unas niepada snieg ale za to wichura taka ze glowy urywaOgladam dzien dobry tvn a tam patrze ze w Polsce juz snieg
no mni tez to ciekawi heheCiekawe która z nas pierwsza urodzi:)normalne wyścigi się robią;)
jestem. Noc przespałam wyjątkowo mocno, nawet na sku nie wstawałam. Rano miałąm jeszcze skurcze choć duzo słabsze, ale nie mialam czasu o tym myśleć i nawet nei wiem kiedy mi przeszły.kilolek, odezwij sie calkiem ci przeszlo czy moze znow cos chwycilo??
u nas przynajmniej tak jest. Najpierw domowe wlaśnie żeby organizm sam sie bronił czyli do 38,5 żadnych przeciwgorączkowych, ale powyżej to już koniecznie. To też na pewno zależy od lekarza, bo są i tacy c na wszystko od raz antybiotykWiec pediatrzy tez chyba na poczatku mowia o jakis domowych sposobach leczenia a nie o srodkach z apteki. no chyba ze tak sie wypowiadaja tylko bo sa w tv
a jakie miaąłś poprzednio?a co do skurczow to ja wczoraj na wieczor mialam taki koszmarny bol krzycza ze myslalam ze zaraz bede do szpitala jechac
w nocy tak samo
niewiem czy to z przemeczenia czy jak
a jak pyatalm gina o te bole jak na miesiaczke to powiedzial ze to sa te przepowiadajace i ze niedlugo pewnie zaczna sie te prawdziwe
dziękujemy, dziękujemya no i z tej okazji ze jest dzis Dzien Nauczyciela
wiem ze mamy tutaj panie nauczycielki takze skaldam zyczonka i stawiam :ico_prezent: :ico_prezent:
ja bardzo podobnie. na kaszelek pleci i stópki maścią rozgrzewajacą ziołową smaruję (jeśli kaszle, bo jak tylko lekko pokasłuje, to nic, kamizelkę zakladam i herbatkę malinową daję, na katarek mąść majerankwa pod nosk dla inhalacji, ewentualnie woda morska do noska.Mój Mati teraz coś pokasłuje kilka razy dziennie i na razie dostaje herbatkę z miodkiem i cytrynką. Chatkę wietrzę po przebudzeniu jak mati jest jeszcze w piżamce. Gorączkę zbijam od 38,5, a katar nawet jest takie powiedzenie, że leczony trwa tydzień, a nie leczony 7 dni. Nie ma siły na katar. Trzeba tylko rozrzedzać, więc nawet żadnych kropli i leków nie stosuję. Dobra jest też inhalacja.
Za to ja mam jakies dziwne skurcze co 5 minut. Bolą jak diabli. Najpierw nie ogarnęła jakaś niezrozumiaął, irracjonalna zupełnie euforia, potem te kurcze nie wiadomo skąd, a teraz to jjuz zaczynam panikować. Idę się rozluźnić pod prysznicem.
- u nas zima śnieg pada od ranaOgladam dzien dobry tvn a tam patrze ze w Polsce juz snieg
- jeszcze ani razu pediatra nie powiedziała mi, żebym zrobiła sok z cebuli czy jakieś inne domowe metody. Na pierwsze przeziębienie od razu przepisany był biseptolWiec pediatrzy tez chyba na poczatku mowia o jakis domowych sposobach leczenia a nie o srodkach z apteki. no chyba ze tak sie wypowiadaja tylko bo sa w tv
- ja dziś miałam takie bóle jak na @a co do skurczow to ja wczoraj na wieczor mialam taki koszmarny bol krzycza ze myslalam ze zaraz bede do szpitala jechac
w nocy tak samo
niewiem czy to z przemeczenia czy jak
a jak pyatalm gina o te bole jak na miesiaczke to powiedzial ze to sa te przepowiadajace i ze niedlugo pewnie zaczna sie te prawdziwe
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość