ja dzisiaj mam wolne
gotuje wlasnie zupe a pozniej przejde sie do tesciowej

lilo, daj znac jak tam po wizycie, no i dobrze ze wyniki ok

Helen powodzenia na sprawdzianie

- no moja znajoma tez stara sie o dziecko,jest juz grubo po 30-stce,wiec lekarz przepisal jej leki na jajeczka i co miesiac chodzi i monitoruje czy jest jajeczko i czy peka,ostatnio tez wlasnie okazalo sie,ze ma 3tylko że lekarz wykrył 3 zarodk
może Wasze dzieciaki będą się razem bawić. Różnica wieku niewielkazadzwoniła koleżanka z pracy i powiedziała że jest w ciąży
no kurcze ja tak sobie myślę że mam 26 a chciałabym mieć drugie przed 30-stką. Mąż mój stwierdził wczoraj że od razu możemy się brać do robotyno moja znajoma tez stara sie o dziecko,jest juz grubo po 30-stce,wiec lekarz przepisal jej leki na jajeczka i co miesiac chodzi i monitoruje czy jest jajeczko i czy peka,ostatnio tez wlasnie okazalo sie,ze ma 3 Niestety w ciaze nie zaszla
czekamy na wieści.Na 16,00
- ja tez dzis poszlam z malym na szybki spacerekByliśmy na spacerku bo piękna pogoda - cieplutko przede wszystkimWięc stwierdziłam że po 2 dniach leżenia pora się przewietrzyć. Wygonić trochę tych zarazków
- dziekuje,tezsie ciesze,bo zaraz weselszy jestiw_rybka, dobrze ze synus ma sie lepiej![]()
ja chyba sie do 30tki nie wyrobieno kurcze ja tak sobie myślę że mam 26 a chciałabym mieć drugie przed 30-stką
hehe szybka jestesJa wam powiem,ze sie zaczynam martwic troszke,bo normalnie od kilku dni wije gniazdo
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość