Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 paź 2009, 21:01

WITAM I JA WIECZOROWĄ PORĄ .dZISIAJ BYLIŚMY NA SZCZEPIENIU MAŁY WAŻY 10.700 KG WIEC NIE JEST ZLE SZCZEPIENIE BEZ PŁACZU SIĘ OBYŁO . mAŁY DZISIAJ POPISAŁ SIĘ NIE LADA BYŁYŚMY U CIOCI I MAŁY WOŁA EE JA W SZOKU BO CIOCIA NIE MA NOCNIKA WIC GO BIORE DO WC I SADZAM BEZ NICZEGO ZROBIŁ CO MIAŁ ZROBIĆ I ZADOWOLONY BIŁ BRAWO .KUZYNKA BĘDZIE MIEC DZIEWCZYNKE CHOC MIAŁ BYĆ CHŁOPAK :ico_puknij: JA JUZ SIĘ CIESZYŁAM ŻE UBEANKA JEJ DAM A TERAZ TO MI MIEJSCE ZABIERAJĄ :ico_olaboga:
DANNA CÓRECZKI MASZ SUPER FAJNIE SIE RAZEM BAWIĄ :ico_brawa_01:
dzis kupilam Iguni stroj na 1.11 bo jutro idziemy na party do znajomych
PIEKNIE SIĘ PREZENTUJE W NIM :ico_brawa_01:
Ja jak głupia siedziałam znów do 3
CO TY ROBISZ TAK PÓZNO ???
dOBRA JA JUŻ MYKAM , MOJE DZIECKO SPI JAREK BĘDZIE PÓZNO WIEC MAM WOLNE :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2009, 21:21

slonko2008, wielkie brawa dla Antosia za mega postepy kupkowe :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 paź 2009, 21:28

Hej
Marta cudna czarownica :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
slonko2008, Antos dzielny chlopczyk nic przy szczepieniu nie plakal brawa za odwagę :ico_brawa_01:
dana, córy masz super piękne dziewczynki a Wiwa jest przeslodka :-D
Jak jest u Was? mój Syn bawi się sam góra 15 minut, a tak łazi za mną....musze się z nim bawic, opowiadać, kombinować....bawia się same te wasze Bejbiki???
Kacper nawet do 30 minut potrafi sam się bawić ale to wtedy gdy siedze z nim na podłodze, bajki jak ogląda to chwilke sie skupi i koniec ale za to uwielbia piosenki dla dzieci z you tuba http://www.youtube.com/watch?v=rNVcBZZ9IZY wtedy może sluchać i tańczy a ja mam spokój :ico_sorki: ale jak wyjdę z pokoju to leci za mną :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-10-30, 20:48 ]
no nic puszczam Pio. na kompa bo mi marudzi już :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!

30 paź 2009, 22:15

Witam dziewczyny, normalnie nie mam czasu do was zagladac przez ta prace, ale juz nadrabiam zaległosci :ico_haha_01:

Słonko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Antosia super chłopak ze kupke tak ładnie wola. U nas narazie teraz siku tylko bo jak kilka razy go posadziłam jak robił kupke to mu sie odechciało zanim ja go rozebrałam no i tak po 10 i 20 minutach go ubralam spowrotem i nie wiem jak go teraz nauczyc bobo do nocnika :ico_noniewiem:

Marta fajowe ubranko dla Igi :-)
A z zabawa to masz fajowo, bo u mnie w ogole bajek nie chce ogladac, tak na 3 minuty i koniec, ale z bawieniem to roznie, czasem przez 10 minut sam sie bawi, a czasem to ciagnie mnie za palec i chce zebym z nim chodzila bo cos mi pokazuje.
Ogolnie jak jest ze mna czy z M sam na sam to jest grzeczny, ale jak pojawia sie wieksza liczba osob to popisuje sie i nas nie słucha i o samodzielnej zabawie nawet nie mysli :-)
Pewnie wychodzi z załozenia ze jak jest wiecej ludzi niz ja i Marcin to beda sie z nim bawic, no i tak jest. :-D

DAnus nie wiem co ci poradzic, mam nadzieje ze bedzie tak jak ty sobie tego zyczysz i nie bedziesz :ico_ciezarowka:

Jutro wybieram sie na zakupki bo normalnie nie mam w czym chodzic, tak jakos sie zapusicłam ze szok,, ta moja szefowa tak łądnie modnie sie ubiera a ja przy niej sie czuje jakos dziwnie. Zreszta nie wiem kiedy ostatnio na zakupach dla siebie byłam, z M to tylko na spozywke i do domu, no ale jak mam prawko to teraz nie bede sie prosic nikogo zeby ze mna jechał :-)
Zreszta wszystkie gacie z przed ciazy na mnie wisza jestem taka chuda, ze az sie sobie nie podobam, cycki to juz flaki i skora :ico_olaboga: az M mi powiedział ze jestem za chuda, no ale co ja na to poradze jak tak mam, a wcale sie nie odchudzam :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2009, 22:26

adia26, rewelacja ta piosenka :-D Iguni przypadla do gustu :-D

[ Dodano: 2009-10-30, 21:28 ]
wiola85, daj troche chudosci :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: bardzo by mi sie przydala :-D

