Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 paź 2009, 22:14

boze wiecie co dzis to Iga przegiela 30 sekund nie mogla wytrzymac non stop slyszalam tylko co to ,co to co to i na cos pokazuje :ico_olaboga: niech sie wreszcie nauczy cos innego gadac bo oszaleje :ico_olaboga:
a mowi mowi od 2 dni cicia to ma byc ciocia(bo moja siora jest u mnie) a tak nic :ico_noniewiem: moze w PL cos nowego pojmie :ico_sorki:
super mówi bo kacper pozostał na etapie, nie, mama i baba :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

03 paź 2009, 10:39

miszka witaj kochana no my juz na roczniakach ale szybko to mineło dopiero co zakładałas wątek na niemowlakach :ico_placzek: :ico_placzek:
Zirca życze ci udanych wakacji i zeby wszystko dobrze się zaczło układać :ico_sorki:
mmarta teściowa nie wie ze jesteś w ciązy i pewnie myśli sobie ze przyleci do was ty pójdziesz do pracy a ona będzie wnuczke bawić :ico_szoking: i będzie na waszym utrzymaniu . :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: co to za kobieta teraz jak jest kryzys to w zeby nie zwalniac ludzi obcina się im czas pracy i wszyscy sa zadowoleni ze mają tą prace a nie się jeszcze sami zwalniaja .A co do dawania kasy na prezent to jak nie ma kasy to niech przyjdzie na kawe albo zrobi coś na drutach jakieś rękodzieło kupi fajny album na zdjęcia a nie wyciąga od was kase , a jak nie ma w czym przyjsć co to za tekst to co goła chodzi :ico_zly:
Pati zdrowia dla naszego kochanego Eryka Ja dziś ide na urodziny do teścia ma 50 więc kupiliśmy mu drogi prezent i jestem wściekła :ico_zly: bo jakrowi się uznało ze kupimy taka fajną wiertarke :ico_zly: :ico_zly:
Dotego mój chłop miał wolne i spawał motor :ico_zly: :ico_zly:
mykam sprzątać

[ Dodano: 2009-10-03, 10:41 ]
super mówi bo kacper pozostał na etapie, nie, mama i baba
kochana jak zacznie mówić to lada chwila wiec sie nie martw :-D

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 paź 2009, 10:53

Dzien dobry :))

My juz po urodzinach - Nina byla taaaka zadowolona ;) dostala duzo zabawek i fotelik samochodowy ktory sama wybieralam ;) i ubranka. Jak bede miec chwile to wkleje Wam zdjecia, a poki co czekam na tesciow bo maja znow przyjechac, a jutro prawdziwe urodziny i wpadna znajomi Niny ;) Tort Niny ktory upiekla tesciowa skladal sie z 2 czesci wiec jedna zostawilam na jutro, mam nadzieje, ze bedzie dobry zwlaszcza ze piekla go wczoraj i dopiero gotowy byl na 18 :O wiec moze sie nic nie stanie?

Byla moja bratowa i powiem Wam ze lubie ja :D nawet sie umowilysmy do kina na 20 listopada zrobimy sobie babski wieczor ;) a na 20 bo jest premiera ksiezyca w nowiu :)

Ide zobaczyc co robi moja lobuziara, milego dnia!

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

04 paź 2009, 12:12

witam!
melduję że żyję! :-D u nas teraz troche biegania i łażenia po sklepach!!! urządzanie chatki naszej chatki :-D !

a poza tym ok!!! :-D

Pati zdróweczka dla Ericzka biedny,gorączka to coś strasznego! :ico_placzek: mam nadzieję że juz wszystko dobrze i synuś ma się lepiej

a tak w ogóle to widzę że jesteśmy już na nowym wątku :-D
dziewczyny wybaczcie ale nie czytałam teraz was,więc nic nie wiem co się dzieje,doczytałam tylko że Eriś gorączkował :ico_olaboga:
wybaczcie nie mam troszke czasu

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 paź 2009, 16:11

Hej dziewczyny co tam u was?
Yoanna czekamy na zdjątki Niny z niecierpliwością :ico_sorki:
a jaki fotelik dostałaś daj linka bo my chcemy ten kupić
http://www.bangla.pl/dla-dzieci/fotelik ... m-p775.htm
tylko inny kolor :ico_sorki:
dzis przyszla babka i kupiła ubranka po Kacperku mate i moses basket :ico_brawa_01:
więc na fotelik jest :ico_oczko:
miłego dnia

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!

04 paź 2009, 21:45

Witam dziewczynki, ja jakos nie mialam weny do pisania, a pozarłam sie z moim M ze szok :ico_olaboga:

Dzisiaj z łaski swojej wział mnie na placyk potrenowac łuk i takie tam przed egzaminem, no i mi nie wychodziło, a dodam ze ostatnio za kułkiem siedzialam 3 miesiace temu na egzaminie. Ten zaczał sie na mnie wydzierac jak nie madry, a jeszcze mamy auto w kombiku to jest całkiem innaczej niz na grande punto na ktorym jezdze i jakos nie mogłąm sie połapac i ten łuk mi nie wychodzil :ico_placzek: :ico_placzek:
Tak zesmy se nagadali ze sie nie odzywamy do siebie, a dobrze ze poszedł do pracy na nocke, bo chyba bym nie wytrzymala.

A juz nie wspomne ze prosilam sie 3 miesiace zeby ze mna pojezdził bo nie zdam tego egzaminu, no ale nie mial wiecznie czasu.
Itak musze wykupic jazdy i znowu kaska pojdzie, kurde a jeszcze roczek mnie czeka, boziu z ta kasa to wieczny problem :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 paź 2009, 22:27

Witam!
ja jakos nie mialam weny do pisania,
u mnie to samo podczytuje ale nie mam natchnienia moze to znow jesienny dol bo naprawede mi sie nic nie chce
Dzisiaj z łaski swojej wział mnie na placyk potrenowac łuk i takie tam przed egzaminem, no i mi nie wychodziło,
en zaczał sie na mnie wydzierac jak nie madry, a jeszcze mamy auto w kombiku to jest całkiem innaczej niz na grande punto na ktorym jezdze i jakos nie mogłąm sie połapac i ten łuk mi nie wychodzil :ico_placzek: :ico_placzek:
Tak zesmy se nagadali ze sie nie odzywamy do siebie,
A juz nie wspomne ze prosilam sie 3 miesiace zeby ze mna pojezdził bo nie zdam tego egzaminu, no ale nie mial wiecznie czasu.
Skad ja to znam u mnie bylo tak samo do tego stopinia ze nawet jak szlam na jazdy rano na 2 godzinki to darl na mnie morde ze on z dzieckiem nie bedzie rano zostawc bo on sie chce wyspac bo on pracuje :ico_zly: :ico_olaboga:
tak musze wykupic jazdy i znowu kaska pojdzie, kurde a jeszcze roczek mnie czeka, boziu z ta kasa to wieczny problem :ico_olaboga:
:ico_olaboga: :ico_olaboga: No to jest straszne brak tej kasy mnie przytlacza czemu wszyscy nie moga miec jej na tyle zeby spokojenie na wszystko starczalo? :ico_noniewiem: :ico_olaboga: Woluś nie martw sie kochana pamietaj masz sie nastawic ze zdasz i koniec naprawde zobaczysz ze tym razem zdasz :ico_oczko: :ico_sorki: :ico_sorki:

My roczek juz nie bawem no i znow kolejny problem bo nie ma kasy na nic a imprezke trzeba dziecku zrobic a ja stwierdzilam ze i przy okazji ochrzcimy ja bo czekac bede do swiat i bedzie zimno a po za tym ona juz ucieka to co bedzie puzniej w ogole jestem zla bo prosilam mojego A zebysmy ja wczesniej ochrzcili ale jak zawsze znalazl powod ze teraz to nie dobry moment itd. No to polaczymy z roczkiem ale oczywiscie jak ja to zalatwie bo on jak zwykle ma to gdzies :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: wiecie co gotuje sie we mnie z nerwow On na wszystko ma wytlumaczenie ze on nie lezy on pracuje a ja to niby co ku...na :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: leze i nic nie robie :ico_zly: :ico_zly: szlak mnie trafia jak ja pracowalam i caly dom mialam na utrzymaniu i jescze porzadki i wiele roznych obowiazkow a ona nie pracowal to nie bidolilam i nie rozczulalam sie nad soba tylko tyralam bo wiedzialam ze trzeba a on wiecznie ma problem :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Czemu tak jest ze nie pamietaja faceci i nie widza ile my robimy

