Kochana Ty nie możesz przeciez czekać do czwartku
A co jak dowodu jeszcze nie bedzie ? Musisz działać jeszcze dzisiaj !!!!
Urząd Wojewódzki i ten wydział o którym Ci pisałam sprawuje nadzór nad zespołami czy komórkami w Urzędach Gminy zajmującymi sie dowodami. Spróbuj tam zadzwonić i opisz wszystko łącznie z tym ostatnim, że do czwartku czekać nie możesz bo jakby co to juz nikt nie zdąży wydania tego dowodu przyspieszyć. Powinni w tym urzędzie od razu zaiterweniować.
Albo jak nie jesteś w pracy to idź prosto do Wójta. Jeśli on bedzie miał takie samo stanowisko jak to babsko to dzwoń koniecznie jak wyżej.
Mam trzy numery telefonów do W-wy jeśli dowód jest wyprodukowany to powiedzą, że juz przesyłka jest wysłana i w czwartek go odbierzesz. Jezu tak ciężko im zadzwonić
Ty niestety nie możesz
[ Dodano: 2009-11-02, 12:05 ]
Ja rozumiem że ktoś zle wpisał nazwisko to się zdaża Wojtołowicz mam na nazwisko a wpisały Wojtyłowicz ok rozumiem ale mogły szybciej poprawić na Wojtołowicz a nie od 30 wrzesnia do 12 pazdziernika dlaczego tak długo na pewno już by był
Izunia ona poprostu otrzymała Twój dowód, okazało się, że wpisała błędnie nazwisko i jeszcze raz wysłała elektronicznie wniosek o dowód z prawidłowym nazwiskiem
Oczywiście pomylić się każdy może ale pomoc Ci się należy a nie rzucanie kłód pod nogi