Witam dziewczyny, normalnie nie mam czasu do was zagladac przez ta prace, ale juz nadrabiam zaległosci
Słonko

dla Antosia super chłopak ze kupke tak ładnie wola. U nas narazie teraz siku tylko bo jak kilka razy go posadziłam jak robił kupke to mu sie odechciało zanim ja go rozebrałam no i tak po 10 i 20 minutach go ubralam spowrotem i nie wiem jak go teraz nauczyc bobo do nocnika
Marta fajowe ubranko dla Igi
A z zabawa to masz fajowo, bo u mnie w ogole bajek nie chce ogladac, tak na 3 minuty i koniec, ale z bawieniem to roznie, czasem przez 10 minut sam sie bawi, a czasem to ciagnie mnie za palec i chce zebym z nim chodzila bo cos mi pokazuje.
Ogolnie jak jest ze mna czy z M sam na sam to jest grzeczny, ale jak pojawia sie wieksza liczba osob to popisuje sie i nas nie słucha i o samodzielnej zabawie nawet nie mysli
Pewnie wychodzi z załozenia ze jak jest wiecej ludzi niz ja i Marcin to beda sie z nim bawic, no i tak jest.
DAnus nie wiem co ci poradzic, mam nadzieje ze bedzie tak jak ty sobie tego zyczysz i nie bedziesz
Jutro wybieram sie na zakupki bo normalnie nie mam w czym chodzic, tak jakos sie zapusicłam ze szok,, ta moja szefowa tak łądnie modnie sie ubiera a ja przy niej sie czuje jakos dziwnie. Zreszta nie wiem kiedy ostatnio na zakupach dla siebie byłam, z M to tylko na spozywke i do domu, no ale jak mam prawko to teraz nie bede sie prosic nikogo zeby ze mna jechał
Zreszta wszystkie gacie z przed ciazy na mnie wisza jestem taka chuda, ze az sie sobie nie podobam, cycki to juz flaki i skora

az M mi powiedział ze jestem za chuda, no ale co ja na to poradze jak tak mam, a wcale sie nie odchudzam