się i nie ruszać bo wszystko boli. Ale żem się wyżaliła i normalnie chyba za bardzo
 A co do skurczy to ja już sama nie jestem pewna bo jeden mówi tak a drugi inaczej więc już nie wiem i jestem bardziej zakręcona niż kiedykolwiek i niż słoik na zimę. Najbardziej boli mnie to że mi tak brzuch twardnieje i nawet no-spa nie pomaga jak boli tak boli a o kroczu to już nie wspomnę do tego dochodzą bóle w krzyżu i najlepiej położyć się i nie ruszać bo wszystko boli. Ale żem się wyżaliła i normalnie chyba za bardzo 

dla maleństwa widocznie odpoczywało sobie w najlepsze i mamie stracha napędziło
 dla maleństwa widocznie odpoczywało sobie w najlepsze i mamie stracha napędziło  
 Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość