ok może to i nie taki głupi pomysłCo do numerów telefonów to pozwólncie dziewczynki, ze ja wyślę smsa do jednaj z Was, którą akurat znajde pierwszą w spisie telefonów bo jak znam życie i rozkojarzenie poporodowe to zapomnę o kimś i potem będzie mi głupio, a tak jedna (losowo) dostanie i przekaże tu na forum,ok?
tak właśnie jest że przez 8 i 9 miesiąc najwięcej przybieramy na wadze...masakra. 6 kg prrzez 7 miesięcy i nagle 4 kg w miesiąc
ha ha niech rośnie maleństwo a teraz i tak mnóstwo dzieciaków rodzi się z wagą około 5kg i nawet pierworódki naturalnie rodziły, siłami natury, niekoniecznie przez ccLekarz się jednak obawia, ze możę naprawdę wilggasny ursnąć do terminu porodu i kazął za 2 tygodnie przyjść na kontrolne usg zeby sprawdzić przed samym porodem jak się sprawy mają.
według 1 strony naszego forum, termin masz na 6 listopada. A na każdym usg posprawdzaj sobie to wychodzi inna data porodu a im później usg robione tym późniejsza data porodu wychodzi...Acha, przewiduje, ze powinnam urodzić na początku listopada mimo, ze termin z usg pokazuje 21.10
u mnie na odwrót, coraz wczesniejsze. Pierwsze usg, 2.11, potem 23.10 i 21.10.według 1 strony naszego forum, termin masz na 6 listopada. A na każdym usg posprawdzaj sobie to wychodzi inna data porodu a im później usg robione tym późniejsza data porodu wychodzi...
ojej! to naprawdę duża panna!A mi lekarz kazał za tydzień przyjść żeby Małą pomierzyć i poważyć i może nie będzie tak źle, chociaż około 30 tygodnia na usg powiedział że mniej niż 5 kg nie będzie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość