Nocne marki - temat otwarty czy zamkniety

Czas głosowania minął 19 lis 2009, 06:19

otwarty
47%
8
zamkniety
53%
9
 
Liczba głosów: 17
Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu
Posty: 24940
Rejestracja: 23 mar 2009, 13:59

29 paź 2009, 00:19

katke wystarczyłoby jak byś mówiła do niej od czasu do czasu po angielsku i tłumaczyła i podpowiadała jej odpowiedź na pytanie :ico_noniewiem: nie masz co się martwić,że nie chce powtarzać :ico_nienie: :ico_nienie: ona ma dopiero rok,więc jeszcze trochę czasu na gadanie ma :ico_sorki:

katke
Trzy tysiące lat minęło...
Posty: 3258
Rejestracja: 14 sty 2009, 02:47

29 paź 2009, 00:20

magda75, oszukujesz nasza :ico_ciezarowka: , nie mowilas ze ryz gotujesz :ico_oczko: cos tu podejrzane, riterka to powiedz jak sie piecze to tak zrobie bo mam w planch :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu
Posty: 24940
Rejestracja: 23 mar 2009, 13:59

29 paź 2009, 00:22

riterka to powiedz jak sie piecze to tak zrobie bo mam w planch
no właśnie :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu
Posty: 14493
Rejestracja: 25 mar 2007, 23:26

29 paź 2009, 00:22

katke, ryz ma mjutro w planie ale jak czestowac mialam samym gulaszem to ryz dodalam wiesz to fotka a nie moj wyrob :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
szkielko
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła
Posty: 489
Rejestracja: 18 paź 2009, 00:04

29 paź 2009, 00:23

mój szymek dopiero zacztna mówic,ale pani doktor nie kazała sie martwic bo wczesniaki czasami tak maja

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka
Posty: 9316
Rejestracja: 07 mar 2007, 21:26

29 paź 2009, 00:26

mięso do bigosu jakie dajesz smażysz na patelni
w rondlu układam warstwami kiszoną kapustę, słodką kapustę, cebulkę surową i mięsko, dodaję trochę wina i kawy mielonej, ale kawy tylko do aromatu, jak macie ochotę to jeszcze grzyby, ja też wrzucam skórę z boczku, później jak się wypiecze to wywalam doprawiam i do pieca tak na 1,5 godziny i po tym czasie jeszcze zostawiam aż nie wystygnie piekarnik, można spróbować czy miękka kapucha i na koniec przecier to nasz rodzinny przepis dla mnie najlepszy :-D

katke
Trzy tysiące lat minęło...
Posty: 3258
Rejestracja: 14 sty 2009, 02:47

29 paź 2009, 00:27

magda 75 zartowalam :ico_oczko: lae napewno u Ciebie bedzie jeszcze smakowiciej wygladalo i smakowalo

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka
Posty: 9316
Rejestracja: 07 mar 2007, 21:26

29 paź 2009, 00:28

no to teraz mi się będzie gulasz śnił

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu
Posty: 14493
Rejestracja: 25 mar 2007, 23:26

29 paź 2009, 00:31

szkielko, a w ktorym tygodniu rodzilas jesli mozna wiedziec :ico_noniewiem:
magda 75 zartowalam :ico_oczko: lae napewno u Ciebie bedzie jeszcze smakowiciej wygladalo i smakowalo
_________________
no dobra wybaczam ci :-)
no to teraz mi się będzie gulasz śnił
no to czestuj sie moze nie bedzie sie snil?

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu
Posty: 24940
Rejestracja: 23 mar 2009, 13:59

29 paź 2009, 00:33

riterka juz sobie skopiowałam przepis :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Pozostałe”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość