Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

02 lis 2009, 11:08

Witam !
super wynik pozytywny
kochana negatywny!! he he he jak by bul pozytywny to zalala bym sie lzami az by ci przez monitor wciekalo :i :ico_brawa_01: co_haha_01: :-D
tylko teraz niech ciotka sie pojawi
@ juz jest:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Oj ty moj kochany malpiszonku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: No szczesie wczoraj przyszla ale boli mnie wszystko przy tym jak szlak
Dana my nie cycujemy od 8 miesiaca :) wlasciwie 7 miesiecy i 7 dni cycowalam i dobrze mi bez ;)) chociaz tesknie za moimi piersiami :D chociaz juz sie przyzwyczailam do nich i o operacji tez mysle rzadziej
a no tak przeca juz pisalas
Nina w ogole zrobila sie tu jakas masakryczna, jak Nigdy! Nie chce zostawac sama w lozeczku (moze przez to ze juz duzo rozumie, ostatnio tu byla 2 miesiace temu i zostaje sama w obcym miejscu) do tego non stop mnie przytula i na mnie wisi, jak tylko chce wyjsc to biegnie za mna, marudzi przy tym MASAKRA!! Ona nigdy tak nie robila! A juz jak dostala butle to w ogole cisza i spokoj a teraz nawet z butla marudzi... usypiajac caly czas musze ja dotykac zeby czula moja obecnosc - mam nadzieje,ze wrocimy do domu i wszystko wroci do normy.
Wiesz mnie sie wydaje ze pomimo iz juz sie przyswyczaila do tego ze ja zostawiasz w przeczkolu to ona to przezywa na swoj sposob i dlatego bardziej pragnie byc przy tobie jak jestes z nia a jeszcze w innym miejscu niz jej dom gdzie wiadomo ze czuje sie naj pewniej wiec wiadomo ze chce zebys byla w polu jej widzenia

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2009, 12:56

Hej witam się i kawke stawiam :ico_kawa: taką gorącą bo u nas zimno brrrrrr :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2009, 13:10

witam sie i ja :-D
kuchnia juz wyszorowana zostal mi obiad do zrobienia :ico_noniewiem:
zaraz ide Igoline polozyc to cos szybko upichce i sie tez walne ne godzinke :ico_oczko:
bo pozniej spacer i zakupy i juz nie bedzie kiedy :-)
u nas tez zimniej niz w zaszlym tygodniu juz chyba nie pobiegamy z Igusia w krotkim rekawie :ico_noniewiem:
dopieo w przyszlym roku :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 lis 2009, 16:00

Witam i ja :-D
Adia dzięki za kawe ja dopiero teraz sobie zronbie Antek idzie spać a ja mam chwile dla siebie .Spacer zaliczony obiad zjedzony luzzzzz
kochana negatywny!! he he he jak by bul pozytywny to zalala bym sie lzami az by ci przez monitor wciekalo :i co_haha_01:
ja też kochana przechodziłam to samo ale byłam tak zestresowana ze nawet nie chiałam wam o tym pisać :ico_olaboga: :ico_olaboga: ale już też mam@ wiec jestem :-D :-D .Wiec rozumie co czułaś :ico_noniewiem: .
Dziewczyny cycowe czy wasze dzieci pija mleko następne bo u mnie masakra jakaś mały nie chce go nawet wziąc do ust a kupiłam mu z miodem waniliowe i nic .
juz chyba nie pobiegamy z Igusia w krotkim rekawie
u nas świeci słoneczko ale wiatr jest piękna złota jesień się zrobiła rano mróz -3 stopnie a potem słoneczko i piekne kolorowe liście na drzewach .

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

02 lis 2009, 16:58

Czesc laseczki
zirca--Eryczek tez chodzi za moja noga i najchetniej bawilby sie ze mna lub podczas mej obecnosci. :-)
Dziekui za linka ale nei wiem co tam najwazniejsze do poczytania :ico_wstydzioch:
dana-ciesze sie razem z Toba.Upragniona malpa pojawila sie i uradowala duszyczke :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
JAk corcia,,juz zrozumiala troche??
MArta--ja juz kawke zaliczylam.Musowo poranna kawka.ALe teraz zjadlabym cos slodkiego,choc postanowilam sobei ze przez tydzien nic nei tkne bo za duzo zjadam slodyczy :ico_haha_01:
dla reszty maminek buziaki,lece bo moje lobuzy psoca :ico_chory:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2009, 18:59

slonko2008, Iga lubi tylko jedno mleko Hippo 2 organic.Ale moze to dlatego ze ona juz od dawna dostaje z nim na sniadanie platki i sie przyzwyczaila do smaku.
sarenka, Ty to akurat mozesz jesc te slodycze :-)

kurde ale nuda...Iga od 20 minut wklada i wyklada plyty z wiezy :ico_haha_01: :ico_haha_01: -nowa ulubiona zabawa :ico_olaboga: oczywisciwe w Igi wykonaniu zamiesci sie tam o wiele wiecej plyt niz normalnie :ico_haha_01:
Kurde ciagle mysle co zrobie z Iga jak zaczne rodzic :ico_noniewiem: bo najlepiej jakbym zaczela rodzic tak kolo 9 rano :-D i wlasnie nie wiem jak to zrobic zeby sie udalo :ico_oczko:
bo kurde w nocy jak zaczne rodzic to igi nie bede wiozla nigdzie do znajomych a zanim oni do nas dojada to pewbnie zdaze w domu urodzic :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

02 lis 2009, 21:18

MArta--JA zdazylam dojechac do szpitala ale zeby akurat polozna nie weszla do sali to pewnie bym byla zdana sama na siebie.Nie myslalam ze mam juz parte i tak sobie radzilam sama. :-)

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

02 lis 2009, 21:59

Hej :)

No Marta z tym to problem faktycznie :ico_szoking: dobrze,ze masz meza bo jakby Marcina nie bylo to w ogole bym sobie nie wyobrazala, a przetrzymasz jakos do rana :P albo jak poczujesz wieczorem to odrazu pojedziesz ;) juz wiesz jak to wyglada

A ja przezywam depresje ;) moj M leci do Portugalii na 3 tygodnie, wczoraj chcialam zarezerwowac sobie bilety - po kilku godzinach zastanawianie sie czy powinnam Nine zostawic sama - i w koncu stwierdzilam,ze bedziemy tu 2 tygodnie wiec kilka dni wytrzyma bo sie przyzwyczai - wczoraj bilety byly po 520zl, teraz juz kosztuja dwa razy tyle :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: wczoraj nie zamowilam,bo byl 1 listopada wiec wyplata nam nie przyszla ;( i dopiero dzisiaj pieniadze byly na koncie - chce kupic juz sobie przelalam na Vise patrze na cene i mnie wmurowalo :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: a jak mam kolo 1000zl placic za 5 dni bo na tyle chcialam leciec to stanowczo za duzo :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: zwlaszcza,ze u nas tyle wydatkow - myslalam,ze 500zl to akurat tyle co zaoszczedze na paliwie jak mojego M nie bedzie ale dwa razy tyle to juz niebardzo...

No i wyobrazalam sobie ze polece do pieknej Lizbony, zjem ryby z oceanu atlantyckiego no i przede wszystkim nadrobimy ten rok kiedy jest Nina i drugi rok kiedy bylam w ciazy i nie imprezowalam bo nie mialam sily i bylam zajeta wymiotowaniem :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: a tymczasem on sie pobawi za nas dwoje ;( ale mi smutno :((( zawsze to on wychodzi i to on imprezuje, ja nie wybawilam sie jeszcze w moim krotkim zyciu :( i najwyrazniej sie nie zanosi...

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2009, 22:33

yoanna, kurde no to kiepsku ze tak posdkoczyla ta cena :ico_noniewiem: ale wlasnie tak jest z biletami...wiem bo nie raz sie juz nacielam teraz bukuje od razu.
I nie martw sie jeszcze sie wybawisz mloda jestes nie to co ja :ico_oczko:

wkurzam sie bo od wczoraj Iga mi urzadza koncerty jak ja klade spac :ico_zly:
4 miesiece juz zasypiala jak ja odlozylam do lozeczka sama a teraz ma jakies ataki :ico_olaboga:
zaczyna wyc nie chce sie polozyc i laze do niej po 5 razy po 20 minutach wycia zasypia w koncu ale mnie dobija ten ryk na koniec dnia :ico_noniewiem:
a najgorsze to ze nie wiem do czego taka nagla zmiana,bo rozumiem zeby tak robila jak ja przenioslam do jej pokoju ale ona spi juz tam 2 tygodnie i nie bylo problemow :ico_noniewiem:
moze sie czegos boi...ale zostawiam jej lampke zapalona jak zawsze :ico_noniewiem:
ech oby to szybko minelo :ico_sorki:

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

02 lis 2009, 22:53

Dana kurka to nie tak ze wynik pozytywny, ja w sensie takim to napisałam ze pozytywny dla Ciebie czyli nie ma ciazy :-) pewnie rozumiesz :-)

yoanna, nie martw sie, jakos dasz rade, no a ceny to serio z kosmosu :ico_olaboga:

mmarta81, no ciekawe czemu tak sie jej zmieniło z tym zasypianiem. Ale jestem jeszcze bardziej ciekawa jak to bedzie jak bedziesz miała drugie dziecko juz, jak Igus bedzie reagowac :-)
A powiedz mi czy ty podnosisz ja normalnie czy nie boisz sie jakos ze ona zbyt ciezka?? Wiesz bo ja sie strasznie tego boje jak bede :ico_ciezarowka: ze Filipek taki ciezki a ja mam problemy z ciaza, z Fifim na podtrzymaniu lezałam i jakos ciagle mi to po glowie chodzi :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-11-02, 22:02 ]
Obrazek

a taka dynke zrobilismy wczoraj z moim M :-D

Obrazek

Wróć do „Przedszkolaczki”