No właśnie powiem ci nie bardzo, czasem nam coś wpadnie do głowy a potem wypada i dalej nica jakies typy macie??

Sama jestem ciekawa na czym w końcu się skończy

heheh no cóż ja się tak nazywam i nie narzekambardzo niespotykane, oryginalne i rzadkie imię Ania
też chce śniegu...U nas właśnie zaczęło prószyć śniegiem :)
Moje maleństwo jakieś spokojne dzisiaj.Czasem sobie nóżką machnie,albo rączką,ale podejrzewam ze wieczorem da popalić.Tak właśnie robi od kilku dni.Czasem tak szaleje że aż boli.moj maluch z rana szalal a teraz spi
Fajnie,ja juz się nie mogę doczekać jak zaczniemy z mężem w końcu wszystko ustawiać.Ja się właśnie dowiedziałam że wózek nam przywiozą w poniedziałek
postawię go na razie w kącie pokoju...ale już się troszkę dzidziuśkowo robi w domku...już mam szafkę, ubranka i będzie wózek
Mój mąż już dawno wymyślił Natalię.Ja nie byłam przekonana,ale z czasem zaczęlam się przyzwyczajać.Wszyscy już jakoś podłapali,więc tak już zostanie.Także ja noszę małą Nutkę w brzuchu.....no chyba że bobo nas zaskoczy i to jednak będzie Hubert.leona napisał/a:
a jakies typy macie??
A u mnie cisza,śniegu nie ma.Może jutro się pojawiU nas właśnie zaczęło prószyć śniegiem :)
ladnie, tymbardziej ze rzeczywiscie ostatnio malo spotykanebardzo niespotykane, oryginalne i rzadkie imię Ania
Natalka tez ladnieMój mąż już dawno wymyślił Natalię
No dokładnie, małych Aneczek jest bardzo niewieleladnie, tymbardziej ze rzeczywiscie ostatnio malo spotykane
Mój mąż ostatnio też wpadł na ten pomysł i się mnie pyta co ja na to - imię bardzo ładne ale on zapomniał że moja rodzona siostra ma Natalkę więc trochę nie tegesNatalka tez ladnie
Bardzo fajny!!!!a ja wlasnei zamowilam wozek
My to mamy dobrze z tymi mamami :)na szczęście muszę tylko podgrzać bo mam już zrobione przez mamę
Ja to czasem aż powiem Mańkowi żeby przestał bo boli i najlepiej chyba zmienić pozycję. Ale mnie boli najbardziej jak siedzęCzasem tak szaleje że aż boli.
widzisz jak nawet przyjaciel męża o Tobie myśli. Super za troskę.Zadzwonił do mnie przyjaciel mojego męża spytać jak się czuję.
bardzo fajny wózek, ja na szczęście już swój mam w domku :) i na razie Krystek bardzo z niego zadowolony :)
Teraz ludzie wymyślają czasem bardzo cudaczne imiona a o takich "normalnych" się zapomina.A przecież one też są bardzo ładne.lilo napisał/a:
bardzo niespotykane, oryginalne i rzadkie imię Ania
ladnie, tymbardziej ze rzeczywiscie ostatnio malo spotykane
Bardzo fajny wózek,kolor też ładny w sam raz dla chłopczyka
Mnie na poczatku to imie nie powaliło na kolana,ale z czasem się przyzwyczaiłam i już tak zostanie.Zwłaszcza ze w rodzinie nie mamy żadnej Natalii.leona napisał/a:
Natalka tez ladnie
Mój mąż ostatnio też wpadł na ten pomysł i się mnie pyta co ja na to - imię bardzo ładne ale on zapomniał że moja rodzona siostra ma Natalkę więc trochę nie teges
Bardzo miłe to było.Powiedział że nawet jego pięcioletnia córeczka szykuje dla mnie list i rysunkigeheimnis napisał/a:
Zadzwonił do mnie przyjaciel mojego męża spytać jak się czuję.
widzisz jak nawet przyjaciel męża o Tobie myśli. Super za troskę.
Aż tak źle nie będziePo porodzie będę łysa i szczerbata
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość