Dostawał lactoral - dwa razy dziennie. Rano dwie godziny po antybiotyku i po południu dwie godziny przed antybiotykiem /tak kazała nam lekarka\chyba że dziadek zapominał dawać rano[mówi że dawał]kochana - ale na ochronę to co dostawał? nystatynę? koniecznie trzeba to zahamować, bo ta grzybica lubi sie dalej przenosić, wgłąb organizmuWITAM Dziewczynki. My dziś byliśmy z Matim na kontroli u lekarza . Niestety wyleczyliśmy tylko połowe tego zapalenia oskrzeli także jeszcze do wtorku ma siedzieć w domu[do kontroli]A jeszcze jak by tego mało było to od antybiotyku zaczeły mu się robić w buzi stany grzybiczne . Kurcze dziwi mnie to bo podawaliśmy mu osłone![]()
zdrówka dużo dla Matiegeo![]()
:
myslę że każda z nas musi się tego uczyć...a praca z własnym dzieckiem to najlepsza nauka...mi tez czesto brakuje tej konsekwencji, choc sie staram...ale ja nie zwsze umiem byc konsekwentna i musze sie tego nauczyc
no właśnie jak synowa będzie wtedy wdzięcznai też mam zamiar pokazać Tymkowi, że to zadania róznież dla faceta
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość