Ja też poproszę o przepis na usunięcie śledzika, który mnie dobija bo trzeba całą stronę prawie zjeżdżać na dół.
Kasia90 mi też kręgosłup już pada, ale fakt w 1 ciąży, gdzie więcej leżałam było gorzej. Teraz zdecydowanie się więcej ruszam i 2 miesiące regularnie chodziłam na basen.
NIE CHORUJ NAM:)
Siunia taki basen to super sprawa. Byłam w lipcu. Do tego podgrzewane i chłodzone baseniki, ale cóż to nie dla nas teraz takie szaleństwa, więc tylko patrzyłam jak rodzinka się bawi;)
Ja też siedzę jak pokraka a brzuch mi zwisa między nogami:) zostały mi jedne ciążowe superowe spodnie, w których czuję się jak w piżamie i muszę ciągle uważać by ich nie pobrudzić, bo już pranie słabo schnie. Dziś gin zadzwoni przy mnie do szpitala i zamówi mi już miejsce na 3 listopada. Muszę się go spytać ile mąż dostanie zwolnienia na mnie i czy mogę zrobić prześwietlenie zęba bo wprost się wykończę.
Do tego od 2 dni mam jakieś zimno lub opryszczkę w rogu ust. W aptece babcia powiedziała, że mam spytać gina co mogę na to wykupić. Powiedziałam jej, że rwałam we wtorek ósemkę, a ona na to, że to może być od niewyczyszczonych dokładnie narzędzie dentystycznych
zbladłam, że faktycznie tak może być i nie uważają na te rzeczy.