Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 paź 2009, 12:15

przyszła kurteczka - jest super!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
uff - fantastycznie że ci sie podoba.
Czekamy na foty przeuroczej Zuzanny w nowej kurteczce ;-)

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

20 paź 2009, 12:15

dobra dziołchy zmykam do pracy.... :ico_noniewiem:

milego dnia...paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2009, 17:57

witam z domku

wpadlam wstawic kilka fotek i chyba sie pozegnac, bo pozyczylam koledze kabel od lapsa, wiec dlugo mi nie pochodzi na baterii...

kurtałka :-D Zuzia była zachwycona, stała przed lustrem i się oglądała przez 15 min smiejac się od ucha do uccha :ico_brawa_01:

Obrazek

Obrazek

i fotki z domu, z pasta do zebow:

Obrazek

tu widac kapciuszki, ktore jej kupilam w Rossmannie

Obrazek

Zuzia ma już strasznie dlugie wlosy - po bokach ma takie proste straki, a z tylu jej sie kreca w takie slodkie loki!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Obrazek

Obrazek

dobra, zmykam, bo zaczela sie "Brzydula"

na wszelki wypadek - do jutra :-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 paź 2009, 18:44

hej, wpadlam wkleic te nieszczesne fotki, na ktore tak dlugo musialyscie czekac :-)

z wesela jeszcze nie mam (tzn. mam jedno ze skladania zyczen, weselne sie dopiero gdzies zgrywaja)

tutaj u nas (tzn. u rodzicow) w domu... maly non stop mial zajecie, glownie moja mama sie z nim bawila (od rana do wieczora.. ze tez jej sie chcialo ;-))

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kapanie.. mamo, Jasper tak chlapie :ico_szoking: jednego dnia sobie musialam zawiazac chustke na glowie (mialam zamiar wyjsc pozniej i jak by mi sie fryz zmoczyl, to by caly efekt szlag trafil) :-D

Obrazek

Obrazek

na spacerku - nie jestem przyzwyczajona do takiego widoku - maly opatulony, w kurtce, czapce... tutaj ciepla bluza wystarczy :ico_noniewiem:

Obrazek

a tu z pradziadkiem (moim dziadkiem) i jego nowa zona ;-)

Obrazek

w pierwsza niedziele pojechalismy za Krakow, odwiedzic rodzine na wsi, Jasper po raz pierwszy w zyciu widzial krowe (z odleglosci metra), kroliki, koty i inne takie
krowy sie wystraszyl, kroliki w sumie zignorowal, a kota zaczal bic :ico_noniewiem:

Obrazek

na tym zdjeciu moze nie widac, ale mam fioletowe prawe oko... Jasper mi podbil :ico_noniewiem: odrzucil glowe do tylu, bardzo mocno, jak oczywiscie byl zdenerwowany... no i padlo na moje oko, ktore przez tydzien przybieralo rozne odcienie, od niebieskiego, przez fioletowy, zolto-zielony i znowu niebieski :ico_olaboga:

Obrazek

mina po malinach :-D (z moim tata)

Obrazek

....a tu cala prawda o jego pochodzeniu : znalezlismy go w kapuscie!!!! :-D

Obrazek

z rodzina w prawdziwym wiejskim domu, gdzie pachnialo domowym rosolem i swiezym ciastem ze sliwkami :-D

Obrazek

a tutaj juz odwiedziny u mojej babci (czyli prababci Jasperka), ta blondyna to moja chrzestna, obok jej corki... w ogole ta moja chrzesta to taka troche stuknieta jest (pozytywnie), wlasnie sobie postanowila, ze zamieszka na Teneryfie i juz tam maja mieszkanie, rezydencje, rozkrecaja biznes :ico_olaboga:
ja mieszkam tu juz 2 lata i dalej rezydencji nie mam, bo zawsze "cos" mi przeszkadza ja zalatwic (czyt. lenistwo), a ta taka obrotna... no no

Obrazek

Obrazek

hehe, a tu moja sesja z Jasperkiem - uwaga! wygibasy byly kontrolowane ;-)

Obrazek

Obrazek

i na koniec jeszcze pare fotek nie zwiazanych z tematem - tzn. ja jako dziecko :-D

tutaj z tata (ja na etapie Jaspiego)

Obrazek

a tu na dachu naszego drugiego samochodu (pierwszy to fiat 126p) ;-)
ta to dopiero byla fura w tamtych czasach... ford sierra (haha)

od lewej: moj brat, kuzyn, ja, kuzynka (tworzylismy paczke jako dzieci, mieszkalismy naprzeciwko siebie)

Obrazek

uff no to na tyle

PS. Gie, sliczna kurteczka, sliczna Zuzia - wyglada troche jak Eskimos :-D

[ Dodano: 2009-10-20, 18:46 ]
aha, tu jeszcze to jedno zdjecie zrobione po ceremonii

Obrazek

Awatar użytkownika
Jagna30

20 paź 2009, 22:04

dziewczyny...zdjecia superrr... :-D
dzisiaj nie mam juz zbytnio ochoty na pisanie...

jutro naskrobie wiecej... :ico_oczko:

dobrej nocy

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2009, 08:06

witam z ranka...

SHOO - zdjecia cudne, chociaż Twoje oko wydawało mi się zielonkawe, a nie fioletowe :ico_oczko: Jasper jest prześliczny i teraz baaardzo podobny do Ciebie!! A Ty jestes identyczna, jak swoja mama :ico_olaboga: Wyglada bardzo mlodo i pogodnie.... I Twoi rodzice mają piękny dom :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Twój Tata natomiast - przypomina mi A. :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Może to rzeczywiście prawda, że kobiety dobierają partnerow na podobienstwo swoich ojcow...

Ja dzisiaj wychodze wczesniej z pracy, bo o 14:30 mam rozprawe w sadzie - to w zwiazku z postepowaniem spadkowym - kuzwa, jak ja nienawidze sadow!!!!!!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

milego dzionka

[ Dodano: 2009-10-21, 08:18 ]
PS. Jasperkowi chyba bardzo zjaśniały włosy... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jagna30

21 paź 2009, 08:38

witam i ja... :-D

wstałam z bólem głowy :ico_noniewiem: ehhh...

shoo, takkkk,Jasper jest bardzo do Ciebie podobny....
A Ty jestes identyczna, jak swoja mama Wyglada bardzo mlodo i pogodnie.... I Twoi rodzice mają piękny dom
zgadzam sie w 100% :-D :ico_oczko:
Ja dzisiaj wychodze wczesniej z pracy, bo o 14:30 mam rozprawe w sadzie - to w zwiazku z postepowaniem spadkowym - kuzwa, jak ja nienawidze sadow!!!!!!!!
dasz rade... :ico_oczko:
milego dzionka
wzajemnie

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2009, 09:21

shoo, takkkk,Jasper jest bardzo do Ciebie podobny....

Gie napisał/a:
A Ty jestes identyczna, jak swoja mama Wyglada bardzo mlodo i pogodnie.... I Twoi rodzice mają piękny dom

zgadzam sie w 100% :-D :ico_oczko:
ja również się zgadzam ze swoimi przedmówczyniami ;-)
synuś mamusi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mnie jest trochę przykro, że Maja nic ze mnie nie ma :-|

a w ogóle to witam się serdecznie i zyczę miłego dzionka babiszonom ;-)
Gie trzymam kciuki za Ciebie, będzie dobrze na tej sprawie, zobaczysz :-)

Awatar użytkownika
Jagna30

21 paź 2009, 11:37

a w ogóle to witam się serdecznie i zyczę miłego dzionka babiszonom

witaj...
mnie jest trochę przykro, że Maja nic ze mnie nie ma
no,nie przesadzaj to i owo ma za Toba...:P :ico_oczko:

a ja mam dzisiaj wolne...
musze jednak załatwic sprawe w Urzedzie Miasta...ubieram Mile i ide....

wpadne do Was pozniej.......

pogoda paskudna...ehhhhhhhhhhh

[ Dodano: 2009-10-21, 14:30 ]
wróciłam... :ico_noniewiem:

i nic nie załatwiłam...ach ta nasza biurokracja :ico_noniewiem: :ico_olaboga:

no coż...

przynajmniej miałysmy spacerek...

po drodze weszłam do Reala,i kupiłam młodej kasze kakaową,ciekawe czy jej zasmakuje,
Emi lubi kaszki tylko musze co jakis czas zmieniac jej smaki,zeby sie jej nie znudziło...
u nas malinowa wymiata... :-D

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2009, 16:11

witam i ja...

sprawa trwala 10 min... :ico_sorki: jeszcze jedna w grudniu, ale nie musze juz nawet na niej byc... uff... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

JAGNA - co do kaszki - moja Zuzia od 2 tygodni wcina te kakaowa i jest po prostu zachwycona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2009-10-21, 16:24 ]
aaaaa, co do podobienstw...

nie wiem do kogo podobna jest Majka... moim zdaniem ani do Ciebie, MARGARITA, ani do P. :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Paulinka jest 50% na 50% - Mama i Tata, nosek ma Iwonki, ale oczka Tatusia...

Jaspi- jak juz mowilam, cala Mama :-D

Eris... hhmm... chyba podobny trochę do PATI...

Emilka- tez nie wiem... chyba troche do K. ...

a moja Zuzia... nie wiem... jak byla mala, to wszyscy mowili, ze caly Pan - teraz widze tylko OGROMNE podobienstwo do mojej Mamy... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-10-21, 16:27 ]
SHOO - a Ty chyba strasznie schudlas, co?? Bosh... jakie masz "suche" nozki... (szczegolnie widac na tym zdjeciu z kroliczkiem w klatce) :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Jakos mi sie wydawalo, ze wczesniej az tak bardzo szczupla nie bylas... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-10-22, 08:00 ]
Błenas z ranka :-D

witam z herbatką :ico_kawa:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”