ale wy zorganizowane jesteście ja co prawda mam pokupione ubranka kołyske z pościelką ale na tym koniec nic mi sie niechce musze przepukać te nowe ciuszki bo stare wsześniej poprałam ale nie mam weny.Niewspomne już o tym że trzeba wysprzątać w sypialni pomyć okna wszędzie zmienić firany męża niema kiedy zagonić a mnie leń dopadł sterta prasowania masakra!!
no coś Ty Monika pewnie każda z nas ma czasami lenia... Ja dopiero dziś poprasowałam a poprałam już 2 czy 3 tygodnie temu...
A dziś po prostu mnie nosi bo od tygodnia bardzo boli mnie brzuch. Nie wiem, albo macica mi się powiększa, obniża albo sama nie wiem co
Nie mogę narzekać na Mojego R bo i pomył okna i firany z zasłonami pozakłada jak skończy malować duży pokój bo mały już skończony
Ja tez musez kozaczki kupic, ale na moje spuchniete nogi to teraz tylko gumowce bylby dobre
Ewa na mnie to i gumowce byłyby za obcisłe
dziewczyny a z ubranek to co bierzecie do szpitala??? Ja na ściądze ze szpitala mam napisane tylko 3 komplety koszulka, kaftanik i śpioszki... A przecież czapeczka, skarpeteczki i te rękawiczki bawełniane też się przydadzą, nie??? Aha i ile pieluszek tetrowych?
Całą noc bolał mnie ząb i dziś byłam u dentystki. Tylko lekarstwo mi wsadziła bo okazało się że pod plombą cosik zmajstrowało dziurkę
Ale i tak najchętniej już bym sła do szpitala bo mnie już dobijają te porządki, prasowania itd
Jaki rozmiar kupujecie pampersow? bo 1 sa od 2 do 5 kg a 2 sa od 3 do 6 kg i ja kupiłam 2.
Ja też 2 kupuję bo w Polsce rzeczywiście trudno o te małe opakowania 1. Jedynie w Angli u brata jakbyliśmy to kupiliśmy 2 paczuszki te małe 1 po 27 sztuk ale może rzeczywiście te haggiesy co
ewka_82 pisze będą dobre. Mój Szymek na przykład miał uczulenie na oryginalne pampersy dopóki nie skończył roczku a później już wszystkie mógł nosić na pupci, nawet te ceratkowe byle jakie z biedronki na przykład, ale raczej tylko latem je mu zakładałam bo jednak się w nich pupcia poci a latem to i bez pieluszki biegał...
Pozdrawiam wszystkie