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

31 paź 2009, 10:48

Witam!
mmarta81, kochana Igunia jest powalajaca :ico_brawa_01:jeszcze nigdy nie widzialam tak cudnej balej czarownicy jest do schrupania Poprostu wymiata wszystkich :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
DANNA CÓRECZKI MASZ SUPER FAJNIE SIE RAZEM BAWIĄ
dziekiuje kochana :ico_sorki: Brawa dla antosia dzielny chlopczyk no i super ze kupsztalki sie juz normuja

A Wiwi tez byla na szcze pieniu we wtorek ale zpomnialam sie pochwalic bo w ogole nie plakala i w ogole nie goraczkowala jak nie Wiwi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a ze zadzwonilam rano a one mi powiedzialy ze bym popolludniu przyjechala z nia wiec bylo szybko sprawnie i bez bolu i dlatego mi z glowy wylecialo :ico_oczko:
dana, córy masz super piękne dziewczynki a Wiwa jest przeslodka :-D
Bardzo dzikuje :ico_sorki:
s nie wiem co ci poradzic, mam nadzieje ze bedzie tak jak ty sobie tego zyczysz i nie bedziesz
Oj kochana cuz poradzic @ nadal nie ma :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: i tak sie boje jechac po test ze nawet nie wiesz jeszcze A znow ma focha i cholera nie wiem czemu sie nie odzywa dlatego mam zalamke :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Nie wiem czy jutro zrobie ten test czy juz po wszystkich swietych niew wiem jeszcze nigdy w zyciu sie tak nie balam :ico_olaboga: :567: :567: :567: :567: :567: :567: nic Zycze udanych imprez z okazji Hallowenn ja nigdzie nie ide raczej sprzatac a jutro nie wiem czy pojdziemy do tesciow oczywiscie nic moj a nie mowi wiec :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2009, 11:17

dana, ja Ci powiem ze ja zawsze tak mialam ze jak nie dostawalam okresu to robilam tes i kilka godzin po negatywnym tescie dostawalam okres.Bo sie wyluzowalam i juz nie stresowalam :-)
oby dzis @ sie pojawil
ja zapomnialam M obudzic dzis godzine wczesniej :ico_haha_01: i tez sie troche wkurzyl :ico_haha_01:
dzis idziemy do znajomych golina w swoim stroju a my zabieramy wczoraj zrobiona dynie :ico_haha_02:
Igusi robienie dyni bardzo sie podobalo a szczegolnie wybieranie tego ze srodka :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 paź 2009, 13:11

Witam się
My zaraz na zakupki mamy jechać tzn. kiedy Kacperek się obudzi.
mmarta81, udanej imprezy :-D
Danamam nadzieje ,że okres się pojawi :ico_sorki:
adia26, rewelacja ta piosenka :-D Iguni przypadla do gustu :-D
super ,że się podobala Kacper juz na samą nazwę podryguje :-D :-D

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

31 paź 2009, 14:21

dana, :ico_pocieszyciel: cóż powiedzieć...trzymam kciuki żeby @ przyszła, skoro nie chcesz bejbika. ja tez pewnie zareagowałabym tak samo :ico_olaboga:
oj, a kiedyś marzyłam o czwórce dzieci-dwa jedno po drugim, potem 7-8 lat przerwy i nastepna dwójeczka :ico_haha_01: czasy się zmieniają, z resztą-trzeba mieć porządnego chłopa... :ico_placzek:
Wiwi jest piekna, super wygląda w tym futerku :ico_brawa_01:
slonko2008, brawa za kupsztale!!! :ico_brawa_01: u nas nadal strajk nocnikowy....20 listopada lecę do Polski, Tata obiecał mi że Ala nauczy :-D
mmarta81, Igunia wygląda bosko w tym diabelskim wdzianku :ico_haha_01: :ico_brawa_01:
adia26, mmarta81, puszczacie Bejbikom bajki? ja jestem przeciwna telewizji do 3-go roku zycia, więc Al nic nie ogląda. Czasem patrzy jak ja cos oglądam na kompie, ale góra przez dwie-trzy minuty i spada :-D

a u nas rosnie lewy górny kieł... :ico_olaboga: więc Al robił rozpierduche w nocy :ico_olaboga:
slonko2008, ten typ tak ma-ja i mój Pio zawsze lubilismy siedzieć po nocach :ico_oczko: przeważnie czytam, albo oglądam filmy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
wiola85

31 paź 2009, 14:55

Dana pewnie Marta ma racje z tym testem, psychicznie sie blokujesz i okres sie nie pojawia, a jak zrobisz test i bedzie negatywny to odrazu dostaniesz ciotke :-D

A my mielismy sobie zrobic fajne dynie ktore mamy na ogrodku, ale jakos chetnych nie ma i czsasu tez nie. M pojechał do pracy, tesciowie w Rudzie Sladkiej na grobach ja sama z Filipkiem.

zirca, to fajna sporoa rodzinke sobie wymarzyłas :-D ja to ograniczylam sie w marzeniach do dwojki, ale zobaczymy jak bedzie,
A co do telewizora to ja nie jestem przeciwnikiem bajek i ogladania ale moj Fifi nie chce za bardzo nic ogladac tylko chwilke.
Chociaz jak byl taki malutki do 6 miesiecy to wcale nie puszczałam przy nim tv bo dziecku mojego kuzyna popsuł sie wzrok, bo ciagle przed telewizor ja dawali i dostała zeza, teraz ma 3 lataka i nosi okulary takie grube ze szokk :ico_olaboga:

Wróć do „Przedszkolaczki”