[ Dodano: 2009-10-04, 22:58 ]
A zapomnialam sie pochwalic ze spotkalysmy sie z kolezanka z porodowki
Maly jest super ale smialysmy sie ze taki byl wielki chlop a teraz Wiwi kruszynka go tak przerosla on jest teraz taki malusi delikatniusi a ona przy nim wielka baba :-D bylo fajnie i przyjemnie dzieciaczki sie pobawilay A z Aga to tak jak bysmy sie znaly kupe lat az nie wiarygodne ze w sumie zupelnie obca osoba tak sie super rozmawialo w zasadzi o wszystkim :ico_oczko: i pocieszylam sie tym ze nie tylko Wiwi tak cycuje w nocy Dominiczek tez i do tego za dnia jedzie rowno z cycowaniem ona karmi go doslownie z 6 -7 razy dziennie tzn na kazde jego zadanie i mowi mi ze ta starsza corcie tez tak karmila i wszystko byllo ok ona uwaza ze cycus jest dla dziecka najlepszey na wszystko to znaczy ja tez tak uwazam ale my za dnia juz naprawde malo cycujemy owszem jak miala gorsze dni czy zle sie czula to dostawala go za kazdym razem jak chciala na pocieszenie ale tak normalnie to dostaje go o 6 potem ok 10 i nie zawsze bo jak zjada normalne snadanie to cyca nie puzniej ok 15 i tez nie zawsze bo jak zjada z nami normalny obiad to cyc odpada wiec zostaje o 18-19 i na noc
No wlasnie Martusia a wy jak z Igunia cycujecie ile razy w ciagu dnia?
A zirca z Alem? jak u was ?
A no tak dowiem sie jak wrocisz kochana z ciepluskiej Teneryfy no wlasnie bawcie sie dobrze :ico_oczko:
W kazdym badz razie stwierdzilam ze bedziemy cycowac tak jak wiwi bedzie chciala bo jeszcze ma czas na wielkie rozstanie a moze sama bedzie chciala sie w ktoryms momencie rostac Wazne ze jak mnie nie ma to ona grzecznie zjada inne rzeczy i nie ma potrzeby cyca a jak ja jestem z nia to ona cyca pragnie jak najczesciej sie da wiec bedzie maial go i tyle :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-10-04, 23:47 ]
Obrazek

[ Dodano: 2009-10-04, 23:57 ]
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2009-10-05, 08:43 ]
DZIEN DOBRY!!!
Stawiam poranna :ico_kawa: a tobie Martunia zbozowa :ico_kawa: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
wiola85

05 paź 2009, 13:21

dana, dobrze ze ty mnie rozumiesz z tym prawkiem :ico_sorki: te chłopy to sa oszołomy. Ale zadzwonilam juz i sie umowilam na 4 godziny jazdow.
My roczek juz nie bawem no i znow kolejny problem bo nie ma kasy na nic a imprezke trzeba dziecku zrobic a ja stwierdzilam ze i przy okazji ochrzcimy
jasne najlepiej za jednym razem wszystko zalatwic, no i oczywiscie wszystko na twojej głowie :ico_olaboga:

Bo faceci to sie zajmuja tylko praca, a nas nie doceniaja ze my po robocie jeszcze gotujemy, sprzatamy, zajmujemy sie dziecmi, domowa praca sie nie liczy :ico_zly:
A zapomnialam sie pochwalic ze spotkalysmy sie z kolezanka z porodowki
super sa takie spotkania :-) ja tez mam dwie takie kolezanki i co jakis czas sie spotykamy, juz 3 spotania byly, a teraz obiecałysmy sobie ze przed roczkiem jeszcze bedziemy sie widzialy :-)
Ostanio bylo w sierpniu, zaprosilam ich do siebie, bo mieszkam w domku jednorodzinnym i siedziałysmy sobie na ogrodku, teraz jedziemy do takiej innej :-)

Dana MArta jest w Polsce a tam nie ma dostepu do neta.

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 paź 2009, 16:26

Dzien dobry
My dziś u dentysty byliśmy więc robiła mi kanał myślalam że zawalu dostane chyba 7 strzykawek znieczulenia dostalam :ico_chory: ale zab zabezpieczony na 3 miesiące mam spokój ,a w czwartek znów na borowanie aaaaaaaaaaa kiedy to się skończy myslalam że mam zdrowe zęby :ico_noniewiem: a po ciąży masakra się posypały :ico_olaboga:

w przyszłym tygodniu na szczepienie jedziemy ,a jutro kupić nowy fotelik dla małego ,a wy juz kupiłyście nowe jakie??????????????????

robie sobie teraz racuszki a co będe sobie żałować :-D Kacperkowi tez się dostanie :-D

Wogle to jestem zla bo moja siostra wysłała nam paczke jakies trzy tygodnie temu i jeszcze jej nie ma :ico_noniewiem: a kupiła Kacperkowi kurteczkę jesienna czapeczke i szaliczek no i lokomotywe na roczek, a ja skoro ona kupiła mu kurteczke nie kupowalam a tu coraz chłodniej ech :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 paź 2009, 19:52

te chłopy to sa oszołomy
zgadzam się wiola my musimy naszych wychować na normalnych facetów :ico_sorki:
a jutro kupić nowy fotelik dla małego ,a wy juz kupiłyście nowe jakie??????????????????
http://www.allegro.pl/item756982091_bri ... ml#gallery
my mamy taki jeżdzimy w nim juz 2 miesiące jak dla mnie super a Antek też zadowolony jest od 9-36 kg
My dziś na urodzinkach u pradziadka byliśmy Antek spi juz jak zabity :ico_brawa_01:

Wróć do „Przedszkolaczki”