widzisz
herbaciana - bo mi po jednym poronieniu a lekarz zlecił przed kolejnymi staraniami caaaałą listę badań (właśnie tarczyca, ale nie tylko TSH, ale i FT3 i FT4, do tego progesteron, prolaktyna, jakies jeszcze badania na nerki i cosik tam jeszcze), do tego teraz przy ciąży z Tymkiem mam prenatalne od 12 tyg. wszystkie za darmo, bo mnie wkręcił na nfz. Ja myślę, że koniecznie przed kolejnymi staraniami zrób sobie komplet badań, bo teraz prolaktyny albo progesteronu pewnie Ci nie robili, bo to może odpowiadać za te wcześniejsze straty raczej. Ale Ty chyba za darmo powinnaś to wszystko mieć, no nie? bo jak sie poroni drugi raz to wszystko nfz finansuje
sorry że Cie tak dopytuję o te medyczne sprawy, ale wiem, ze czasami po prost lekarze sobie nic z pacjentek nie robią i trzeba szuka info na własną rękę
mam koleżankę z pracy, która sie 3 lata o dziecko stara; jeździła po wielkich profesorach a żaden nie wpadł na pomysł, zeby zwykłą prolaktynę za 30 zł zbadać - okazało sie, ze nawet jakby zaszła w ciążę to i tak by jej nie utrzymała, teraz bierze leki i niedługo zacznie starania
życzę zeby u Ciebie w końcu z górki był kochana
[ Dodano: 2009-10-13, 08:42 ]
a ja stawiam dzisiaj

za 21 skończony