matikasia, co do pobudek drugiego dziecka to nie chodzi jak szybko sie wtanie w nocy do drugiego, tylko chyba jak wiecie czasem dzieci dlugo placza i tak szybko sie je nie uspokoji, albo np masz unormowane chodzenie spac Matego o 20, a te drugie chodzi dopiero o 22 jak nie pozniej i placze sobie, do tego moj drugi syn plakal strasznie strasznie glosno juz sie sie urodzil i rozdarl , pomyslalam sobie jaki krzykacz
chyba ze wasze dzieci twarde sny maja
A co do karmienia to myslisz ze jutro po cesarce dadza ci do karmienia?? Bo ja sie nie znam nie wiem kiedy po cesarce przynosza ci dziecko.
Bo u nas po porodzie naturalnym przystawiaja zaraz jak urodzisz lozysko i cie pozszywaja.
Ni wiem czy tak w polsce jest. Bo jak juz wyjdzie dzidzia to od razu klada ci ja na klatke piersiowa, i potem przecinanie pepowiny, rodzenie lozyska, wszystko to z dzidzia. Jak cie szyja to na chwile obok zabiora zwazyc i zmierzyc i zaraz przystawiaja do cyca.
kilolek, ja bym na twoim miejscu zadzwonila sie zapytac tej swojej poloznej co masz umowiona , co masz robic
No i widzicie paniki paniki, a praktycznie wszystkie tu w czas urodza
I poki co jakies wielkoludy wam nie wychodza