Witajcie:)
Yvon ja trzymam ale ty dasz sobie rade jestem pewna:) Miłej imprezki:)
Wisienko ty to rzeczywiscie zorganizowana baba jestes jak ty znajdujesz jeszcze czas na to bieganie a co czytasz fajnego?
Preudenc no teraz powinnas raczej odpoczywac kobieto a nie latac po miescie trzymam kciuki za ta twoja pediatrie bo bobrze miec ciebie tutaj
Martunia to bedziecie teraz remontowac to mieszkanie? napisz ile teraz notariusz kroi? trzymam kciuki za wpis i zycze zdrowka Nelce.
[ Dodano: 2009-10-05, 23:14 ]
U nas wieje jesienna nuda bylam sobie u fryzjera w koncu po prawie 4 miesiacach wekend spedzilismy lekko nudno w piatek tylko bylam na piwku z kolezanka czy wy tez macie wrazenie ze nie ma sensu przy tych dzieciach sprzatac ja mimo tego ze codziennie latam i skladam te jego szpargaly to i tak mam non stop balagan... czy wasze dzieci sprzataja po sobie zabawki bo moj ksiaze zreszta tak samo jak jego tatus tylko balagani... Kacpre mowi coraz wiecej co gorsza buzia mu sie nie zamyka glowa mi juz peka a to dopiero poczatek jeszcze do tego niewyraznie i jeszcze problem ze spaniem dzisiaj znowu zasnal dopiero o 22 kota mozna dostac... tak sie zastanawiam moze mu zrobic pokoj z sypialni kupic luzeczko i uczyc samodzielnego spania... zepsulam tego mojego syna od zawsze ten sam problem jak go nie poloze w dzien to mi odplywa ok 17... Jak spia wasze dzieci i o ktorej zasypiaja jak nie zmienie tych jego zlych nawykow to oszaleje caly dzien z nim to chociaz wieczory bym normalnie spedzila... Do tego moj Rysiek dziala na mnie jak plachta na byka tylko wk.... ja chyba mam jakis kryzys