Buziaczki kochana i się trzymaj ciepło

najgorsze jest to ze nawet pantofli ubrac nie moge bez bolu no ale jakos sie trzymam bo wiem ze te bole co mnie dopiero czekaja to wrecz teraz sa pieszczoty takze przygotuj sie na powazne bole - wiem co mowi bo juz przez to przechodziłam
 najgorsze jest to ze nawet pantofli ubrac nie moge bez bolu no ale jakos sie trzymam bo wiem ze te bole co mnie dopiero czekaja to wrecz teraz sa pieszczoty takze przygotuj sie na powazne bole - wiem co mowi bo juz przez to przechodziłam   

na tym etapie ciazy to juz kazda z nas moze rodzic takze rewelki to on ci nie powiedział hehehea co do rozpakowania to w sumie mi lekarz powiedział że mogę już urodzić bo mała już jest wykształcona
 szkoda ze na tak chwilke no ale malutka najwazniejsza
 szkoda ze na tak chwilke no ale malutka najwazniejsza   POzdrawiam
 POzdrawiam  normalnie jakbym na moja babcie patrzyła heheh, sniło mi sie ze rodziłam znowu a potem ze w takim stanie jak teraz jestem jechałam z mezem na turniej tanca
 normalnie jakbym na moja babcie patrzyła heheh, sniło mi sie ze rodziłam znowu a potem ze w takim stanie jak teraz jestem jechałam z mezem na turniej tanca   to by dopiero była komedia
 to by dopiero była komedia   

normalnie chyba zrezygnuje z tego forum
 normalnie chyba zrezygnuje z tego forum  oczywiście to jest żart
 oczywiście to jest żart  nie może i tak faktycznie jest że ja mam od niedawna te bóle ale one są takie bolesne że normalnie odechciewa się i chodzenia, leżenia i siedzenia
 nie może i tak faktycznie jest że ja mam od niedawna te bóle ale one są takie bolesne że normalnie odechciewa się i chodzenia, leżenia i siedzenia  no w sumie mam nadzieję że długo to już nie potrwa.
 no w sumie mam nadzieję że długo to już nie potrwa.
 Ale muszę Wam przyznać, ze obecne "szczyty" są o wiele lepsze, niż te odczuwane kiedyś, nie wiem, czy to za sprawą innego podejścia psychicznego, czy może to rozwarcie tak działa - nie wiem już jak sobie to tłumaczyć.
 Ale muszę Wam przyznać, ze obecne "szczyty" są o wiele lepsze, niż te odczuwane kiedyś, nie wiem, czy to za sprawą innego podejścia psychicznego, czy może to rozwarcie tak działa - nie wiem już jak sobie to tłumaczyć.buehehehehe no na kims musiałam sie wyzyca co ja tutaj widzę dostałam opierdol j
 heheheheh - zartuje oczywiscie, ale tak serio no to co my mozemy z tym bolem zrobic nic tylko czekac  ja juz tez mam dosc i chciałabym juz miec to za soba tym bardziej ze mała ma byc taka duza
 heheheheh - zartuje oczywiscie, ale tak serio no to co my mozemy z tym bolem zrobic nic tylko czekac  ja juz tez mam dosc i chciałabym juz miec to za soba tym bardziej ze mała ma byc taka duza   jeszcze podrosnie do 5 kg
 jeszcze podrosnie do 5 kg   i ja tam chyba tynk zjem ze scian heheheh
 i ja tam chyba tynk zjem ze scian heheheh 

ja własnie wszamałam ogorka zielonego bo niestety na nic nie mam ochotyJeszcze niestety śniadania nie jadłam
 moze potem cos zjem, a dzis rano zyganko mnie spotkało znowu
 moze potem cos zjem, a dzis rano zyganko mnie spotkało znowu   

no ciekawe czy te nie wyganiające Ciebie nie przegonią na porodówce
  no ciekawe czy te nie wyganiające Ciebie nie przegonią na porodówce   
   a tak na serio mogłabyś już urodzić coś by się działo
  a tak na serio mogłabyś już urodzić coś by się działo  
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość