Witajcie
unas powoli chorobska zanika i mam nadzieje ze tak szybko niewroci
Wiki juz w poniedzialek do szkoly bo byli wczoraj z moim B w przychodni na kontroli i pediatra pwoiedziala ze moze juz pojsc
takze Wiki sie cieszy
maz ma zapalenie obustronne oskrzeli i przenioslo mu sie to na jakies oskrzeliki w plucach czy cos takiego
takze tez niezbyt fajnie
kazala mu przestac palic
ale jak to moj maz powiedzial ze nieprzestanie i tyle
niemam juz sily go namawiac na rzucenie
no ja zju tez powolutku wracam do zdrowka takjze jest dobrze
powiem wam szczerze ze ja juz przestalam myslec kiedy moje dziecko wyjdzie na swiat
bo co jakis skurcz to ja juz mysle ze to juz i se mysle ze im wiecej o tym mysle to jakos tak to moje dziecko bardzije chce zostac w tym brzuszku
i wiem ze bedzie po terminie napewno bo nic sie teraz nieedzieje cisza is pokoj
no trudno nic na sile
a tym ze chcialabym juz urodzic to tylko chodze i sie ostatnio wkurzalam ze kiedy i kiedy
a nic mi z tego nieprzyjdzie
a co do sasiadek i znajomych ktore na ulicy spotykaja i pytaja kiedy?i ze jeszcze chodze
to chyba jacys walnieci skoro widza ze chodze z brzuszkiem to wiadomo ze nieurodzilam
a maz jak chodzi na zakupy atkie ciezsze to babka codzien go pyta czy juz sie urodzilo
muwi ze juz go to tak wkurza ze
chorzy ludzie
nie my bedziemy chodzic jak slonice jeszcze przez rok
ja musze isc w poniedzialek do gina jesli nieurodze a napewno nie po zaswiadczenie ze mialam termin porodu wyznaczony na 01.11 bo do maciezynskiego potrzebuje zeby mi juz naliczali bo niedostane juz niestety L-4 takze bede jzu miec maciezynski
szkoda bo powinno byc jak sie dzidzia urodzi
a moj gin niechce mi juz dac L-4 i bylam z Zusie i sie pytalam i oni ze musze miec takie zaswiadczenie od gina
no to w poniedzielek musze isc do niego a moj maz \mowi ze niech mi lekarz sprawdzi czy mma tam rozwarcie czy nie a przeciez tego niezrobi zkoro do tej pory nierobil a po drugie niemam umowionej wizyty
takze pewnie niezrobi i tak bede chodzic w niewiedzy
Kilolek wspolczuje ci naprawde a moze mialas wczesniej zle wyliczony pomiar głowki
mam nadzieje ze dowiesz sie co dalje czy naturalnie czy cesarka cie czeka
siunia, fajnie ze twoj maz dostanie te dwa tygodnie wolnego i to jeszcze platnego
a co do skurczy to ja z Wiki tez ich niemialam tak jak teraz zadnych przepowiadajacych a teraz jakies tam mam
no modle sie tylko zebym sie niemeczyla tak jak z wiki 16h
moze teraz bedzie krocej
chłodzi się ciasto na skubańca, czy pleśniaka
oj mniam mniam pychotka tez bym zjadla jakiegos ciasta
a my w niedziele jedziemy na grob do tescia i moj B niechce zebym pojechala a ja bym pojechala bo chociaz troche sobie pochodze a on ze sie boi ze jeszcze zaczne tam rodzic heheh
fajne miejsce tymbardzij ze termin na 01.11
no zoabczymy jeszcze
MonikaSko, oj tez bym sobie zjadal taka kielbaske a najlepiej z cebulka na patelni usmazona
mnia mniam pychotka chyba sie skusze hehe
nerowercia, widze ze ty sie niecierpliwisz
ale mysle ze im bardzij o tym myslimy tym dluzej to trwa
no ciekwe co tam u
Pauliny czy juz jest po??
ide sie troszke polozyc bo jestem jakas taka niewyspana
[ Dodano: 2009-10-30, 12:10 ]
Paulina moje ogromniaste gratulacje!!!!!!!
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
super to juz druga z nas hehe
teraz kolej na ...
chyba
Matikasia co ??