karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 paź 2009, 09:53

kurczę na siłę każą rodzić naturalnie,zrobili by cesarkę, oni chyba czekają aż dziecko będzie niedotlenione :ico_placzek:

herbaciana
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

17 paź 2009, 10:28

Muszę się Wam pochwalić...
Aniołem dla Jasia
Obrazek Obrazek

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 paź 2009, 11:38

herbaciana piękny Anioł,a w tle widzę Jasia na USG-mały Aniołek.

herbaciana
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

17 paź 2009, 12:35

A tak Aniołek dla Aniołka

Amola85
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

17 paź 2009, 14:23

śliczny Aniołek herbaciana;* wiesz na opieke nie moge narzekac bo ja jestem w prywatnej klinice ;) i sa tu bardzo dobrzy lekarze skoro z 5 cm rozwarcia odratowali mnie i kruszka :ico_ciezarowka: herbaciana wspolczuje, dobrze wiem co czujesz;( przeszlam przez to samo, nawet doslownie;( mama nadzieje ze sie trzymasz :ico_noniewiem: musze powiedziec ze synek zaskoczenie dobrze sie rozwija ;)) :-D hej dlaczego nikt mi nie odp gdzie jest asiaNL? co sie z nia dzieje? no i macie racje, chamstwo okropne :ico_szoking: biedna sie meczy, ruszac sie juz nie moze a tu co...?! nic jej nei pomagaja :ico_placzek:

herbaciana
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

17 paź 2009, 14:40

tym się różni prywatna praktyka od państwowej rzeźni.leżałam z dziewczyną,którą przyjeli do szpitala tydz po terminie.w dniu kiedy ją przyjmowali jej bejbe żyło na 2 dzień z rana już nie :ico_placzek: na 4 dzień dopiero urodziła.
Amolka współczuje.
gdyby dało się cofnąć czas cofnełabym...
tak patrze po twoim Aniołkowie-ja straciłam Bliźniaki pare dni przed tobą :ico_placzek: tylko w 12tc

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2009, 14:45

hej kochane :ico_haha_01:
ja tylko na chwilkę, bo Młoda sobie drzemkę ucięła, ja tez się położe i odpocznę :-)

herbaciana na prawdę śliczny Aniołek :-)

amola na pewno sie wszystko poukłada :ico_brawa_01: - za 23 tydzień :-D

ja czuję sie całkiem nieźle, tylko jak w nocy trzeba siusiu wstawać, to wszystko kłuje, ciągnie, czuję napięcie - z Jaga to mialam dużo później, ale to może stąd, ze brzusio większy :-) no i myślałam, ze Jaga była wyjątkowo ruchliwa ale Tymek przechodzi jakiekolwiek pojecie o ruchach w 22 tyg ciąży :ico_olaboga: potrafi kilka razy w ciągu nocy mnie tymi kopniakami wybudzić, normalnie czuję po lewej stronie wybijające sie nóżki i prawie stópke "zobaczyć" można, bo brzusio cały faluje, wygina się - już wiem kiedy łapkami wywija, kiedy pupcię wystawia a kiedy główką się wierci :-D no ale zteg wszystkiego po nocy coraz mniej wyspana jestem :ico_noniewiem:

lecem się na kanapke włożyć a wam życzę , mimo pogody, miłego weekendu :-D

[ Dodano: 2009-10-17, 14:48 ]
tym się różni prywatna praktyka od państwowej rzeźni.leżałam z dziewczyną,którą przyjeli do szpitala tydz po terminie.w dniu kiedy ją przyjmowali jej bejbe żyło na 2 dzień z rana już nie :ico_placzek: na 4 dzień dopiero urodziła.
Amolka współczuje.
gdyby dało się cofnąć czas cofnełabym...
tak patrze po twoim Aniołkowie-ja straciłam Bliźniaki pare dni przed tobą :ico_placzek: tylko w 12tc
bo tak na prawdę lekarze często daja ciała a jak sie same nie wystaramy to nic ponad formalności nie dostaniemy :ico_noniewiem: ja Jage tylko dlatego tak szybko i łatwo urodziłam, że miałam prywatną położną, cała ciąże chodziłam prywatnie do lekarza co tydzień nawet płacąc po 130 zł za wizytę...inaczej tez nie byłoby tak gładko, tym bardziej, ze Jaga już sie pępowina owinęła :ico_noniewiem:
chore realia...

Amola85
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

17 paź 2009, 14:56

GDZIE JEST ASIA.NL????!!!!! czy ktos mi wreszcie odpowie? ;p ok ja spadam zaraz bo wizytacja bedzie..

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2009, 14:58

amola asia nie ma na razie dostępu do netu :ico_noniewiem: ale z tego co wiem wszystko u niej ok :-)

Amola85
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

17 paź 2009, 15:00

a to dobrze bo juz sie martwilam ;) o a ty ew :ico_ciezarowka: uś jestes?

[ Dodano: 2009-10-17, 15:03 ]
jejku, przed chwila dziewczyna obok spala, nagle sie obudzila i zaczela krzyczec ze krwawi, to jakas niepelnoletnia ale ma nadzianych rodzicow, okolo 15 lat, i wpdla cala chmara pielegniarek i lekarzy, to bylo ok pol godziny temu,i teraz ja przywiezli uspiona, zapytalam milej pielegniarki co z nia, a ona ze stracila dziecko :ico_olaboga: byla w 15 tc :ico_szoking:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”