lilo

26 paź 2009, 20:06

iw_rybka, skąd ściągaliście ODLOT??? Mój mąż szuka i nie może znaleźć dobrej wersji z dubbingiem.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2009, 20:55

hejka

ja si etylko melduje

mam meza w domu to do kompa nie mam prawie dostepu :ico_noniewiem:

rano bylam na wizycie u poloznej i pilam glukoze :ico_oczko:
jak w PL podaja ta glukoze?? bo tutaj dostalam wielka szklanke za slodkiej "lemoniady" :ico_haha_01:
wyniki w normie :ico_brawa_01:

tylko Hb mi spadla i musze lykac zelazo
poza tym ok
cisnienie, tetno maluszka i wielkosc macicy... wszystko w normie :ico_oczko:

teraz wrocilam ze spotkania dla przyszlych rodzicow, dobrze ze meza nie bralam bo same nudy byly

nawet was nie doczytalam :ico_wstydzioch:
ale mezu juz grac chce :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 paź 2009, 21:26

lilo, z napisami mamy z Torrentow :ico_sorki: Nasz maly jest malutki i bez roznicy mu,czy jest dubbing czy nie :ico_oczko: Bardzo przezywal :ico_olaboga:
jak w PL podaja ta glukoze?? bo tutaj dostalam wielka szklanke za slodkiej "lemoniady" :ico_haha_01:
- ja musialam sama w domku sobie rozpuscic i wypic,moglam dolac sok z limonki albo cytryny :ico_sorki:

Dobrze,ze wynik dobry :ico_brawa_01:

Ciesz sie mezem :ico_sorki:

a ja sie cosik pospieszylam,mialo byc za skonczony 31 tydzien,32 sie rozpoczyna :ico_wstydzioch:

Obrazek

lilo

26 paź 2009, 22:29

lilo, z napisami mamy z Torrentow
Ja bym wolała dubbing, mi też się łatwiej tak ogląda no i lepiej jakby Piotruś też wiedział co mówią :ico_oczko:
jak w PL podaja ta glukoze??
Mi rozpuścili i ewentualnie mogłam sobie wcisnąć cytrynę, ale dla mnie to i tak obrzydliwe. Może dlatego że ani herbaty ani kawy nie słodzę i w ogóle nie lubie słodkich napojów :ico_oczko:

iw_rybka, super brzusio :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 paź 2009, 22:42

Ja bym wolała dubbing, mi też się łatwiej tak ogląda no i lepiej jakby Piotruś też wiedział co mówią :ico_oczko:
- ja tez tak wole,ale to w miare swieza bajeczka,trzeba jeszcze poczekac :ico_sorki:
iw_rybka, super brzusio :ico_brawa_01:
- dziekuje,ten z zeszlego tygodnia mi sie nie podobal,ta tunika mi go znieksztalcila :ico_zly:

lilo

27 paź 2009, 10:13

Witamy we wtorek :-D

Ja dziś super spałam, nawet na siusiu się nie obudziłam :-D Chyba dlatego że mąż był na nocce i nikt mi nie chrapał :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 paź 2009, 13:19

Ale tu dzisiaj pustki.
U mnie pogoda okropna bo ciągle mżawka i spać się chce bardzo :( Mam nadzieję że u Was lepiej.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 paź 2009, 13:39

Ja ostatnio czuje sie gorzej,nie wiem czy to spadek formy,czy brak slonca,jesienna depresja czy cos???Do tego mleczko mi polatuje,niby pare kropel przez noc,ale ten zapaszek znajomy przypomina mi,ze juz niedlugo spotkanie z Zuzia :ico_wstydzioch:

No dzis fatalna,brzuch mialam twardy jak skala,normalnie masakra,do tego synek sie budzil 3 razy i bolalo mnie kolano,takie reumayczne bole,zawsze na deszcz :ico_zly:

I mam straszne skoki cisnienia - brzuch mi twardnieje i serce zaczyna walic jak szalone,potem odpuszcza,i mam wrazenie,ze ktos mi siedzi na klatce piersiowej,kurde...czuje sie jak w 9 miesiacu ciazy :ico_zly:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 paź 2009, 13:59

Witam :-D
Ja dostałam kubeczek z wodą i rozpuszczoną w niej glukozą,miałam wypić jednym duszkiem i tyle.Mogłam dodać cytryny,ale nie czułam takiej potrzeby.

iw_rybka, sliczny brzuchal i jaki duży i okrąglutki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
I mam straszne skoki cisnienia - brzuch mi twardnieje i serce zaczyna walic jak szalone,potem odpuszcza,i mam wrazenie,ze ktos mi siedzi na klatce piersiowej,kurde...czuje sie jak w 9 miesiacu ciazy :ico_zly:
Rybka,trzymaj się.już tak nie wiele zostało do końca.Na pocieszenie dodam że mnie też strasznie męczą te twardnienia,więc nie jseteś osamotniona.W nocy mam raczej spokój,ale nad ranem zaczynają dziać się cuda.W dzien też się te skurczyki pojawiają,chociaż tyle że nie bolą tylko te ciągnięcie jest bardzo nie przyjemne. :(

Wczoraj mnie mąż wyciągnął do sklepu,bo już z moich biustonoszy "wyrosłam".Podczas tej ciąży to już 3 mój taki zakup.To było moje pierwsze wyjście z domu od prawie miesiąca,nie licząc wizyt u lekarza.
Jutro mam kontrolne USG szyjki macicy.Zobaczymy jak się trzyma,mam nadzieję że badanie wyjdzie dobrze. :ico_sorki:

lilo

27 paź 2009, 14:03

Oj, iw_rybka, współczuję :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Ja odpukać czuję się dużo lepiej niż jeszcze miesiąc temu, wreszcie mam trochę oddechu :ico_sorki: A bierzesz jakiś magnes dodatkowo??? Ja mam wrażenie że mi to pomogło - głównie właśnie na zawroty głowy, to walące serce i zasłabnięcia :ico_sorki:
ale ten zapaszek znajomy przypomina mi,ze juz niedlugo spotkanie z Zuzia
A ja kurcze nic nie czuję, a przecież mi leci już prawie 2 miesiące, jakaś bezzapachowa ta moja siara czy co????

Co do spotkania z dzidzią to raz mnie ogarnia euforia, raz panika :ico_oczko: W niedzielę jak Piotruś nam dał popalić, strasznie był niesłuchany po południu, zadawałam głośno pytanie "kiedy w tym domu będzie spokój??" a mój mąż "jak się dzidzia urodzi" - no i wybuchnęliśmy oboje śmiechem bo wiadomo że to dopiero sajgon będzie :ico_oczko:

Pogoda u nas rano była super, teraz też pochmurno :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”