Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

07 paź 2009, 11:48

Magda ona doi mleko rano i wieczorem :ico_oczko: Czasem uda mi się wrzucić
trochę kaszki do tego :ico_sorki: Ale na wieczór zaprzestałam bo mi po przebudzeniu
w nocy wymiotowała. Teraz nie dostaje i jest spokój.

Iwonko witaj kochana :-D Cieszę się, że jest troszkę lepiej :ico_sorki:

My o Elizkę też sie staraliśmy 10 cykli był płacz itd.
Aż w końcu we październiku poszliśmy na wesele (ja jeszcze miesiączke wtedy dostałam)
wyszaleliśmy się i już następna @ nie przylazła :-D

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

07 paź 2009, 11:52

kanapowy tryb zycia :ico_noniewiem:
jak trzeba to trzeba
ja mialam ciaze zagrozona to co 2 tyg bylam u ginekologa na usg i tez nie moglam chodzic zebym nie poronila :ico_noniewiem:
udalo sie ale o miesiac wczesniej ale dobrze ze wogole udalo mi sie donosic ciaze :ico_sorki:
takze oszczedzaj sie :ico_oczko:

milego spacerku Marcia77, a co jest ze na rehabolitacje chodzisz?

Awatar użytkownika
zaczarowana
Trzy tysiące lat minęło...

07 paź 2009, 13:21

Hoho :ico_olaboga: ale żeście napisały :-D
Madzia oczywięście, że ie zapomniałam o "markach", ale brzuch mi strasznie dokuczał, młody był jakiś niespokojny wyciągał się wbijał w pęcheż, więc chodziłam dosłownie co 5 minut do toalety, później doszłam do wniosku że nastawię sobie budzik na to wzięcie leków i poszłam spać....

Bigottka zaczynam rozumieć co czujesz w sensie dosłownym, od wczoraj zaczęło mnie krocze boleć, to taki przeszywający ból, do tego strasznie mnie ciągnął ból miesiączkowy w dół brzucha, nie mówię o krzyżu i stawianiu się brzucha. Jestem z Tobą- dobrze o tym wiesz i trzymam kciukasy oby szybko Ci się udało wygonić uparciuszka. Ania mi wczoraj napisała, że jak temu jej się zachce szybciej to pójdzie po kompa, także chyba coś im się z laptopem stało, albo robią czyszczenie systemu, nie wiem. U niej chyba wszystko ok, tęskni. Ja jej odpisałam żeby pogoniła tego swojego czarownica jedna :ico_sorki:

Tynusz kochana Ty nam się nie załamuj tylko, bo to wcale nie pomaga. Oczywiście rozumiem, nie jest łątwo, ale postaraj się pleaseeeee :ico_sorki:

Kinga_łódź, Tp tak samo jak ja, tylko my nie byliśmy na weselu a na imprezie u znajomych. Upiłam się że hoho i wyciągnęłam tych sztywniaków na parkiet więc musiało być grubo :ico_brawa_01:

riterka dawaj do nas, im kobitek więcej tym pozostałe będą miały co do czytania :-D

Jak byście chciały zobaczyć mój brzuchol to zapraszam na 3 trymestr

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

07 paź 2009, 13:30

uleczka170, sliczny brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

tak to jest ze w ciazy jest parcie na pecherz i nie mamy na to wplywu niestety :-D

u mnie po obiadku zaraz tesciowa przyjdzie siedziec z gabi a ja z danielem do lekarza :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

07 paź 2009, 13:34

marcia - oby to ostatni raz,trzymam kciuki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
był płacz itd.
- pamietam te lzy,pozniej juz w ukryciu,bo mezus nie mogl patrzec,namawial mnie,zebysmy dali spokoj na jakis czas,zebym nie kupowala testow itd i faktycznie jak juz sie pogodzilam z tym,ze jeszcze nie teraz to zaszlam :-D

magda75, ja tam moge nawet miesiac wczesniej,przynajmniej ie urosnie taka duza jak Andrzejek 4590 :ico_oczko:

uleczka170, sliczny :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zaczarowana
Trzy tysiące lat minęło...

07 paź 2009, 13:39

tak to jest ze w ciazy jest parcie na pecherz i nie mamy na to wplywu niestety
owszem, owszem...
idę składać ubrania, bo sterta leży, patrzeć na to nie mogę :ico_sorki:

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2009, 14:20

dziękuję za miłe przyjęcie :-D
my po spacerku, obiad też mam, ale moje dziecię nie chce jeść zupki :ico_olaboga: tylko babcia rogala mu kupiła suchego i wcina no masakra

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 paź 2009, 15:37

ej gdzie się podziewacie czarownice :ico_sorki: :ico_sorki:

trzymajcie kciuki , zaraz przyjeżdża klient obejrzeć stare autko , mam nadzieję ze pójdzie za dobrą cenę :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

07 paź 2009, 16:09

uff nie musimy juz na rehabilitacje chodzic..ćwiczyłysmy bo niunia miała asymetrie..ale juz jest oki i podobno lada dzen powinna juz sie brac za wstawanie :-D

a ja robie w koncu ta lazanie..miesko juz przygotowane teraz makaronik i sos beszamelowy

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

07 paź 2009, 16:41

riterka, nasz synus tez czasem nie chce jesc obiadku i woli sucha bule :ico_oczko:

Jadzia, ja na kanapie :ico_oczko: Trzymam kciuki,zeby autko poszlo do klienta :ico_sorki:

Marcia77, hurra :-D :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_haha_01: :-D

Wróć do „Pozostałe”