Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 paź 2009, 08:16

witam, juz po :ico_kawa: ;-)

yoanna, hehe dobre :-D ja tez czasami mam takie dziwne sny, kiedys tez mialam wlasnie z kolezankami z forum :P

Gie, jak bylo na piwku?

Iwona H, gratuluje pracy!!! :ico_brawa_01:

ja jestem mega przeziebiona, codziennie jem czosnek i.... smierdze :-D
no, ale cos za cos, nie moge sobie pozwolic, zeby mnie rozlozylo :ico_nienie:
pewnie doprawilam sie na weselu.... fajnie bylo, swoja droga :-)

dzisiaj kolejne spotkanie z kumpelami :ico_brawa_01: uciekam na sniadanie

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2009, 08:17

Berek

oo jeesoooo, ja dzisiaj jechalam do pracy 30 min autobusem, bo taki byl korek (normalnie zajmuje mi to ok. 10 min). Zapalil sie jakis autobus na moscie i stad to wszystko... :ico_olaboga:

YOANNA - niezly sen mialas... a jak Ci sie podobalo pilnowanie Zuzi?? Grzeczna byla??

Milego dnia :)

[ Dodano: 2009-10-05, 08:20 ]
oooo, witaj SHOO :-D

nie poszlam w koncu na to piwko, bo ucieklam z ostatniej godziny mikroekonomii... mozg mi sie juz wylaczyl i nic do mnie nie docieralo...

poza tym - w nocy z soboty na niedziele - Pan rozpetal taka burze o 3:00 nad ranem, ze az zbil szybe w drzwiach od duzego pokoju jak trzaskal drzwiami... :ico_noniewiem:

nie mialam wiec tez glowy, zeby chodzic po barach...

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 paź 2009, 09:23

Cześć

dzięki wszystkim za gratki

shoo, czekamy na fotki z wesela :ico_oczko: , zdrówka życzę.
poza tym - w nocy z soboty na niedziele - Pan rozpetal taka burze o 3:00 nad ranem, ze az zbil szybe w drzwiach od duzego pokoju jak trzaskal drzwiami... :ico_noniewiem:
:ico_szoking:
oszalał czy co???? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

05 paź 2009, 09:41

witam...z Emi na kolanach...

musze ja pilnowac,bo mały łobuziak włazi mi na ławe... :ico_szoking:takze wole ja miec przy sobie :ico_oczko:
ja jestem mega przeziebiona, codziennie jem czosnek i.... smierdze
wspolczuje...
na weselu.... fajnie bylo, swoja droga
:ico_brawa_01:
poza tym - w nocy z soboty na niedziele - Pan rozpetal taka burze o 3:00 nad ranem, ze az zbil szybe w drzwiach od duzego pokoju jak trzaskal drzwiami...

niezle... :ico_olaboga: i do tego o tej porze :ico_szoking:
mam nadzieje,ze napiszesz nam ...dlaczego to zrobil...

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2009, 12:39

witaj IWONKA, witaj JAGNA

tiiaaa, Pan ewidentnie oszalal, dostal po prostu bialej goraczki...
niezle... i do tego o tej porze

raczej nie, zbyt skomplikowane, ciezkie do wytlumaczenia i za duzo pisania...

[ Dodano: 2009-10-05, 12:40 ]
PS. SHOO - czekamy na foto-relację z wesela!!!!!!!!!!!!OBOWIĄZKOWO!! :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-10-05, 13:43 ]
znalazlam ladne buciki dla Zuzi

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=752494751

zobaczymy czy gdzies w miescie beda takie do przymierzenia i za ile... moze je kupie...

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 paź 2009, 19:41

witam :-)
z pracy do was napisałam ale widzę że post ię nie wkleił :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Gie współczuje akcji z Panem, o 3 nad ranem - przecież to chore :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
PS. SHOO - czekamy na foto-relację z wesela!!!!!!!!!!!!OBOWIĄZKOWO!! :ico_sorki: :ico_sorki:
dokładnie, OBOWIĄZKOWO

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

05 paź 2009, 20:46

Hej dziewczeta :)

Na poczatek stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: na roczek Niny :D

Moje malenstwo dzisiaj na imprezie z kolegami i kolezankami bylo takie grzeczne :) razem z kolega Mateuszkiem wygladali jak para z pocztowek - Nina w bialej sukni, a on z czerwonym krawatem :D jak dojde do siebie, to pokaze Wam zdjecia -moze jutro po zajeciach na uczelni :)

Gie, a Zuzia w moim snie to istny aniolek :ico_oczko: :ico_oczko: i buty bardzo fajne, wydaja sie byc wygodne i cieple a to najwazniejsze :) my mamy na zime, nad kostke z zamkiem, takie gladkie :) musze jej kupic kolejne buty na jesien - bo mala choci mi w jednych butach z miesiac :O myslalam,ze z 5 mm to duzo, a tymczasem chyba zaczne kupowac buty na max 12 mm w palcach, bo zbankrutuje kupujac jej buty co chwile :O

Zmykam spakowac sie na zajecia jutro ajajj ale mi sie nie chce wstawac a musze kolo 6.15 ;(

Milego wieczoru :)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2009, 21:31

dla NINKI :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

wszystkiego nnnaaaaaajjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

05 paź 2009, 21:56

tiiaaa, Pan ewidentnie oszalal, dostal po prostu bialej goraczki...

Jagna30 napisał/a:
niezle... i do tego o tej porze

raczej nie, zbyt skomplikowane, ciezkie do wytlumaczenia i za duzo pisania...
ok :ico_oczko:
znalazlam ladne buciki dla Zuzi

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=752494751

zobaczymy czy gdzies w miescie beda takie do przymierzenia i za ile... moze je kupie...

buciki super,ale cena wysoka :ico_olaboga: nie wiem czy jest sens kupowac takie drogie...dzieciom tak szybko rosna stopy :ico_olaboga:

ja buty dla dzieci kupuje w CCC ...ceny przystepne...a i wybrac jest w czym...

czy Zuzia nosi rozmiar 21....??? :ico_szoking:

moja Emi nosi 19...

yoanna, :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla malej jubilatki... :ico_oczko: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-10-06, 07:18 ]
witam pierwsza... :-D :ico_brawa_01:

rzecz jasna z :ico_kawa:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2009, 07:58

witam i ja

nocka kiepska, mala budzila sie co chwila z placzem... ledwo dzisiaj zyje... jak ja sie w koncu kiedys normalnie nie wyspie, to zejde z tego swiata!! Mam juz dosyc, oczy mam podkrazone, since, boli mnie glowa.... ehh.... szlag by to...
buciki super,ale cena wysoka nie wiem czy jest sens kupowac takie drogie...dzieciom tak szybko rosna stopy

ja buty dla dzieci kupuje w CCC ...ceny przystepne...a i wybrac jest w czym...

czy Zuzia nosi rozmiar 21....???

moja Emi nosi 19...
Ja myślę, że jak dziecko już chodzi, to własnie te pierwsze buciki są bardzo ważne. Dlatego postanowilam kupic Jej porzadne "śmigacze" i raczej już nie oszczedzac na obuwiu. Tansze (np. z Pepco, albo na ryneczku) kupowalam Jej tylko do wozka, bo uwazalam, ze nie ma sensu przesadzac z wydatkami, skoro buciki byly tylko tak naprawde ozdoba i jakas ochorna przed chlodem. Wiem, ze te bedzie miala tylko na jeden sezon, ale trudno. One są drogie, bo sa z prawdziwej oddychajacej skory, no i ocieplane w srodku. Poza tym - maja jakas wkladke zapobiegajaca plaskostopiu. Zuzia juz nie za bardzo chce jezdzic w wozku, wiec pewnie troche polata w te zime.

Co do numeru - poniewaz te buty sa w srodku ocieplane grubym futerkiem - musze jej kupic ciut wieksze, zeby nie miala ciasno jak zaloze jej jeszcze jakas grubsza skarpeteczke.

Ale juz Wam kiedys pisalam, ze Zuzia ma chyba duze stopki jak na takie dziecko... Nie miala po kim odziedziczyc malych stópek, skoro ja mam nr 40, a Pan jak to facet - 45, czy nawet 46 :ico_noniewiem:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”