Nerowercia mnie biodra bolą w nocy. szczególnie odczuwam jak za długo przykimam na jednym boku. To chyba nie biodra, a miednica się poszerza. Ileż ona tak może?:)
MonikaSko jak mi na początku lekarz powiedział, że będzie synek, to płakałam ze wzruszenia i radości, że jest zdrowy. Nie myślałam czemu nie dziewczynka. Dopiero potem to było dla mnie szczęście i niespodzianka. Jednym słowem dziwna ta Twoja koleżanka. Jak tak można powiedzieć.
Kala myszek na razie nie ma. Były 2 i się złapały. Teraz pilnuję by drzwi były zamknięte:) ale łapka cały czas nastawiona i zerkam tam kilka razy dziennie:)
Kala dobrze, że już jesteś po wizycie. Teraz możesz rodzić;)
Co do męża to nie ma już żadnych szans. Pytałam lekarza i mu przekazałam. Czytałam artykuł w gazecie. pisali nawet, że dzidzia się wtedy kołysze i jest przyjemnie. Też nic nie dało. M się śmieje, że jak on potem dziecku w oczy spojrzy. Twardy jest jak głaz i mówi, że są rzeczy ważne i ważniejsze, a teraz dziecko jest najważniejsze. Do końca roku mówi spokojnie wytrzyma. Nie wiem co o tym myśleć, ale co ja mogę. Może go zaatakuję dzień przed cesarką:) tylko co jeśli mnie odepchnie
w każdym razie jakoś bardzo spragniona nie jestem ponieważ jestem po prostu przemęczona. Zasypiam o 21 nie wiem kiedy. Wszystko już boli i niewygodnie, także wystarczy mi dotyk i przytulenie jak na razie.
Dobrze, że w niedzielę mam to ktg i zejdzie do mnie mój lekarz bo mój brzuchy to jedna wielka tragedia. Rozstępy rozstępami, ale w dużej mierze wygląda mi to na jakąś wysypkę
A myślałyście już o antykoncepcji po połogu?? ja się boję co wybrać. Nie chciałabym brać tabletek. Nigdy ich nie brałam, ale z drugiej strony dają największą pewność. Teraz mi było wszystko jedno przy jednym dziecku, ale w tym momencie stopujemy na 2 tym bardziej, że będzie parka więc wolałabym mieć prawie 100% skuteczność