[ Dodano: 2009-10-28, 17:45 ]
A ja dzis natrafilam na to i nie moglam opanowac smiechu

nie ma to jak fachowa i przede wszystkim miła pomocpotem na dyzir przyszla wspaniala pani,ktora pokazala mi jak najlepiej przystawiac maluszka i udalo nam sie![]()
![]()
![]()
no to superU mnie dzis lepiej
- no wlasnie,my tu mieszkamy od roku,nie znam nikogo godnego zaufania,rodzina daleko,wiec zostaje tylko moja opieka.Nie ukrywam,ze tak wole nawet,jakos smutno byloby mi zostawic mala,z synkiem tez 14 miesiecy w domu bylamale mam drobrą nianię, która się zajmowala Tosią więc jakoś damy rade.
- eh,my jak kupowalismy tez musielismy czekac kilka dni,bo okazalosie,ze w RTV Euro AGD maja po jednej sztuce na sklepie,a jak ktos sie zdecyduje to dowozabędzie trzeba poczekać cierpliwie...
- przypadkiem na nia trafila,usmialam sie do lez,takie wyluzowane kurczakiiw_rybka, świetna fotka
- super,czekamyŁóżeczko już złożonew piątek wypiorę pościel i gdy wszystko będzie gotowe zrobię fotkę i się Wam pochwalę
no i bardzo dobrze, ja bym też chciała być jak najdłużej, ale chyba będę musiała wrócić zaraz po macierzyńskim, chociaż na 3/4. Tak jakoś przykro pomyśleć, że się nie będzie przy pierwszych słowach dziecka, czy pierwszych krokach. No chyba, że mnie zwolnią14 miesiecy w domu bylam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość