poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

16 paź 2009, 20:23

ananke, Ty mały cwaniaku.. :ico_wstydzioch:
ale ci sie udąło z pomysłem... :ico_brawa_01:
faaaaaaaaaajnie :ico_brawa_01:

wyrwiesz się z domu, masz fach w ręku...
no i... będziesz robić to co lubisz...
a to wązne w życiu...
a ja nadal nie wiem co chce robić...
mam 30lat na karku... wstyd się przyznć... i żadnych celów...
bleeee... no to żem se pomarudziła
heheh

gratulacjony...
Ostatnio zmieniony 16 sty 2010, 18:17 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ania_R

16 paź 2009, 22:07

ananke super!!! GRATULACJE!!!! U nas też pojawiło sie światełko w tunelu, ale na razie nie zapeszam :ico_oczko: :ico_sorki:
a ja nadal nie wiem co chce robić...
bleeee...
to witaj w klubie :ico_sorki: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

17 paź 2009, 11:35

dzięki dziewczyny :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :-D

ja na razie jakos wyhamowałam z zacieszaniem... poczekam, co mi zaproponują na tym spotkaniu... choć Chłop namawia, żebym się zgodziła na cokolwiek, że to zaprocentuje niby... jeszcze mam za skórą ten polski sceptycyzm :ico_zly:
Kochana, a ja wiem, co chcę, mam cele, tylko kurna cały czas coś pod nogi spada i nie pozwala robić kroków do przodu... sama juz chwilami wolałabym nie chcieć wielu rzeczy, bo potem i tak mam przejeb***, żeby osiągnąć cel... pecha mam znaczy jakiegoś.... albo ktoś rzucił na mnie jakis zasrany urok, że tak mam pod górę ciągle...

noo to ja też się pożaliłam :-D

a jakie macie plany na weekendzik??
my dziś w domu, porządki, leniuchowanie i spacerek po obiedzie planujemy mały... a jutro już Chłop do pracy :-D będę miała swobodniejszy dostęp do kompa ;-) :-D

poccoyo

18 paź 2009, 18:47

czesc,
co u was??

pozdrówka...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

18 paź 2009, 19:15

plum :-)

u mnie pierwszy dzionek po urlopie Chłopa :-) znów mam więcej przestrzeni dla siebie i więcej dostępu do kompa :ico_oczko: :-D

niestety w Polsce mój brat szaleje...kłopotów sobie przez głupotę narobił i teraz nerwy wszystkich noszą, a najbardziej moją mamę... aż mi jej szkoda... ja to tylko już posłucham i mnie całkiem nie rusza, przecież i tak nic zrobić nie mogę na taka odległość... heh...

pozdrowionka :-)

poccoyo

18 paź 2009, 20:58

ananke, plum...
a co to braciszek narobił, jesli mozna??
u nas przeprowadzki ciag dalszy...
a od wt nie bede miec neta :(

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

18 paź 2009, 21:37

a co to braciszek narobił, jesli mozna??
głupota...heh..nic więcej, za pewnie się poczuł na działalności gospodarczej, rzucił stałą robotę, teraz mu biznes nie idzie i długi się zaczynają....
u nas przeprowadzki ciag dalszy...
a od wt nie bede miec neta :(
noo, poczekamy na Ciebie, poczekamy :-) pamiętaj o plusach: będziesz na swoim :-)

[ Dodano: 2009-10-19, 17:16 ]
plum :-)

noo, to załapałam się do dużego projektu wsparcia dla rodzin zagranicznych mieszkających w naszym okręgu :-) na razie jako wolontariusz :-) ale to tylko 2 godz. w tygodniu, mam zabierać ze sobą dzieci (bo one też zagraniczne ;-) ) i będą zwracali mi za dojazdy :-)
do grudnia będę obserwowała pracę grupy w Falkirk (2 miasta obok), a od stycznia będę nadzorowała i prowadziła część zajęć z nową grupą w Bo'ness :-) - czyli już na miejscu :-)
czeka mnie maksymalne zbieranie zupełnie nowych doświadczeń, ale podjęłam się tego :-)

bosheee, teraz to przede mną kupa nauki ;-) ale zakasuję rękawy i zaczynam intensywniej już od dzisiejszego wieczoru :-D

buziaczki dla Was i lecę odsapnąć... :-)

Awatar użytkownika
Ania_R

21 paź 2009, 20:36

ananke, super!!!! GRATULACJE!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Zazdroszczę takiej pracy i wogóle jakiegoś zajęcia i że jeszcze jesteś wstanie pogodzić to z obowiązkami domowymi przy małym dziecku :ico_sorki: :ico_brawa_01: Ja jakoś nic nie jestem wstanie ze sobą teraz zrobić. Siedze w jakiejś takiej czarnej dziurze/kropce... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 paź 2009, 21:14

hej hej :-)
Zazdroszczę takiej pracy i wogóle jakiegoś zajęcia i że jeszcze jesteś wstanie pogodzić to z obowiązkami domowymi przy małym dziecku :ico_sorki:
noo, to żeby nie było mało, to dziś się w końcu dodzwoniłam do agencji pracy zatrudniającej do fabryki, w której mój K. pracuje i .... w poniedziałek mam inteview :-D
wiem, że się zajadę, jak koń szmaciarza, ale pójdę do pracy na te dwa dni, które Krzychu ma wolne, czyli piątek i sobotę...
o ile mnie będę chcieli :ico_oczko:
także trzymajcie kciuki w poniedziałek :-)
Siedze w jakiejś takiej czarnej dziurze/kropce... :ico_placzek:
a Wy macie autko?? może byśmy się w końcu na jakąś kawę umówiły, co? tak blisko siebie mieszkamy, że aż głupio :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ania_R

21 paź 2009, 22:33

w poniedziałek mam inteview
ale sie u Ciebie dzieje ostatnio :ico_olaboga: GRATULACJE!!! :ico_brawa_01:
a Wy macie autko??
nie mamy :ico_placzek: Ja mam prawko, ale co z tego jak autka brak :ico_placzek:
może byśmy się w końcu na jakąś kawę umówiły, co?
to ja zapraszam do nas :ico_sorki: Póki co ja jakoś nie moge się wybrać nigdzie z Mają bo ona strasznie przyzwyczajona jest do siedzenia ze mną w domu, że w gościach jest strasznie marudna i nawet jeść nie chce :ico_olaboga: Może teraz na dniach póki jeszcze wolne dzieciaczki mają??? Mi tylko nie pasują najbliższa sobota, najbliższy poniedziałek i wtorek a tak to siedze CAŁYMI DNIAMI W DOMU :ico_noniewiem:

Wróć do „Pozostałe”