Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 paź 2009, 18:05

Pruedence, ja karmilam por roku tylko,dalam sobie wmowic,ze synek ulewa po moim pokarmie,bo mial skaze bialkowa i alergie na mleczko,musielismy podawac specjalny zageszczacz i wogole cyrki byly,teraz postanowilam nie sluchac nikogo :ico_nienie:

[ Dodano: 2009-10-28, 17:45 ]
A ja dzis natrafilam na to i nie moglam opanowac smiechu :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Obrazek

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2009, 19:03

RYbka- no ja pewnie będe karmić tyle ile potrwa macierzyński bo potem do pracki na 8h a wiadomo odciąganie to nie to samo. Zdjęcie rzeczywiście zabawne.

barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

28 paź 2009, 19:04

dziewczyny zaktualizowałam pierwszą stronkę, jeśli gdzieś się pomyliłam lub o kimś zapomniałam to proszę napiszcie, to poprawię
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2009, 19:13

barbapuppa wielkie brawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Możesz dopisać,oczywiście jak będziesz mieć chwilke, że u nas będzie Adaś.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 paź 2009, 19:17

Pruedence, ja prawdopodobnie wychowawczy albo kuroniowka :ico_oczko:

barbapuppa, super,dziekujemy :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2009, 19:22

No ja nie za bardzo mogę bo tak sie umóiwlam z szefem jako, ze zgodził sie ze mną nowa umowe podpisac pod koniec listopada, ale jak wróce po macierzyńskim, ale mam drobrą nianię, która się zajmowala Tosią więc jakoś damy rade.

Awatar użytkownika
inia1985

28 paź 2009, 20:56

dobraczekolada, super wieści! :ico_brawa_01: Gratuluję córci, imię rzeczywiście ładne, mężowi mojemu bardzo się spodobało. No i duża już twoja Niunia :-)
potem na dyzir przyszla wspaniala pani,ktora pokazala mi jak najlepiej przystawiac maluszka i udalo nam sie :-D :-D :-D :-D
nie ma to jak fachowa i przede wszystkim miła pomoc :-D Miejmy nadzieję, że u nas z karmieniem też będzie dobrze :-D
U mnie dzis lepiej
no to super :ico_brawa_01:

Shiva, to na pewno tylko bóle przepowiadające, niewiele Ci już zostało, więc myślę, że nie ma się co martwić

A my dziś byliśmy po kuchenkę i niestety wróciliśmy z niczym :ico_noniewiem: bo się okazało, że z tego modelu, który wybraliśmy został tylko jeden egzemplarz i to wystawiony na sklepie, a wiadomo, że taka kuchenka zawsze jest gdzieś obrysowana, wyrobione uchwyty itp. Poradzili nam zamówić przez internet bezpośrednio od producenta, tylko wysyłka trwa od 3-14 dni :ico_placzek: będzie trzeba poczekać cierpliwie...

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2009, 21:46

iw_rybka, świetna fotka :-D

barbapuppa, :ico_brawa_01: za pierwszą stronkę

inia1985, my większość sprzętu agd zamawiamy przez neta, taniej wychodzi, kilka dni trzeba poczekać - to fakt, ale warto :-)

Łóżeczko już złożone :ico_brawa_01: w piątek wypiorę pościel i gdy wszystko będzie gotowe zrobię fotkę i się Wam pochwalę :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 paź 2009, 22:24

ale mam drobrą nianię, która się zajmowala Tosią więc jakoś damy rade.
- no wlasnie,my tu mieszkamy od roku,nie znam nikogo godnego zaufania,rodzina daleko,wiec zostaje tylko moja opieka.Nie ukrywam,ze tak wole nawet,jakos smutno byloby mi zostawic mala,z synkiem tez 14 miesiecy w domu bylam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
będzie trzeba poczekać cierpliwie...
- eh,my jak kupowalismy tez musielismy czekac kilka dni,bo okazalosie,ze w RTV Euro AGD maja po jednej sztuce na sklepie,a jak ktos sie zdecyduje to dowoza :ico_zly:
iw_rybka, świetna fotka :-D
- przypadkiem na nia trafila,usmialam sie do lez,takie wyluzowane kurczaki :-D
Łóżeczko już złożone :ico_brawa_01: w piątek wypiorę pościel i gdy wszystko będzie gotowe zrobię fotkę i się Wam pochwalę :ico_wstydzioch:
- super,czekamy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
inia1985

29 paź 2009, 09:37

Shiva, czekamy na efekty :-)

iw_rybka, my właśnie byliśmy w RTV Euro AGD, no i jest tak jak mówisz. Czyli jedyną zaletą tego sklepu jest to, że mają najtaniej, bo wcześniej zrobiłam wywiad w innych marketach.
14 miesiecy w domu bylam :ico_wstydzioch:
no i bardzo dobrze, ja bym też chciała być jak najdłużej, ale chyba będę musiała wrócić zaraz po macierzyńskim, chociaż na 3/4. Tak jakoś przykro pomyśleć, że się nie będzie przy pierwszych słowach dziecka, czy pierwszych krokach. No chyba, że mnie zwolnią :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”