hej kochane
ja tylko na chwilkę, bo Młoda sobie drzemkę ucięła, ja tez się położe i odpocznę
herbaciana na prawdę śliczny Aniołek
amola na pewno sie wszystko poukłada

- za 23 tydzień
ja czuję sie całkiem nieźle, tylko jak w nocy trzeba siusiu wstawać, to wszystko kłuje, ciągnie, czuję napięcie - z Jaga to mialam dużo później, ale to może stąd, ze brzusio większy

no i myślałam, ze Jaga była wyjątkowo ruchliwa ale Tymek przechodzi jakiekolwiek pojecie o ruchach w 22 tyg ciąży

potrafi kilka razy w ciągu nocy mnie tymi kopniakami wybudzić, normalnie czuję po lewej stronie wybijające sie nóżki i prawie stópke "zobaczyć" można, bo brzusio cały faluje, wygina się - już wiem kiedy łapkami wywija, kiedy pupcię wystawia a kiedy główką się wierci

no ale zteg wszystkiego po nocy coraz mniej wyspana jestem
lecem się na kanapke włożyć a wam życzę , mimo pogody, miłego weekendu
[ Dodano: 2009-10-17, 14:48 ]
tym się różni prywatna praktyka od państwowej rzeźni.leżałam z dziewczyną,którą przyjeli do szpitala tydz po terminie.w dniu kiedy ją przyjmowali jej bejbe żyło na 2 dzień z rana już nie

na 4 dzień dopiero urodziła.
Amolka współczuje.
gdyby dało się cofnąć czas cofnełabym...
tak patrze po twoim Aniołkowie-ja straciłam Bliźniaki pare dni przed tobą

tylko w 12tc
bo tak na prawdę lekarze często daja ciała a jak sie same nie wystaramy to nic ponad formalności nie dostaniemy

ja Jage tylko dlatego tak szybko i łatwo urodziłam, że miałam prywatną położną, cała ciąże chodziłam prywatnie do lekarza co tydzień nawet płacąc po 130 zł za wizytę...inaczej tez nie byłoby tak gładko, tym bardziej, ze Jaga już sie pępowina owinęła
chore realia...